Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merak ediyorum aranızda araba kullanan varmı?17 haftalığım ama günde bir kez anneme gitmek için araba kullanıyorum yakın bir mesafe yollar biraz bozuk ama birşey olurmu acaba??
muallşm gez canım hava serin bugün tam gezme havası..
hymarry canım valla nolcek bneim halim kendimi çok yorgun hissediyorum . birazdan misafir gelecek ama bende güç yok valla( uff doğuma kadar misafire kapalıyız duyurulur demek istiyom((
saol Allah razi olsun....hamilelerin duasi kabul olurmus...insallah bizim icinde en hayirlisi olur...bugün 9. Lucrin günüm...ilk defa tüp bebek denemesi...bakalim beni ne bekliyor.....ne zaman adet olcam..sonra ne yapcam....türkiyeye geldigimde beni neler bekiyor olcak...saglikli embryo bulcaklarmi...insallah hic olmasa 5 tane saglikli olur...3 tanesini transfer ederler 2 tanesini dondururum...bide ikizlerim olsa...hepsi bi umut...bi hayal....hayal etmek güzel ya ....ondan....dualarim kabul olur insallah
Allah Allah kızın sırasının bize gelmesini iple çekiyoz ne demek yaaaa,tek tek mi baktırıyorlar yoksa kıııızz:1shok:Eşi çalışıyormuyumuş ki onun..
Canım lökosit inşallah bir sıkıntı yaratmaz,hep sınırda gitti,arttığı zamanlarda 5 er gün arayla iki vajinal fitil kullandırdı Serdar Bey,onlar da değeri değiştiremedikleri gibi,hemen mantara sebep oldular,bir de onu düzeltmeye uğraştık.Ya erken doğuma yol açmasın,düşük ağırlıklı olmasın da ben çekerim sorun değil..Şeker yüklemesini Ptesi-Salı okuldayım,ondan sonra evdeyim,Çarşamba,Perşembe günlerden bigün yaparım.Nasılsa Serdar Ney yok,acil bi duruma gerek yok..
Biz de biraz yürüyüşe çıkalım diyoruz eşimle canım,sen bugün giremezsin daha sanırım,yatılı kalacaklarsa..
anladım canım inşallah öyle şeyler olmayacak sen aklına getirme böyle şeyler. allahın izni ile 38.haftada doğurcaz çatır çatır:))
bu arada serdar beytin eşide dahiliye doktoruymuş. bi sohbet arasında söylemişti. bende tam anlayamadım ayrımı bakılıyor ama bu sözünden onu anladıum . kçvalidesinin baktığını biliyom bide ikisi bir arada çok zor başediliyor. tek t3ek olunca daha iyi oluyor demişti. sanırım 1 hafta kız 1 hafta erkek kalıyor onlarda. yada yanlılş anladım bilemiyom ki.. ama doğruysa çok hoşlaşmadım bu durumdan. yani aynı karında 9 ay bence eksik kalırlar ayrıyken bilmiyom ki neyse.. bu arada arkadaşın eşi lavabodaydı hemen yazdım. çıktı sanırsam gidiyom ben. ayy yaramaz çocuklar gibiyim yawwkaydirigubbakcemile3
günaydıııın kıslar..
kalktık,canım kahvaltı hazırlamak hiç istemedi,ama mecbur,yaptım.Ya kardeşim dün heryeri dümdüz yaptım busabah yine bit pazarı gibi,sinir oldum.
Biraz takılıyım dedim,sonra yine uyuruz belkikaydirigubbakcemile3,
dırımkızı eşin geldi mi canım?