selam kızlar,
evet kocalardan dert yandık,en iyisi böyle işte,hamdolsun yine de,onlarsız olur muuuuopuyorumnanaktan
bugün ben de kocamı zorla dışarı çıkardım,kızları annem satıp,
gece uyurken giysinler diye bişeyler aldık,valla söylediğim Kanzın elyaf tulum ve çıtçıtlı şapkalı tulumun takım üstünü 5erden 4 parça 20 liraya aldım valla,,
dırımım çocuklara montlar arıyordun,inan orda 20-30 en kalitelisi tüm vücut astronot tulumlar 40 lira falan,süper..
nerden aldın canım kanzdan ben en son küçücük bir tulumu 35 liraya aldım indirimemi girmiş
biv aplaa cnm ben 2 numara 3-6 kiloyu 3,5-4 aya kadar 12 paket kullandım sonra direk 4 numaraya geçtim
hymarry cnm güle güle kullan biz ha dedikmi gidemeyizki cnm oraya
ay öncesinden program yapmamız lazım bizim
selam kızlar,
evet kocalardan dert yandık,en iyisi böyle işte,hamdolsun yine de,onlarsız olur muuuuopuyorumnanaktan
bugün ben de kocamı zorla dışarı çıkardım,kızları annem satıp,
gece uyurken giysinler diye bişeyler aldık,valla söylediğim Kanzın elyaf tulum ve çıtçıtlı şapkalı tulumun takım üstünü 5erden 4 parça 20 liraya aldım valla,,
dırımım çocuklara montlar arıyordun,inan orda 20-30 en kalitelisi tüm vücut astronot tulumlar 40 lira falan,süper..
canım burası sefaköyde ihraç fazlası kanz mallarının satıldığı küçücük atıl bi dükkan,
uzun kollu iç badileri 3liradan,
tulumları 5 liradan,üstlerini 5erden aldım,
bunları outlet mağazasında bile 25-30 liradan aşağı alamıyorsun bilmem mii,
sen nerde oturuyorsun,sana yakınsa ayrıntılı tarif edeyim canım
canim gitmissin alisverise ben yarin gece gelicem turkiyeye oradan haric birda olivyuma gidicem alisveris icin su yeri ayrintili tarif etsene sefakoyun tam neresinde
ayyy sorma canım yaaa,hamileyken bunlar büyük kenarda kalacaklar diye alışveriş yaptıklarımın hepsi küçüldüler resmen:hulya:,güle güle kullansınlar canım kuzucukların..Nasıl baya büyümüşlerdir dimi..
ya dışarı kendimi atmalıyım dedim,nereye gidelim dedik,aklımıza geldi gittik,bana 6-7canim gitmissin alisverise ben yarin gece gelicem turkiyeye oradan haric birda olivyuma gidicem alisveris icin su yeri ayrintili tarif etsene sefakoyun tam neresinde
mevlüt için bana dediysen, biz erteliyoruz canım.. malum grip çok fena, zaten odamıza ziyaretçi 5 dk. dan fazla tutmuyoruz...
dırımım ya, hani mama için konuşmuştuk ya, ben fazla panik yapmışım, çocuk doyduğu için almıyormuş mamayı :) bi akşam hiç sütüm gelmedi, hapur hupur yediler mamamyı, acemilik işte :))