herkese merhabalar bende ikizlere hamile anne adayıyım.bugün 14+5 olduk 2 hafta önce doktora gittik cinsiyetleribiri oğlan diğeri göstermiyo dedi ve ikili testi ense kalınlığı normal diye yaptırmadı size de mi yaptırrmadı doktorunuz
canım çoğul gebeliklerde kan testi yanlış sonuçlar verebiliyor. bu yüzden nerdeyse grubun %90 ı kan testi yaptırmadı. sadece iki kez ileri düzey ultrasonla inceleme yapıldı. canım. yüreğini ferah tut doğru olanı yapmışsın. bebişlerin hayırlı olsun xcanımmerhaba
benimde dr ikili test yaptırmamı istemedi sadece ense kalınğı ölçümü yaptı ve normal dedi. çoğul gebeliklerde 2 li test sonuçları yanıltıcı olabiliyormuş kan değerleri çok farklı çıkabiliyormuş o yüzden bende yaptırmadım.
kevsercim emrhabaa tam gidiyodum bi çığlık mevcut evin içinde ama hangisinden kimden geliyor bilmiyorum :) gidip soruyum dertlerini baari
sen nasılsın kuşumcum tadını çıkar pazarın evinin kocişinin daha sayamadığım bi çok şeyin emiii :)
canım sana özelden telimi yazıyım,buluşalımm,
ne zaman geliyorsun,nerde kalıcaksınızz[/Qbir problem cikmassa 20 si gibi gelmeyi dusunuyoruz biz 2 ayda bir turkiyeye geldigimiz icin bahcehirde ev kiralamistik ama artik yaz sonuna kadar gelemem dolayisiyla bu gelisimde evide birakmayi planliyoruz.
bizim olmamamızımı bekliyodunuz hain karularrrrr herkes gelmiş vallaha kıskandım işte kıskandım kıskandımmm
naber hatunlar herkes çok iyi sevindimm kasım sürekli doğumlarla geçti aralıkta hiç doğum yok galiba kevseri bekliyoruzzzzz
kızlarrrrr ben çatlamaya başladım biliyomusunuzzzzz morelim bozukkk o kadar kremler bebek yağları sürüyorum ama fayda etmedi sanırmmmmm
anım memnunum ama ucuz olmasa almazdım açıkçası çok gerekli değil bence. koy tencereye suyu kaynat gitsin. ama kesinlkle biberon ısıtıcısını iyiki almışım diyorum gece çok işime yrıyor. yatmadan önce su kaynatıp yanıma alıyorum mama saatleri belli nerdeyse hep aynı saatlerde uyanıyolar biberona ordanda ısıtıcıya koyuyom geceyi kurtarıyom yoksa git au ısıt gel çok zor olurdu. kesinlikle ısıtıcı tavsiye ediyom..wavyyyy.. arçelik sterilizatör alan sejn miydin??? nasıl memnun musun?
masaj yapıyoz ama ağını dnemedik. dur onuda bi dneyek bakalım. napak deneye deneye öğrencez. deneme tahtası olcek uşaklarımız:kedi::kedi:merhaba kızlar
wavy o kabızlık benim ahmetimdede var henüz müdahale etmedik bizde. ama zeytinyağı ver hergün bi çay kaşığı diye tavsiye etti herkes . birde masaj yapmak işe yarıyor canım.
o koyunda uyutma meselesinden bende şikayetciyim. biizm babamızda alıştırdı bebişleri onun koynuna girince susuyorlar melek oluyorlar adeta ben koynuma alıyım diye deniyorum aranmaya yalanmaya başlıyor afacanlarım :)
benimkilerde uyumuyor şimdi yatırttım siz böyle oynayın emi dedim :) birbirlerini keşfetmeye çalışıyorlar ahmetim sevgiyle yaklaşıyor kardeşine elini tutmaya çalışıyor yüzünü çözmeye çalışıyor ama mehmetim huzursuzlanıp sanki elleriyle ahmetime vurmaya çalışıyor :) halbuki mutlu çocuktu mehmetim :1rolleyes:
neyse evet herkes pazarın keyfini çıkarıyor sanırım gidiyim ebnde çıkarıyım baari alkisalkisalkis
canım çoğul gebeliklerde kan testi yanlış sonuçlar verebiliyor. bu yüzden nerdeyse grubun %90 ı kan testi yaptırmadı. sadece iki kez ileri düzey ultrasonla inceleme yapıldı. canım. yüreğini ferah tut doğru olanı yapmışsın. bebişlerin hayırlı olsun xcanım
iyiyim vil cim sen nasılsın............ doudou nasıl gidiyor güzelim....................
bende iyiyim kayracım ....doudodu cum da gelmişşş nasılsın canımm