bana dr.um doğum tarihi verdi kızlar; yeni yılın ilk ikizleri olacak sanırım :) 01.01.2010
kızlar nasılsınız yine ve gene topiğimiz pek ıssız yenilerdende kimseler gelmez olmuş medine istanbula geldi bizi unuttu zati artvinli aldı bebeşleri içine mutluluktan ayakları yere basmıyo sanırım ve taze anneler attılar papuçlarımızı dama artık varsa yoksa ikizleri neyseeee
bizde bugün dr gittik bebekkleirm çok iyile rşükür 37cm olmuşlar kızım 1120 oğlum 1100 gr olmuş mutluyummmmm
kızlar bende bugün alışverişe gittim eve geldik diyourm bunları görünce iyice heves geliyor bir an evvel kucağıma almak istedim :))) bu arada doktora gittim benimkiler birisi 907 diğeride 898 gram olmuşlar :))
inşallah valla iyi olduklarını hissetmek huzur verir insana hareketleriyle bahçecide mi çektiler onu sana bide kim çekti gerçi ben bu ay bırakmayı düşünüyorum doğum yapıcam hastaneye geçmek istiyorum artık kontroller içinde
Geçmiş olsun canım büyüttün oğluşları walla biz daha ne zaman görrüz o zamanları meçhul...Doğum bile çok uzakmış gibi geliyor...slm kızlar uzun bi ara oldu
ama ömerim çok hasta oldu kusma ishal hastaneye yatacaktık neredeyse
alişimin iki dişi var.....baba,mama,aba,dede diyor artık heee koltukta sıralıyor heryere tutunup kalkıyor
ömer ise baba diyorrr oda tutunup kalkıyor ama sıralama işinde kızıyo bağrıyo
uzunn bir aradan sonra egeliyi görüyorum mrhb
wavy cnm nasılsınnnnnnnnnnnn
pamuk,erolcan
hymaryy tetee naporsunuzzzzzzzzzzz
Kaswacımmm seni görmek ne güzellHepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmm.....opuyorumnanaktan Ne güzel sohbet etmişsiniz bugün..Dün gece oğlum hiç uyumadı.çok gazı var ve birazda edepsiz..Hep kucakta dursun iyi..Ben her geçen gün daha iyi oluyorum..Haftalarınız ne kadar ilerlemiş kızlar..Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrulara..Şimdi sıra kevserim de mi ?
selamm,
kevserim canım hadi hayırlısı,süper tarih yannii,tabi yavrular beklerse inşallahhhopuyorumnanaktan
nero_ka canım hadi hayırlısı,ama açıkçası diğer bebek de kendini göstermiyorsa o da kız olabilir kanımca,yne de herşey gönlünce olsun canımmopuyorumnanaktan
kayra burdayız aslında canım,benim pc yi açınca ilk adresim burası ama bikaç gündür hata verince zaten zamanım kısıtlı diye yazamadım,
iyiyiz canım faceye yüklendik işte hihihi,ama özledik buraları ve sizi çoookkopuyorumnanaktan
canancım nasılsın kuşşuum,maşallah bebeklerine canım,boşver varsın 3 kilo da olmasınlar,sağlık olsun daaopuyorumnanaktan
herkesi öpüyoruzzza.s.
bende hergün görüyorum snei kocamanda hamişsin baksana 22. hafta kızların sağlıcakla gelsinler geçmişe boş vaktinde takıl ama güncelide takip ettt :))))bayagi zamandir takip ediyorum ama ilk sayfadan basladim okumaya inat ettim bitirecem diye bugun ilk defa bu is uzun surecek diye son sayfaya baktim ve bu mesaji gordum tesadufe bak kaydirigubbakcemile3 ben tam 22 haftalik hamileyim 2 kizim olacak isallah dun doktordaydim hersey yolunda dedi doktorumuz :sm_cool:
adımı duydumda geldim :)
boşver be tatlım canancım önemli olan sağlıklı olmaları kiloya hiçç takılma emiii
ay ben naptım biliyomusunuz mehmeti uyuttum zar zor ahmet uyumam diye direniyor mehmeti izliyor arada vıyıklıyor pc nin olduğu odayada alamıyorum babaları malum sigara içiyor koku sinmişşş 2 dk lığına oturuyum diyede aklıma taktım emziklte emmiyor benim yaramaz bende gittim reçel kavanozunu aldım getirdim yanına verdim emziğide eline batırıp batırıp emiyor lülülülülülü kötü anne kötüüüü
ay harbiden çok yorgun hissediyorum kendimi 40 ımız çıkyıor bugün ama 40. günmü banyo yaptırılır 41 demi bilemediiim
Merhaba arkadaslar ben de uzun süre sadece okuyucu olarak bulundum ama sonunda bugün aranıza katılmaya karar verdim.
