Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar,
evet kocalardan dert yandık,en iyisi böyle işte,hamdolsun yine de,onlarsız olur muuuuopuyorumnanaktan

bugün ben de kocamı zorla dışarı çıkardım,kızları annem satıp,
gece uyurken giysinler diye bişeyler aldık,valla söylediğim Kanzın elyaf tulum ve çıtçıtlı şapkalı tulumun takım üstünü 5erden 4 parça 20 liraya aldım valla,,

dırımım çocuklara montlar arıyordun,inan orda 20-30 en kalitelisi tüm vücut astronot tulumlar 40 lira falan,süper..

anneler sorum size markette prima kampanyada hangi boyundan daha fazla alayım ya şaşırdım yeni doğan aldım 2 paket bide onun bir boy büyüğünden aldım 2 paket 3 numarasınımı daha fazla alayım

nerden aldın canım kanzdan ben en son küçücük bir tulumu 35 liraya aldım indirimemi girmiş

biv aplaa cnm ben 2 numara 3-6 kiloyu 3,5-4 aya kadar 12 paket kullandım sonra direk 4 numaraya geçtim

hymarry cnm güle güle kullan biz ha dedikmi gidemeyizki cnm oraya
ay öncesinden program yapmamız lazım bizim

nerden aldın canım kanzdan ben en son küçücük bir tulumu 35 liraya aldım indirimemi girmiş

canım burası sefaköyde ihraç fazlası kanz mallarının satıldığı küçücük atıl bi dükkan,
uzun kollu iç badileri 3liradan,
tulumları 5 liradan,üstlerini 5erden aldım,
bunları outlet mağazasında bile 25-30 liradan aşağı alamıyorsun bilmem mii,
sen nerde oturuyorsun,sana yakınsa ayrıntılı tarif edeyim canım..

biv aplaa cnm ben 2 numara 3-6 kiloyu 3,5-4 aya kadar 12 paket kullandım sonra direk 4 numaraya geçtim

hymarry cnm güle güle kullan biz ha dedikmi gidemeyizki cnm oraya
ay öncesinden program yapmamız lazım bizim

ay var ya dırımım ben buraya her girdiğimde küçücük dükkanda kayboluyorum,neler vardı neleerr,elbiseler,montlar,kotlar,,,,,,,, deeee,
anam evde kızlarla sıkıştırıyordu,malumm..

ay bunun topiğini açıcam resmen yaaa,herkes faydalanmalıııı

güle güle kullansınlar canım kuzucukların..Nasıl baya büyümüşlerdir dimi..

güle güle kullansınlar canım kuzucukların..Nasıl baya büyümüşlerdir dimi..
ayyy sorma canım yaaa,hamileyken bunlar büyük kenarda kalacaklar diye alışveriş yaptıklarımın hepsi küçüldüler resmen:hulya:,
hele Halem dombili yaaaa,babası gibi koca kız olucak sanırımkaydirigubbakcemile3
canim gitmissin alisverise ben yarin gece gelicem turkiyeye oradan haric birda olivyuma gidicem alisveris icin su yeri ayrintili tarif etsene sefakoyun tam neresinde
ya dışarı kendimi atmalıyım dedim,nereye gidelim dedik,aklımıza geldi gittik,bana 6-7
km.arabayla,sen gel niyetlen,yine gider döneriz beraber,
hem ben zamanım yok diye alışveriş yapamadım,beraber gider yaparız,
sen ne kadar kalıcaksın,nerelerde kalıcaksın,
sen burayı bi gör,hiç oliviuma gerek kalmaz bebeklerin için
dırım canım sen de satıverirsen çocukları rahat bi alışveriş yapar döneriz canım..

