Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

amanınn ben unuttum adet olmayı :)
çok ağrılı olurdum inşallah o kadar ağrım olmaz doğumdan sonra..Bu arada doğumdan hemen sonra adet görmeye başlanıyomu kıslar ben pek bilmiyorum da

Çok sevindim canım annelik böyle bişey işte tadını çıkar bebişlerinin, daha da tombik bebişler olacaklar İnşallah.

kızlar kıpır kıpır walla iice net hissediliyo artık hareketleri..seninkiler nasıl bu arada cinsiyetleri bellimiydi

Ya bana bi tanesi kız diğeri göstermiyo demişti, ayrıntılı usg'ye girdim ikiside görünmüyo dedi anlamadım karıştı iyice bişey diyemiyorum, hayırlısı olsun. Bende ufak ufak hissediyorum sanki 2 gündür hareketlerini böyle ordan gıdıklıyorlarmış gibi

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda önemli olan...neyse zeynepcim ben yoruldum yatıyorum görüşmek üzere öptm ii geceler herkese....

Saol Allah razı olsun iyi dileklerin için, iyimisiniz bütün topiclere aynı şeyleri yazmışsınız anlamadımda

iyi geceler kızlar..bugün biz yoktuk ama sohbet güzelmiş.....

doktora gittim..kızların biri 1080 gr.diğeri 1030 gr.mış......iyilermiş....maşallah barekallah...............

doktora gittim..kızların biri 1080 gr.diğeri 1030 gr.mış......iyilermiş....maşallah barekallah...............

maşallah barekallah bebişlere......büyümüşler baya annesiiiii.......

işte canım bu sorular için tecrübeli birilerine ihtiyaç oluyor yanında,
sonuçta nasıl arzu edersen,sana özelden telimi atarım,gitmek istersen gideriz,başkasına aldırmayı çok mantıklı bulmuyorum ama açıkçası..
Hymary benide bu hamileler listesine ekleyebilirmisiniz :CüvCüv:
canım benim ekleyelim tabi ki ama bak o listede istenen bilgiler lazım bana,sadece ismini eklemekle olmuor,
bana son adet tarihini,
muhtemel doğum tarihini,haftasıyla beraber,
hamile kalma şeklini,
cinsiyet ve bulunduğun şehirle beraber yaz olur mu canımm?
sana da sağlıkla lutfetsin canım benim,hayır dualar için teşekkür ederizz..
canım biz 20 gün önce hemen kurban ertesi akikaları da kesip,aile arasında kızları görmek isteyip te gelememiş yada fırsat olmamış akrabalar arasında küçük bişey yaptık,
ama açıkçası bu grip mrip olaylarından kalabalığa girmedik,evim de küçük malum,
o zaman bile helak oldu çocuklar kucaktan kucağa,
şimdi yarın da bir misafir gelicekmiş,
hanımlar mevlütte çocuklarla benimle ilgilenemezlermiş de o yüzdne yanlız gelmeyi tercih etmişler,
ya ben misafirperver biri değilmiyim acabaaa:kedi:

maşallah canım benimm,sağlıkla gelsinleer bebekler inşallah,
yanlız şu diğer topikteki celeston olayına ben de takıldım,o iğne çok önemli bir iğne yaaa,napıcaksıınn:sm_confused:

mrb kızlar kahvaltı vs.bitti geldim buraya

hymarry yaptınız demek ....hiç bahsetmeyince yapamdınız sandım

küçük mücük olmuş dua tek kişi ilede olur yüzkişi ilede

allah kabul etsin .........

bizde bugün annemlerin buradaki form istanbula gidek dedim.....halamlarda gelecek çocuklara bakmaya yardıma

hymarry cim doktor yapılmıcak diyorsa yaptıramam ki.... sizin doktorlarınız yaptırdı evet onlarda doktor ama kendi doktoruma güvenmek zorundayım...onu dinlemz vurdurursam olaki bişey oldu.... kimin kapısını çalacağımki.... kaldı ki kesinlikla yapılmıcak değil... diyor ki mesela bugün sancılandım doğum başlıyor hastaneye gittim... hemen iğneyi vurup sabahada doğuma alırım diyor..iğnenin amacı bu.... erken doğum ihtimali var diye vurulmaz bu iğne diyor.... doktoruma güveniyorum...eskişehirin önde gelen doktorlarından dır... prof.dr.turgay şener.... türk perinatoloji derneği başkanı.......

Son düzenleme:

bu tabiki sana kalmış bişey ama ben çok şaşırdım açıklamasına cnm yaa
sen o zaman burada bu iğeneyi olan herkesin doktorunun ismini ver bakalım ne
yapacak doktorun?.....
ben 33 haftada doğum yaptım 29 haftadam bu iğneyi oldum...
ve kimseye bişey olmadı kayracığım sana ne olabilirki
senin kararın cnm sen bilirsin tabiki doktoruna güveneceksin

kayracığım bu iğen aksam yapıp sabah doğuma gireceğim bir iğne değil ben yattığım gece bir doz sabah bir doz oldum toplamda 4 tane sabah sancılarım başladı
dok.24 saat geçmeli dedi....bu kadar doktor yanlışmı biliyor
anlamadım ....neyse cnm doktorunun görüşü biz doktorlar kadar bilgili değiliz bizede uygulanan şeylerden bahsediyoruz.

hymarry kızz sen nasıl misafirperver değilsin
cnm benim gayet iyi güler yüzlü hoşsohbet bir evsahibisin
ama insanın iki bebeği olunca evi her dk.müsayit olmuyor sonra misafir
yanında oturamıyorsun....artı uykusuzluk vs.olunca insanın içinde bıkkınlık oluyor
en ufak boşluğu değerlendirip uyumak istiyor
tepkin çokkkk normal cnmm

arkadaşlar bir ilaçtan bahsediyoruz.... şimdi doktorumun tecrübesinemi sizin tecrübenizemi güveneyim... tamam bende anlıyorum sizi kendi doktorlarınıza güvenmekte haklısınız..ben kimseye vurdurmayın demiyorum.... zaten benim sözümle yola çıkılmaz sonuçta doktor değilim....belki bir çoğunuza vurdularsa sebebi vardır...... doktorlarınızın bildiği bişey vardır..... bana selinius sordu diye cevapladım.... doktorla görüşmeden önce bende vurdururum diyordum... ama iğnenin bebeğe de anneyede zararı var dedi.... çoook mecbur kalmadan vuramayız dedi.... ve dediğim gibi inanın kendisi yetkiliymiş doktorların bu iğneyi yaptırdıklarını bilirlerse işlem yapabiliyormuş.... eskişehirde bu iğneyi tek bir doktor yapıyormuş ve hakkında işlem başlatılmış.....

Dırımkızı bu iğneyi bende ne zamandır soracaktım merak ediyordum hangi haftalarda kaç doz vuruldunuz, yanetkileri varmıymış benim eşim doktor hiç bir zararı yok sadece steroid içeriyor demişti, yapılırken doktorunuz yanetkilerinden bahsettimi varmıymış yardımcı olursan sevinirim

doudoucum eşi madem ki dr domuz gribi aşısı icin ne diyo sen oldun mu
ben bu hafta baya arastırdım artık olmaya karar vermistim se naptın canım sizin de fikrinizi alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…