Ben daha evvel iki kere başarısız tüp bebek deneyimim olduğu için üçüncüde dört embriyo koydular ve dördü de tuttu:)) Su anda 7+1 hamileyim. İnsallah iki tanesi kendiliginden kaybolur yoksa sanirim 13. haftada reduction yapilacak
Bu bekleme sürecini en cok sizin yazdiklarinizi okuyarak gecirebiliyorum. Umarim bundan sonra hersey gusel olur:)
ay ben geldim ama şarjım az. olduğum odada da annem ütü yapıyor fiş yok bana((
calarım ciğerlerim ay çok özledim sizi.. kevser kıss yeni yıl hediyesi geliyormuş bize. oyşş yerim ben onları. öpüyom göbişini. kayra canımmm nasılsın nasıl gidiyor sıkıntıların hafiflemiştir inşallah.
Özgee kuzum aryamadım seni tekrar yavruların nasıl solunum ve beslenme sıkıntıları ne durumda ilerleme var mı kalbim dualarım seninle..
cananımmm öpüyom göbişiniiii....
Pamuğummm aradım ama telin kapalı..
Dirim yavrum oğluşlar nasıl kusmukları durdu mu öpüyom hepinizi.
hymarry kuşum konuşuyoz biliyon halimi durumu alalh raz ıolsun çok destek oluyon bana..
muallimi merak ediyom yavruları iyidir umarım kalbim sualarım onunla.
kaswada benim gibi yavrum ev hapsinde(
ve isimlerini telaffuz edemediğim diğer arkadaşlarr hepinizi öpüyommm.
slm bende 15 haftalık üçüz gebeyim üçüz az olduğundan sizleride takip emeye çalışıorum
kızlar bende bugün alışverişe gittim eve geldik diyourm bunları görünce iyice heves geliyor bir an evvel kucağıma almak istedim :))) bu arada doktora gittim benimkiler birisi 907 diğeride 898 gram olmuşlar :))
bizde snei özleidk hayatım hiç girmiyosun nasıl annelik yazmıyosun etmiyosun kimle bakıyosun sütün ne durumda bizi sensiz bırakma tecrübelerini yaz bizeki yolumuz aydınlansınnnHepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmm.....opuyorumnanaktan Ne güzel sohbet etmişsiniz bugün..Dün gece oğlum hiç uyumadı.çok gazı var ve birazda edepsiz..Hep kucakta dursun iyi..Ben her geçen gün daha iyi oluyorum..Haftalarınız ne kadar ilerlemiş kızlar..Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrulara..Şimdi sıra kevserim de mi ?
ohh seninkilerde kcoaman olmuş gelişimleri ikizimkide çok iyi doktor iyi bakmışsın dedi sevindim o yüzdennnnn yoksun kaç gündür sende nerelerdesin bakımmmcananım çok sevindim..inşallah böyle devam eder kuzuların..Allah esirgesin hepimizin yavrularını..
canım ben de bugün gittim doktora..çok şükür herşeyimiz yolundaymış..
kızım 1170 gr olmuş, oğlum da 1100 gr..içim rahatladı iyi haberlerini alınca..
ayy canım evet aynen öyle hissediyor insan..ben de bitirdim alışverişlerimi artık gördükçe çok beğendiğim şeyleri alıyorum ama odalarına baktıkça gelse bir an evvel hayırlısıyla gelecekleri tarih diyorum..inşallah aldıklarımızı sağlıkla eskitsinler..
