ay evet bende şahidimkızlarrr ben uykum geldi dercesine ee ee diyo ya acayip zekiler kucağıma alıp hopidik hopidik yapmak istedim ama kucakta zıplama hpbili yapma zevkleri var o yüzden çok sevemedim korktum malum bizim bebişler çok ufak daha ama varya biz mutfaktayken emekliye emekliye mutfağa gelmeleri var ya tam komeid insan bir anlarını kaçırmak istemiyo her hareketini hafızasına kazımak istiyo dirim rabbim evlatlarını sana bağışlasın en ufak hastalıklarını bile göstermeisn yavrummmsize bişey söyleyimmi alişin uykusu geldimi eeee nini diyo hahaha komik velett
ya ben çok sıkıldım dışarı çıkıp gezmek istiyoruuuummmmmmmmmmmmm
hymary anlaşıldı gulum nasılsın kızlar buyuyo ALLAHIM bizede nasip etsin o gunler
hahahaha ayy canancığım hamişken benimki beni bi şişirdi bi şişirdi bi poff poffff
ben kustum o temizledi...yemedim yedirdi...uyumadım uyutmadım
ama şimdi tam tersiiii...........ahhh tartışmalar ....huzur bozucu oldum
ama sustummm sineye çekiyorum......bende dırımsammmmm onu benzeteceğim
ama şimdi ufak kuzularım
neysee seyhatten geldi çok iyi yine....ben hiç aramadım onu takip etmiş ben hiçççççççççç aramamışım onu....sizleri kıskanıyor kk arkadaşlarınla kaç kere konuştun kimbilir ama beni birkere aramadın dedi
bende sen aradınya dedim....
ya bu erkekler almaya alıştı mı yapmadığın en ufak bişey mevzu oluyor,
sabah mustafanın ekmeğini bölmemişim önüne,ona alındı biliyormusunuz,yuh dedim yaaaa,adam küstü resmen,düşün ben iki çocukla ev döndürmeye çalışıyorum,çamaşır bulaşık,uykusuzluk,,
adam ekmeğini bölüp önüne koydum,onu daha küçük lokmalık halde bölecekmişim,yuh dediğimde de bozuldu konuştum ben de bi sürü..klava:
ahhh cananım benim gibi gezenteye alışmış kudurmuştan beter derler,
her hafason geç kalkaaar,geniiiişş bi kahvaltı yapar,giyiniy bi sahil,bir alışveri merkezi gezer,dışarda bi yemek yer,ya da bi sinema izlrdik bi gün içinde hemde..
şimdi bunların tekini bile yapamadık 3 aydır,çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaa....
ah canım bizde öyleydik 2 baş olunca 2 maaşta olunca dert yok tasa yok dirimlede konuştuk onu al bunu al orda yemek ye nerde akşamorda sabah edası bizistanbuldan bi çıktık tam 1 ay türkiye turu yaptık ama hayatımız artık değişti önceden 2 baş 2 maaştık şimdi 1 maaş 4 baş olduk sıkıntılar başladı ama geçecek elbet mesela ben kendime 3 yıl verdim 3 yıl sonra doğru işe işallah tekrar ferak günler gelecek
sende sıkılma canım benim
ne kadar isterdim gelmeyi meselaaa
bu herifleri acaba analarımı çok şımartmış yawwww benimkide öyle 1.5 saat pc başında oturuyorum mesela sonra şuram buram ağrıdı diyorum bilgisayar başında olduğum için oluyomuş aksi herif ben gündüz girmiyorum yatıyom evde işim oluyo akşamları burdayım 2 saat takılıp gidiyom hiç dmeiyo o kadar iş yapıyon akşama kadar ondan oluyo diye bu herfileri ne yapsak yawwwwhahahaha ayy canancığım hamişken benimki beni bi şişirdi bi şişirdi bi poff poffff
ben kustum o temizledi...yemedim yedirdi...uyumadım uyutmadım
ama şimdi tam tersiiii...........ahhh tartışmalar ....huzur bozucu oldum
ama sustummm sineye çekiyorum......bende dırımsammmmm onu benzeteceğim
ama şimdi ufak kuzularım
neysee seyhatten geldi çok iyi yine....ben hiç aramadım onu takip etmiş ben hiçççççççççç aramamışım onu....sizleri kıskanıyor kk arkadaşlarınla kaç kere konuştun kimbilir ama beni birkere aramadın dedi
bende sen aradınya dedim....
ya bu erkekler almaya alıştı mı yapmadığın en ufak bişey mevzu oluyor,
sabah mustafanın ekmeğini bölmemişim önüne,ona alındı biliyormusunuz,yuh dedim yaaaa,adam küstü resmen,düşün ben iki çocukla ev döndürmeye çalışıyorum,çamaşır bulaşık,uykusuzluk,,
adam ekmeğini bölüp önüne koydum,onu daha küçük lokmalık halde bölecekmişim,yuh dediğimde de bozuldu konuştum ben de bi sürü..klava:
evet ev içinde küslük hiç çekilmiyo bende bu durumdan çok rahatsızım aslında ama yaptığı hatayıda anlasın istiyorum hep affedici oldunmu adam diyoki 2 söylenir susar ben bildiğimi okuyum der olmasın ben onun isteklerini yapmaya çalışıyosam aynısını bekliyorum o adım attı ya akşama barışırız biz ben de söyleirm ona şunu yapıyosun yapma felan diye ama burnumuzdan gelen 2 gün işte keyifsiz mutsuz
ya kızlar benim tam şeyimin üstüne ara ara bi ağrı giriyoki sormayın yaaa sizdede olmuşmuyduuu