Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kevsercim üçüz annelerine baktım ama herkes anlık sıkıntılarını yazmş detay bulamadım
şu an 15 haftalığım

Hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmm.....opuyorumnanaktan Ne güzel sohbet etmişsiniz bugün..Dün gece oğlum hiç uyumadı.çok gazı var ve birazda edepsiz..Hep kucakta dursun iyi..Ben her geçen gün daha iyi oluyorum..Haftalarınız ne kadar ilerlemiş kızlar..Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrulara..Şimdi sıra kevserim de mi ?

cananım çok sevindim..inşallah böyle devam eder kuzuların..Allah esirgesin hepimizin yavrularını..
canım ben de bugün gittim doktora..çok şükür herşeyimiz yolundaymış..
kızım 1170 gr olmuş, oğlum da 1100 gr..içim rahatladı iyi haberlerini alınca..

kızlar bende bugün alışverişe gittim eve geldik diyourm bunları görünce iyice heves geliyor bir an evvel kucağıma almak istedim :))) bu arada doktora gittim benimkiler birisi 907 diğeride 898 gram olmuşlar :))

ayy canım evet aynen öyle hissediyor insan..ben de bitirdim alışverişlerimi artık gördükçe çok beğendiğim şeyleri alıyorum ama odalarına baktıkça gelse bir an evvel hayırlısıyla gelecekleri tarih diyorum..inşallah aldıklarımızı sağlıkla eskitsinler..

hersey bahcecıde oluyor evet...doktor doguma ıstedıgın hastaneye gelıyor ..o yuzden doktorunu degıstırmeye gerek yok..bora bey yapıyor herseyı...

Geçmiş olsun canım büyüttün oğluşları walla biz daha ne zaman görrüz o zamanları meçhul...Doğum bile çok uzakmış gibi geliyor...
Kaswacımmm seni görmek ne güzell

Kızlarr çok özledim sohbet etmeyi ben eskisi kadar sık giremiyorum işten dolayı..Girdiğim zamanlarda zamansız zamanlar...mafoldumben

marry seni görmek ne güzel kuşummm iyiyim canım çocukları büyütüyoruz işte sağlıklı olsunlarda 2500 e de razıyım hayatım ya bizi yalnız bırakmayın tecrübelere ihtiyacımız var kıskanıyorum vallaha sizi haftalarımız yakın olsa tecrübelerden yararlarnırdık biz şimdi doğumdan sonra kime sorcezzzzzz bu arada kanzın yerini banada söylesene bende gideyimmm oyun parkını alayımmm

bende hergün görüyorum snei kocamanda hamişsin baksana 22. hafta kızların sağlıcakla gelsinler geçmişe boş vaktinde takıl ama güncelide takip ettt :))))

canım ya iyiki geldinnn taze anneleri hep özleidkkkk sağlık öncelikli tabi ama sen gibi tombul bebeklerde doğurmak isterim vallaha :))))

hoş geldin canım aramıza katılmakla çok iyi yapmışsın bebişlerin hayırlı olsun kayra arkadaşımızda dördüzdü onunda ikitanesi gitti hayırlı hamileleikler olsun canım benimmm

canımm nerelerdesin daha kızların resminipaylaşmadın bizimle ben artık snein göbüşü öpemeyeceğim kızçeleri öpüyorum bu arada senin kızları kartallara vermemişmiydik ya tülin yok diye kızları pamuğamı verdin tülin gelince söyleirm bakkkk bizi sensiz bırrakmaaaa

slm bende 15 haftalık üçüz gebeyim üçüz az olduğundan sizleride takip emeye çalışıorum

hoş geldin cnaım aramızaaaa muallim arkadaşımız vardı nil vardı onlarda üçüzdü ama doğum yaptı onlar şuan hamile bi sen varsın aramızdaaa:)

kızlar bende bugün alışverişe gittim eve geldik diyourm bunları görünce iyice heves geliyor bir an evvel kucağıma almak istedim :))) bu arada doktora gittim benimkiler birisi 907 diğeride 898 gram olmuşlar :))

ay aynen yaaa bende kızıma elbiseler aldım oğluma tulumlar aldımm doğsada giyseler diyorum sonrada doğmayın daha çok küçüksünüz diyorummm ama çok tatlı ve güzel bi heyecan rabbim herkese yaşatsın işallahhh

