• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

insallah hymarry....zaten bi geri dönim....hemen hamile kalirsam kocaman bi topik acacaim...isterse tek olsun....hamile kalimda...hayirli saglikli bi sekilde.....Allah hepinizi korusun

Kızlar merak ediyorum aranızda araba kullanan varmı?17 haftalığım ama günde bir kez anneme gitmek için araba kullanıyorum yakın bir mesafe yollar biraz bozuk ama birşey olurmu acaba??

Canım ben aktif bir araba kullanıcısıyım.İşyerim karşı yakada,bu yüzden arabayla çıktığım zamanlarda trafikle beraber günde 2 saat araba kullandığım oluyor.Doktorum herhangi bir sorun olmadığını söyledi.Hamileliğin ilk haftalarında bile şehirdışı yolculuğu yaptık.
Yine de doktoruna sor ama canım..

zümmincim Allah gönlüne göre versin,inşallah çift olur da burda buluşuruzkaydirigubbakcemile5

muallim huuu gezente,çıkmadın galiba bi yerelülülülülülü

muallşm gez canım hava serin bugün tam gezme havası..
hymarry canım valla nolcek bneim halim kendimi çok yorgun hissediyorum . birazdan misafir gelecek ama bende güç yok valla:(( uff doğuma kadar misafire kapalıyız duyurulur demek istiyom:(((

dırımkızı canım Allaha şükür iyi bir hamilelik yaşadım,bu yüzden de evime,eşime pek birşey yansıtmamaya gayret ettim.Ama şimdi ağırlaşıyorum yaaaw:sm_confused:

saol Allah razi olsun....hamilelerin duasi kabul olurmus...insallah bizim icinde en hayirlisi olur...bugün 9. Lucrin günüm...ilk defa tüp bebek denemesi...bakalim beni ne bekliyor.....ne zaman adet olcam..sonra ne yapcam....türkiyeye geldigimde beni neler bekiyor olcak...saglikli embryo bulcaklarmi...insallah hic olmasa 5 tane saglikli olur...3 tanesini transfer ederler 2 tanesini dondururum...bide ikizlerim olsa...hepsi bi umut...bi hayal....hayal etmek güzel ya ....ondan....dualarim kabul olur insallah

muallşm gez canım hava serin bugün tam gezme havası..
hymarry canım valla nolcek bneim halim kendimi çok yorgun hissediyorum . birazdan misafir gelecek ama bende güç yok valla:(( uff doğuma kadar misafire kapalıyız duyurulur demek istiyom:(((

ay canım valla bir zaman sonra ben millete pek gidemeyince millet te bana gelmez oldukaydirigubbakcemile3
ne yapayım valla kimseyi ağırlayacak halde değilim,çok severim beraber yemekleri,misafiri ama kalabalık,yada yemekten tatlıya meyveye tam bir hazırlık gerktiren misafirlere cidden kapalıyım artık.
Haftaların şuanda yine rahat,benim haftalarım da bi 30-34 e göre rahattır muhakkak ama bir zaman sonra ağırlaşıyor insan cidden..

saol Allah razi olsun....hamilelerin duasi kabul olurmus...insallah bizim icinde en hayirlisi olur...bugün 9. Lucrin günüm...ilk defa tüp bebek denemesi...bakalim beni ne bekliyor.....ne zaman adet olcam..sonra ne yapcam....türkiyeye geldigimde beni neler bekiyor olcak...saglikli embryo bulcaklarmi...insallah hic olmasa 5 tane saglikli olur...3 tanesini transfer ederler 2 tanesini dondururum...bide ikizlerim olsa...hepsi bi umut...bi hayal....hayal etmek güzel ya ....ondan....dualarim kabul olur insallah

Canım umtu ve dua tabi,ama Allah verecek ki olacak,Bunun yüzde yüz bir kesinliği de yok,bu yüzden taktire inan,kadere inan,dua ile iste.Ama çok kendini şartlarsan da hayal kırıklığın daha çok olmasın Allah korusun,anlatabildim mi?
Artık tedavi başarıları çok yüksek fakat dedim ya,hakkımızdaki taktir ne ise o olur dimi canım..

dün Serdar Beyi aradık eşimle wavycim.Evdeydi sanırım,çocuk bağırışları geliyordu fondankaydirigubbakcemile3
Utandım aramaktan ama tahlil sonuçlarını söyledim.Lökositte sorun yok dedi,ama 140 şeker sınırında 137 yüksek gibi,bu yüzden 100 gr glikoz sonucuna bakalım bi daha dedi.Bir de bir değer sonrası demir ilaçlarını bırakma devam dedi..
Gelince ben de bi görüneyim..