ya dışarı kendimi atmalıyım dedim,nereye gidelim dedik,aklımıza geldi gittik,bana 6-7
km.arabayla,sen gel niyetlen,yine gider döneriz beraber,
hem ben zamanım yok diye alışveriş yapamadım,beraber gider yaparız,
sen ne kadar kalıcaksın,nerelerde kalıcaksın,
sen burayı bi gör,hiç oliviuma gerek kalmaz bebeklerin için
dırım canım sen de satıverirsen çocukları rahat bi alışveriş yapar döneriz canım..[/QUOTE]

ben bahcesehirdeyim.1 yada 2 hafta kalacagim olduki oraya gitmeye vaktim ve halim olmassa sefakoyde kuzenim oturuyor bana gelecek ona dicem al diye malum hava soguk korkuyorum bisey olur diye ama ben cikarsam seninde uyarsa daha iyi olur birlikte gitmek.olivyum sicak dinlene dinlene alirim diye dusundum orayi.bebislerin uzerinde paralansin aldiklarin canim.bir boydan acaba kacar takim ve tulum alayim diyorsunuzya cabuk buyuyecekler diye

melissa_beautiful..kimse yazmadı diye bir daha yazmışsın aynılarını heralde..
teşekkür ederiz..sen de hamile misin?

slm canlar... geçmişi okuyamadım ama eminim hepiniz çok güzel dileklerde bulundunuz en kısa zamöanda okıycam.. hepinizeçok tşk ederiz..
doğumdan sonra damlamın kilosu 1750 leredşünce dr. küvezde gözetim altında tutmak istedi, sen öbürüyle çık dedi..bırakmadım yavrmu nasıl bırakırım dedim beni de çıkarmayın, 1 gece içinse ifare edelim dedi dr.um sağolsun, o gece eğer emerse beni serum takmayacaklardı,sütümde yavaş yavaş geliodu şükür hemen 2 kavonoz komposto içtim , maşallah o gece damla tam 3 saat emdi, ve ertesi gün kilosu doğum kilosna erdi, ve kızmı kurtardım:) aldım geldimamadr. eğer kilo almaz ve kaybederse bakamıyosun demektir dedi ve küveze ihtiyaç duyar dedi, inanın 1 haftadıronu kilodaqn düşürmemek için tüm gayretimle emzirdim, içtiğim üzüm hoşafları midemi bozdu cayır cayır ülserim ağrıyor ama umrumda değil,kollarım et kesti kaldırmaya takatım yok ama yine de memeye en uygun pozisyonda tutmak için kollarımı duymadıı bile, ama hwpsinw deydi çünkü bu hafta kızım 200 gr. almış teyzeleri.. uçtuk havalara.. ben kızlarıma bakabiliyorumm, benkızlarıma bakabiliyorummm... bi de ağlamakan şişen gözlerimi uykuya alıştırabilsem.. gerçi bugün 4 saat uyudum aralıklarla, artık uyuyabiliyorum sanırım..

kevser cnm hoşgeldin cnm ....büyük mücadeleni kutlarım

hymarry cnm teşk.ederim cnm ben fazla kıyafet almıyroum ama ihtiyacım olunca sanada uygun olursa
gideriz benim bu yaz giydireceklerim bile hazır mevlütte geldi....hatta bazi küçük şeyleri giydirmeden gittim değiştirdim 3 yaş aldım hehehe.......

aaaa kuzum sen mevlüt yapmadın düşünmüyormusunuz kuzuu.......

mevlüt için bana dediysen, biz erteliyoruz canım.. malum grip çok fena, zaten odamıza ziyaretçi 5 dk. dan fazla tutmuyoruz...

dırımım ya, hani mama için konuşmuştuk ya, ben fazla panik yapmışım, çocuk doyduğu için almıyormuş mamayı :) bi akşam hiç sütüm gelmedi, hapur hupur yediler mamamyı, acemilik işte :))

:roflol:
dırımım ya, hani mama için konuşmuştuk ya, ben fazla panik yapmışım, çocuk doyduğu için almıyormuş mamayı :) bi akşam hiç sütüm gelmedi, hapur hupur yediler mamamyı, acemilik işte :))

:roflol::roflol::roflollur böleee vakalarrr kevserrrrrrrrrrr yakalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…