bizde snei özleidk hayatım hiç girmiyosun nasıl annelik yazmıyosun etmiyosun kimle bakıyosun sütün ne durumda bizi sensiz bırakma tecrübelerini yaz bizeki yolumuz aydınlansınnn
ohh seninkilerde kcoaman olmuş gelişimleri ikizimkide çok iyi doktor iyi bakmışsın dedi sevindim o yüzdennnnn yoksun kaç gündür sende nerelerdesin bakımmm

ohh seninkilerde kcoaman olmuş gelişimleri ikizimkide çok iyi doktor iyi bakmışsın dedi sevindim o yüzdennnnn yoksun kaç gündür sende nerelerdesin bakımmm

kızlar ne var ne yok..
herkes geçmişte mi?
bebişlerim de ben de iyiymişiz çok şükür, büyümüşler de maşallah diyorum yahu :)))))))
bi yaşam belirtisi, bi tepki yok mu kimseden...??

bizim olmamamızımı bekliyodunuz hain karularrrrr herkes gelmiş vallaha kıskandım işte kıskandım kıskandımmm

naber hatunlar herkes çok iyi sevindimm kasım sürekli doğumlarla geçti aralıkta hiç doğum yok galiba kevseri bekliyoruzzzzz

kızlarrrrr ben çatlamaya başladım biliyomusunuzzzzz morelim bozukkk o kadar kremler bebek yağları sürüyorum ama fayda etmedi sanırmmmmm

çok şükür canım..inşallah böyle devam ederiz..
ben aslında ağrılarla falan uğraşıyodum, durmadan yatıyodum annem geliyor sağolsun..işlerimi yapıyo hem yalnız kalmamış oluyorum malum ben gece 2ye kadar yalnızım..
ee birini bulmuşken de evde nete falan girmiyim dedim..
neyse ağrılarım normalmiş..yolunda herşey binlerce şükür..

bozma moralini tatlım..ikiz bebekler kolay mı..her taraftan çatlıcaz zaten kaydirigubbakcemile3
bana bugün dr bir çok çatlak var ki doğumdan sonra yok oluyor dedi..kendi de iki doğum yapmış ve şu an hiç çatlağı yok..
özellikle renkli olanlar (morumsu,pembemsi,kırmızımsı gibi) doğumdan belli bir süre sonra yok oluyormuş..takılma bunlara..Allah beterinden saklasın..

kızlaaaaaaaaaaaar anacım bugün ben yoktum...herkes burdaymış....hymarry gelmiş..wavy gelmiş..özge gelmiş.. pamukum gelmiş... kaswa bilem gelmiş......... doğuran doğurmayan herkes burdaymış maşallah.. hoşgeldiniz nasılsnız tazecik anneler

hatta aramıza yeni hamişler de katılmış..... hepiniz hoşgeldiniz kızlar....

wavy gülüm benim... iyiyim sağolasın cancazım.....
pamuk hepinizi merak ettim kız diğerleri yazdım aklıma gelmeyenleri....

ben bugün doktora gittim... kızlarım iyiler maşallah.... 790 gr biri 720 gr diğeri ........

ayy ne güzel kevsercim hayırlısı olsun 2010 un ilk ikizleri olacaklar galiba opuyorumnanaktan

inşallah canımmm..

ayy heyecan sardı valla kaswam, daha 1 ay vardiyom ama..

ben de sıkçam kendimi ocakta doğurcam kaydirigubbakcemile3

amin canım allah beterinden saklasın artık bizde podyumlara veda ederiz ne yapalım ya o çatlakmar vucudun yapısın abğlı kimi topluyo kiminde kalıyo bilemiyom artık olmadı estetek yaptırırız zuhahaha

kevserimm nasılsın kuşum yine ağrın varmış duydummmm inat etme ocak diye bence gelseni aralık annesi yapalım bizzz bak hem bu ay doğarsa 1 yaş kazanır :))))) bunlar hep şaka hazır olduklarında gelironlarrrkaydirigubbakcemile2

yawyumgelsinlerde hayırlısıyla, ne zaman isterlerse artık, onların hkmü geçecek mecbur :içelim:

maşallah kızlarına canım...bebişlerimizin kiloları birbirine yakın.sen kaç haftalıktın...

herkese merhabalar bende ikizlere hamile anne adayıyım.bugün 14+5 olduk 2 hafta önce doktora gittik cinsiyetleribiri oğlan diğeri göstermiyo dedi ve ikili testi ense kalınlığı normal diye yaptırmadı size de mi yaptırrmadı doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…