öyle Hymarry.....Taktir neyse o olur...Rabbim bilir en güzelini...Allah razi olsun esimden aldigim destek cok büyük....üzülmemem icin herseyi yapiyor....bi aksam üzüldügümü anladi...doktor kiligina girmis..geldi yanima...tebrik ediyor beni....tebrik ederim hamilesiniz....hemde ikizlere diye...hem agladim hemde sevindim..sanki gercek olmus gibi...Allah ondan razi olsun...olmasa da olur bidaha deneriz diyor...

ayyy Allah razı olsun böyle eşlerden gerçekten.Onların desteği olmasa çok zor..
ınşallah hiç üzülmeden hemmen kavuşursunuz yeni yavrunuza canım..
Sorması ayıp,analtmakta bir sakıncan yoksa diğer yavrunun nesi var paylaşırmısın bizimle?O normal yoll amı oldu?Şimdi neden tüp öneriyorlar?

hymarry canım allahın izni ile bizim evlerimizde öytle şenlencek:)) serdar bey iki kız olduğunu söylediği güğn çok şanslısınız kız çocuğu çok farklı kızın sırasının bize gelmesini iple çekiyoruz demişti. sanırım k.validesi ile dönüşümlü bakıyorlar ikizlere...kaydirigubbakcemile3

lokositten kurtulamadın gittin. ilaç falan işe yaramıyor mu ya:(( acep daha önce varmıydı bazı metebolizma kendi üretiyor. ne yaparsan yap farketmiyor. inşallah kurtulursun canım ya çok zor valla.. şeker yüklemesini ne zaman yapacaksınız? ben yemeklerin altını yakayım masayı hazırlayayım. siz yazın okurum ben sonra..

Allah Allah kızın sırasının bize gelmesini iple çekiyoz ne demek yaaaa,tek tek mi baktırıyorlar yoksa kıııızz:1shok:Eşi çalışıyormuyumuş ki onun..
Canım lökosit inşallah bir sıkıntı yaratmaz,hep sınırda gitti,arttığı zamanlarda 5 er gün arayla iki vajinal fitil kullandırdı Serdar Bey,onlar da değeri değiştiremedikleri gibi,hemen mantara sebep oldular,bir de onu düzeltmeye uğraştık.Ya erken doğuma yol açmasın,düşük ağırlıklı olmasın da ben çekerim sorun değil..Şeker yüklemesini Ptesi-Salı okuldayım,ondan sonra evdeyim,Çarşamba,Perşembe günlerden bigün yaparım.Nasılsa Serdar Ney yok,acil bi duruma gerek yok..
Biz de biraz yürüyüşe çıkalım diyoruz eşimle canım,sen bugün giremezsin daha sanırım,yatılı kalacaklarsa..

Allah Allah kızın sırasının bize gelmesini iple çekiyoz ne demek yaaaa,tek tek mi baktırıyorlar yoksa kıııızz:1shok:Eşi çalışıyormuyumuş ki onun..
Canım lökosit inşallah bir sıkıntı yaratmaz,hep sınırda gitti,arttığı zamanlarda 5 er gün arayla iki vajinal fitil kullandırdı Serdar Bey,onlar da değeri değiştiremedikleri gibi,hemen mantara sebep oldular,bir de onu düzeltmeye uğraştık.Ya erken doğuma yol açmasın,düşük ağırlıklı olmasın da ben çekerim sorun değil..Şeker yüklemesini Ptesi-Salı okuldayım,ondan sonra evdeyim,Çarşamba,Perşembe günlerden bigün yaparım.Nasılsa Serdar Ney yok,acil bi duruma gerek yok..
Biz de biraz yürüyüşe çıkalım diyoruz eşimle canım,sen bugün giremezsin daha sanırım,yatılı kalacaklarsa..

