Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çatı genişliyo olabilir bu hiç aklıma gelmemişti tecrübe işte hepişe yarar
kızlar hepinizi yakalamışken size topluca teşekkür etmek istiyorum burda hep yolumuzu aydınlattınız tecrübelerinizi paylaşarak yolumuzu aydınlattınız iyiki varsınız umarım dostluğumuz hep sürer
hatta dün dirimle şunu konuştuk 20-25 sene sonra ikiz kaynanaları diye topik açacağız burda dünür oldunuz ya herkes beşik kertiği yaptı artık kaynana olunca gelin damatları çekiştiririz o topictede zuhahahha
bide kociş topiği açın o zaman hepimiz epey dertliyiz zuhahaha
acaba bizmi çok şey bekliyoruz onları anlamayan bizlermiyiz onların kapasitesibu daha fazlasını yapamıyolarda bizmi zorluyoruz acaba yaa onlarında akıllarını okuyabilmek isterdim
kızlar kaynana çay hazırlamışbişiler yapmış beni çağırıyo ben azucuk yukarı çıkıyorum gelecem geriiii
demek herkes bugun kocalardan dertli.Bizimkide dün yeni aldığı eşofmanlrını yıkamadım diye söylenip gitti yattı iyi geceler bile demeden.Ayyy doğacak bebeklerinden daha bebek sanırım.
Sinir oldum bugun annemlere gidecektim beyefendi yüzünden evde oturuyoz iste
KIzlar sabahtan beri yataktan hiç çıkmadım,hiç halim yok,midem çok kötü,Dedim bir bakayım kızlar netapıyor diye.moralim yerine geldi.çok güldürdünüz beni ya,rabbim hepiminize sağlık versin.Bazen eşlere ne oluyor inan bilmiyorum.bugün çok rahatsızım eşim hiç aramadı bile,saat 3 olmuş bana nasılsın diyor.bende çok kızdım şimdimi geldi aklına diyeooooooooffffffff anne olmak hiç kolay değil ama nedense baba olmak bana daha kolay geliyor ya
çok saolun arkadaşlar......evet dırım gerçekten zor ama bunada çok şükür diyorum.allahtan annem çok yakında o ilgileniyor yoksa işim daha zor.
çok saolun arkadaşlar......evet dırım gerçekten zor ama bunada çok şükür diyorum.allahtan annem çok yakında o ilgileniyor yoksa işim daha zor.