ohh seninkilerde kcoaman olmuş gelişimleri ikizimkide çok iyi doktor iyi bakmışsın dedi sevindim o yüzdennnnn yoksun kaç gündür sende nerelerdesin bakımmm
ohh seninkilerde kcoaman olmuş gelişimleri ikizimkide çok iyi doktor iyi bakmışsın dedi sevindim o yüzdennnnn yoksun kaç gündür sende nerelerdesin bakımmm
bizim olmamamızımı bekliyodunuz hain karularrrrr herkes gelmiş vallaha kıskandım işte kıskandım kıskandımmm
naber hatunlar herkes çok iyi sevindimm kasım sürekli doğumlarla geçti aralıkta hiç doğum yok galiba kevseri bekliyoruzzzzz
kızlarrrrr ben çatlamaya başladım biliyomusunuzzzzz morelim bozukkk o kadar kremler bebek yağları sürüyorum ama fayda etmedi sanırmmmmm
ayy ne güzel kevsercim hayırlısı olsun 2010 un ilk ikizleri olacaklar galiba opuyorumnanaktan
ayy heyecan sardı valla kaswam, daha 1 ay vardiyom ama..Hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmm.....opuyorumnanaktan Ne güzel sohbet etmişsiniz bugün..Dün gece oğlum hiç uyumadı.çok gazı var ve birazda edepsiz..Hep kucakta dursun iyi..Ben her geçen gün daha iyi oluyorum..Haftalarınız ne kadar ilerlemiş kızlar..Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrulara..Şimdi sıra kevserim de mi ?
bizim olmamamızımı bekliyodunuz hain karularrrrr herkes gelmiş vallaha kıskandım işte kıskandım kıskandımmm
naber hatunlar herkes çok iyi sevindimm kasım sürekli doğumlarla geçti aralıkta hiç doğum yok galiba kevseri bekliyoruzzzzz
kızlarrrrr ben çatlamaya başladım biliyomusunuzzzzz morelim bozukkk o kadar kremler bebek yağları sürüyorum ama fayda etmedi sanırmmmmm
kızlaaaaaaaaaaaar anacım bugün ben yoktum...herkes burdaymış....hymarry gelmiş..wavy gelmiş..özge gelmiş.. pamukum gelmiş... kaswa bilem gelmiş......... doğuran doğurmayan herkes burdaymış maşallah.. hoşgeldiniz nasılsnız tazecik anneler
hatta aramıza yeni hamişler de katılmış..... hepiniz hoşgeldiniz kızlar....
wavy gülüm benim... iyiyim sağolasın cancazım.....
pamuk hepinizi merak ettim kız diğerleri yazdım aklıma gelmeyenleri....
ben bugün doktora gittim... kızlarım iyiler maşallah.... 790 gr biri 720 gr diğeri ........
bozma moralini tatlım..ikiz bebekler kolay mı..her taraftan çatlıcaz zaten kaydirigubbakcemile3
bana bugün dr bir çok çatlak var ki doğumdan sonra yok oluyor dedi..kendi de iki doğum yapmış ve şu an hiç çatlağı yok..
özellikle renkli olanlar (morumsu,pembemsi,kırmızımsı gibi) doğumdan belli bir süre sonra yok oluyormuş..takılma bunlara..Allah beterinden saklasın..
amin canım allah beterinden saklasın artık bizde podyumlara veda ederiz ne yapalım ya o çatlakmar vucudun yapısın abğlı kimi topluyo kiminde kalıyo bilemiyom artık olmadı estetek yaptırırız zuhahaha
kevserimm nasılsın kuşum yine ağrın varmış duydummmm inat etme ocak diye bence gelseni aralık annesi yapalım bizzz bak hem bu ay doğarsa 1 yaş kazanır :))))) bunlar hep şaka hazır olduklarında gelironlarrrkaydirigubbakcemile2
kızlaaaaaaaaaaaar anacım bugün ben yoktum...herkes burdaymış....hymarry gelmiş..wavy gelmiş..özge gelmiş.. pamukum gelmiş... kaswa bilem gelmiş......... doğuran doğurmayan herkes burdaymış maşallah.. hoşgeldiniz nasılsnız tazecik anneler
hatta aramıza yeni hamişler de katılmış..... hepiniz hoşgeldiniz kızlar....
wavy gülüm benim... iyiyim sağolasın cancazım.....
pamuk hepinizi merak ettim kız diğerleri yazdım aklıma gelmeyenleri....
ben bugün doktora gittim... kızlarım iyiler maşallah.... 790 gr biri 720 gr diğeri ........