anladım canım inşallah öyle şeyler olmayacak sen aklına getirme böyle şeyler. allahın izni ile 38.haftada doğurcaz çatır çatır:))
bu arada serdar beytin eşide dahiliye doktoruymuş. bi sohbet arasında söylemişti. bende tam anlayamadım ayrımı bakılıyor ama bu sözünden onu anladıum . kçvalidesinin baktığını biliyom bide ikisi bir arada çok zor başediliyor. tek t3ek olunca daha iyi oluyor demişti. sanırım 1 hafta kız 1 hafta erkek kalıyor onlarda. yada yanlılş anladım bilemiyom ki.. ama doğruysa çok hoşlaşmadım bu durumdan. yani aynı karında 9 ay bence eksik kalırlar ayrıyken bilmiyom ki neyse.. bu arada arkadaşın eşi lavabodaydı hemen yazdım. çıktı sanırsam gidiyom ben. ayy yaramaz çocuklar gibiyim yawwkaydirigubbakcemile3

ooooooooooo kaynatmışsınızya......................ben gece geç dondum hemen uyumuşum....................şimdi uykum kaçtı kalktım yavasça koçişimin yanından................gunaydın herkese.....................

günaydıııın kıslar..
kalktık,canım kahvaltı hazırlamak hiç istemedi,ama mecbur,yaptım.Ya kardeşim dün heryeri dümdüz yaptım busabah yine bit pazarı gibi,sinir oldum.
Biraz takılıyım dedim,sonra yine uyuruz belkikaydirigubbakcemile3,
dırımkızı eşin geldi mi canım?

anladım canım inşallah öyle şeyler olmayacak sen aklına getirme böyle şeyler. allahın izni ile 38.haftada doğurcaz çatır çatır:))
bu arada serdar beytin eşide dahiliye doktoruymuş. bi sohbet arasında söylemişti. bende tam anlayamadım ayrımı bakılıyor ama bu sözünden onu anladıum . kçvalidesinin baktığını biliyom bide ikisi bir arada çok zor başediliyor. tek t3ek olunca daha iyi oluyor demişti. sanırım 1 hafta kız 1 hafta erkek kalıyor onlarda. yada yanlılş anladım bilemiyom ki.. ama doğruysa çok hoşlaşmadım bu durumdan. yani aynı karında 9 ay bence eksik kalırlar ayrıyken bilmiyom ki neyse.. bu arada arkadaşın eşi lavabodaydı hemen yazdım. çıktı sanırsam gidiyom ben. ayy yaramaz çocuklar gibiyim yawwkaydirigubbakcemile3

38 hafta dimi,inşallahh..
Serdar Beyin ailesiyle ilgili hiç bir bilgim yoktu.Eşime anltıyorum böyle böyleymiş diye,eşim diyor sen durup durup nerden öğreniyon bunlarıkaydirigubbakcemile3
İlginç bir aile yapısı tabi,o zaman çocukların ikisine de kayıvalide baksın,çocuk ayırmak çok abes yaaa..
Bu arada ben de buraya öyle alıştım ki,rüyalarımda özelden falan mesaj cevaplıyom,sana cevap yetiştirmeye çalışıyorum,biri puanımı düşürmüş onu arıyorum falankaydirigubbakcemile3
Yakın olsaydık gider gelirdik birbirimize kııızzzemuszemus

günaydıııın kıslar..
kalktık,canım kahvaltı hazırlamak hiç istemedi,ama mecbur,yaptım.Ya kardeşim dün heryeri dümdüz yaptım busabah yine bit pazarı gibi,sinir oldum.
Biraz takılıyım dedim,sonra yine uyuruz belkikaydirigubbakcemile3,
dırımkızı eşin geldi mi canım?

geldi tatlımmm dün o ilgilendi bebelerle ben iyi değildim çok regli oluyorum ağrımda çok olduu

Back