Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bide kociş topiği açın o zaman hepimiz epey dertliyiz zuhahaha

acaba bizmi çok şey bekliyoruz onları anlamayan bizlermiyiz onların kapasitesibu daha fazlasını yapamıyolarda bizmi zorluyoruz acaba yaa onlarında akıllarını okuyabilmek isterdim

kızlar kaynana çay hazırlamışbişiler yapmış beni çağırıyo ben azucuk yukarı çıkıyorum gelecem geriiii

inş.cnm yaaa..ben hamiş kalmadan önce yazıştığım arkadaşlarımla görüşüyorum hala kk dan olmasada ...tlf görüşüyoruz kopmadık...2007 de girdim kk ya 210 oluyorr

aman ne okuyacam yaaa beyinlerin yüzde 1 çalışıyorrr bencee

kızlar kaynana çay hazırlamışbişiler yapmış beni çağırıyo ben azucuk yukarı çıkıyorum gelecem geriiii

ohhh git ben yanlısım bugün

demek herkes bugun kocalardan dertli.Bizimkide dün yeni aldığı eşofmanlrını yıkamadım diye söylenip gitti yattı iyi geceler bile demeden.Ayyy doğacak bebeklerinden daha bebek sanırım.
Sinir oldum bugun annemlere gidecektim beyefendi yüzünden evde oturuyoz iste

tittir et cnm yaaa kalk gidiyosss de ne oturuyonkiii

hiç vallaha kalkın gidin kocaların elinden tutup,,

benim iki kız da uyanık,müsadeneizle kızlar,,

güle güle cnm yaa benimkilerde ayaktaa
ali zorla yemek yedirdi ömere yaa kıskanıyor velet ömeri
çocuğu mıncıklıyorrrr

offf annme yok kocam yokkkkkkkkkkkkk

ben geldimmmm kociş aradaı o istediğim battaniyelerden kalmamış eli boş dönüyor anlayacağınızzz ben tulum almıştım bebiklerime onları elimde yıkıyayım bi zıbınlarını kalıp sabunla yıkadım kuruttum ohh mis gibiler tulumları makineye atacaktım ama şimdi onalrıda elimde sabunlayayım kurusunlarda ütüleyip çantamı haızrlayacağım

makineyede yorgan döşek astarlarını ve nevresimleri attım yıkansınlar kaygana yorganla ince döşek yapacak yatağının üstüne sıcak tutsun diye kocişte gelir zati birazdan buralardayım ha haberiniz olsun

evde oturuyos derken ben ve karnımdaki minikler oturuyos beyefendi istediğinde kapıyı çekip gittikötükedihüso

KIzlar sabahtan beri yataktan hiç çıkmadım,hiç halim yok,midem çok kötü,Dedim bir bakayım kızlar netapıyor diye.moralim yerine geldi.çok güldürdünüz beni ya,rabbim hepiminize sağlık versin.Bazen eşlere ne oluyor inan bilmiyorum.bugün çok rahatsızım eşim hiç aramadı bile,saat 3 olmuş bana nasılsın diyor.bende çok kızdım şimdimi geldi aklına diyeooooooooffffffff anne olmak hiç kolay değil ama nedense baba olmak bana daha kolay geliyor ya

ayyyy cnm seni çok iyi anlıyorum amannn çok zor ben kusuordum bidee bulanmasın diye midem yalvarıyordum hergün yaaa

çok saolun arkadaşlar......evet dırım gerçekten zor ama bunada çok şükür diyorum.allahtan annem çok yakında o ilgileniyor yoksa işim daha zor.

çok saolun arkadaşlar......evet dırım gerçekten zor ama bunada çok şükür diyorum.allahtan annem çok yakında o ilgileniyor yoksa işim daha zor.

geçmiş olsun, bende çok sorun yaşadım 16 haftaya kadar ama allahtan kesildi artık.mide bulantıları, hazımsızlık, reflü, halsizlik çok zor geçti ama şimdi daha iyiyim biraz sabret az kaldı hazımsızlık gibi bi şikayetin varsa gaviscon iyi geliyor 6-7 şişe bitirdim ben.

bende annemde kaldım cnm benim .için çok kötüydün kan geliordu artık
neysee eskide kaldı o günlerr

senin içinde öle olacakkk

ıyi akşamlar kızlar bugün muhabbet bayaa bi koyuymuş.
Kocalardan dert yanılmış amaaaan ne yapalım onlarsız olmuyor işte.

ıyi akşamlar kızlar nasılsınız..Bugün muhabbet kocişlerden yanaymış :) çok güldürdünüz beni walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…