Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canlar... geçmişi okuyamadım ama eminim hepiniz çok güzel dileklerde bulundunuz en kısa zamöanda okıycam.. hepinizeçok tşk ederiz..
doğumdan sonra damlamın kilosu 1750 leredşünce dr. küvezde gözetim altında tutmak istedi, sen öbürüyle çık dedi..bırakmadım yavrmu nasıl bırakırım dedim beni de çıkarmayın, 1 gece içinse ifare edelim dedi dr.um sağolsun, o gece eğer emerse beni serum takmayacaklardı,sütümde yavaş yavaş geliodu şükür hemen 2 kavonoz komposto içtim , maşallah o gece damla tam 3 saat emdi, ve ertesi gün kilosu doğum kilosna erdi, ve kızmı kurtardım:) aldım geldimamadr. eğer kilo almaz ve kaybederse bakamıyosun demektir dedi ve küveze ihtiyaç duyar dedi, inanın 1 haftadıronu kilodaqn düşürmemek için tüm gayretimle emzirdim, içtiğim üzüm hoşafları midemi bozdu cayır cayır ülserim ağrıyor ama umrumda değil,kollarım et kesti kaldırmaya takatım yok ama yine de memeye en uygun pozisyonda tutmak için kollarımı duymadıı bile, ama hwpsinw deydi çünkü bu hafta kızım 200 gr. almış teyzeleri.. uçtuk havalara.. ben kızlarıma bakabiliyorumm, benkızlarıma bakabiliyorummm... bi de ağlamakan şişen gözlerimi uykuya alıştırabilsem.. gerçi bugün 4 saat uyudum aralıklarla, artık uyuyabiliyorum sanırım..
Ya bana bi tanesi kız diğeri göstermiyo demişti, ayrıntılı usg'ye girdim ikiside görünmüyo dedi anlamadım karıştı iyice bişey diyemiyorum, hayırlısı olsun. Bende ufak ufak hissediyorum sanki 2 gündür hareketlerini böyle ordan gıdıklıyorlarmış gibi
allahtan umut ve ümit kesilmez dualar edin kuranı kerim okuyun yasini şerifi okuyun yasin suresini okuyun sallahu aleyhi ve sellem hz. muhammete salat ve selam getirin salat ve selam olsun amin allah büyüktür allah size hayırlı sağlıklı huzurlu evlatlar versin meleklerle sizi korusun allah yücedir allah büyüktür her zaman allahtan yana olun peygamberlerden yana olun hiç bir zaman allahın ve peygamberlerin yolundan ayrılmayın
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda önemli olan...neyse zeynepcim ben yoruldum yatıyorum görüşmek üzere öptm ii geceler herkese....
iyi geceler kızlar..bugün biz yoktuk ama sohbet güzelmiş.....
doktora gittim..kızların biri 1080 gr.diğeri 1030 gr.mış......iyilermiş....maşallah barekallah...............
işte canım bu sorular için tecrübeli birilerine ihtiyaç oluyor yanında,ben bahcesehirdeyim.1 yada 2 hafta kalacagim olduki oraya gitmeye vaktim ve halim olmassa sefakoyde kuzenim oturuyor bana gelecek ona dicem al diye malum hava soguk korkuyorum bisey olur diye ama ben cikarsam seninde uyarsa daha iyi olur birlikte gitmek.olivyum sicak dinlene dinlene alirim diye dusundum orayi.bebislerin uzerinde paralansin aldiklarin canim.bir boydan acaba kacar takim ve tulum alayim diyorsunuzya cabuk buyuyecekler diye
canım benim ekleyelim tabi ki ama bak o listede istenen bilgiler lazım bana,sadece ismini eklemekle olmuor,Hymary benide bu hamileler listesine ekleyebilirmisiniz :CüvCüv:
sana da sağlıkla lutfetsin canım benim,hayır dualar için teşekkür ederizz..allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
canım biz 20 gün önce hemen kurban ertesi akikaları da kesip,aile arasında kızları görmek isteyip te gelememiş yada fırsat olmamış akrabalar arasında küçük bişey yaptık,kevser cnm hoşgeldin cnm ....büyük mücadeleni kutlarım
hymarry cnm teşk.ederim cnm ben fazla kıyafet almıyroum ama ihtiyacım olunca sanada uygun olursa
gideriz benim bu yaz giydireceklerim bile hazır mevlütte geldi....hatta bazi küçük şeyleri giydirmeden gittim değiştirdim 3 yaş aldım hehehe.......
aaaa kuzum sen mevlüt yapmadın düşünmüyormusunuz kuzuu.......
iyi geceler kızlar..bugün biz yoktuk ama sohbet güzelmiş.....
doktora gittim..kızların biri 1080 gr.diğeri 1030 gr.mış......iyilermiş....maşallah barekallah...............
hymarry cim doktor yapılmıcak diyorsa yaptıramam ki.... sizin doktorlarınız yaptırdı evet onlarda doktor ama kendi doktoruma güvenmek zorundayım...onu dinlemz vurdurursam olaki bişey oldu.... kimin kapısını çalacağımki....
bu tabiki sana kalmış bişey ama ben çok şaşırdım açıklamasına cnm yaa
sen o zaman burada bu iğeneyi olan herkesin doktorunun ismini ver bakalım ne
yapacak doktorun?.....
ben 33 haftada doğum yaptım 29 haftadam bu iğneyi oldum...
ve kimseye bişey olmadı kayracığım sana ne olabilirki
senin kararın cnm sen bilirsin tabiki doktoruna güveneceksin
Dırımkızı bu iğneyi bende ne zamandır soracaktım merak ediyordum hangi haftalarda kaç doz vuruldunuz, yanetkileri varmıymış benim eşim doktor hiç bir zararı yok sadece steroid içeriyor demişti, yapılırken doktorunuz yanetkilerinden bahsettimi varmıymış yardımcı olursan sevinirim