ben bahcesehirdeyim.1 yada 2 hafta kalacagim olduki oraya gitmeye vaktim ve halim olmassa sefakoyde kuzenim oturuyor bana gelecek ona dicem al diye malum hava soguk korkuyorum bisey olur diye ama ben cikarsam seninde uyarsa daha iyi olur birlikte gitmek.olivyum sicak dinlene dinlene alirim diye dusundum orayi.bebislerin uzerinde paralansin aldiklarin canim.bir boydan acaba kacar takim ve tulum alayim diyorsunuzya cabuk buyuyecekler diye
işte canım bu sorular için tecrübeli birilerine ihtiyaç oluyor yanında,
sonuçta nasıl arzu edersen,sana özelden telimi atarım,gitmek istersen gideriz,başkasına aldırmayı çok mantıklı bulmuyorum ama açıkçası..
Hymary benide bu hamileler listesine ekleyebilirmisiniz :CüvCüv:
canım benim ekleyelim tabi ki ama bak o listede istenen bilgiler lazım bana,sadece ismini eklemekle olmuor,
bana son adet tarihini,
muhtemel doğum tarihini,haftasıyla beraber,
hamile kalma şeklini,
cinsiyet ve bulunduğun şehirle beraber yaz olur mu canımm?
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
sana da sağlıkla lutfetsin canım benim,hayır dualar için teşekkür ederizz..
kevser cnm hoşgeldin cnm ....büyük mücadeleni kutlarım
hymarry cnm teşk.ederim cnm ben fazla kıyafet almıyroum ama ihtiyacım olunca sanada uygun olursa
gideriz benim bu yaz giydireceklerim bile hazır mevlütte geldi....hatta bazi küçük şeyleri giydirmeden gittim değiştirdim 3 yaş aldım hehehe.......
aaaa kuzum sen mevlüt yapmadın düşünmüyormusunuz kuzuu.......
canım biz 20 gün önce hemen kurban ertesi akikaları da kesip,aile arasında kızları görmek isteyip te gelememiş yada fırsat olmamış akrabalar arasında küçük bişey yaptık,
ama açıkçası bu grip mrip olaylarından kalabalığa girmedik,evim de küçük malum,
o zaman bile helak oldu çocuklar kucaktan kucağa,
şimdi yarın da bir misafir gelicekmiş,
hanımlar mevlütte çocuklarla benimle ilgilenemezlermiş de o yüzdne yanlız gelmeyi tercih etmişler,
ya ben misafirperver biri değilmiyim acabaaa:kedi:
iyi geceler kızlar..bugün biz yoktuk ama sohbet güzelmiş.....
doktora gittim..kızların biri 1080 gr.diğeri 1030 gr.mış......iyilermiş....maşallah barekallah...............
maşallah canım benimm,sağlıkla gelsinleer bebekler inşallah,
yanlız şu diğer topikteki celeston olayına ben de takıldım,o iğne çok önemli bir iğne yaaa,napıcaksıınn:sm_confused: