opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKaswacımmm seni görmek ne güzell
Vakit bulamıyorum ki güzelim be..Bir de evim hep çok kalabalık..Ben anca pratik kazanmaya başladım.Annem benimle ama belli sağlık sorunları var.Evimize geldiğimizden beri ben hallediyorum pek çok şeyi.Sütüme gelince,hem anne sütü hem mama..oğlum kesinikle göğsümden emmiyor.Sütümü sağıp veriyorum ona.Her daim elimde pompa mandıra durumundayım.Uyku zaten yok o yüzden bol bol dinlen ama ona da alışılıyor çünkü bu aşk ömre bedel...Çok geç kalmışım bu aşka ben..Sen naılsın tatlım?bizde snei özleidk hayatım hiç girmiyosun nasıl annelik yazmıyosun etmiyosun kimle bakıyosun sütün ne durumda bizi sensiz bırakma tecrübelerini yaz bizeki yolumuz aydınlansınnn
enemm kimse yok bugün. tabe pazar kocişlerle pazar keyfi yapıyonuz yapın anacım yapın. valla bebişler gelince pazar keyfinin bile keyfi kalmıyor.
benim çitlembiğim çıtır prensesim cerenim bütün gece eti kıstırılmış gibi ağladı. akşam 11 de uyandı sabah 4 te uyudu nasıl bebek anlamadım bu ya.. babsı devraldı en sonunda koynunda uyuttu zilli kucağa alıştı çok fena edepsizliği ile herşeyi yaptırıyor. şu an yorgunluktan ölüyommmm..
bide tecrübeli annelere sesleniyom. cerenim mamadan dolayı kabız sanırım kendi sütümüde veriyom ama yeterli gelmniyor sanırsam 3 gün oldu geceki huzursuzluğu ondan gibi geliyor. napcam ben buna ya. minik diye bişeye cesaret edemiyopm imdsaaatttt...
canannn kuzumm çatlaklar olur dicem ama bende bi tane bile yok ne fenayım dimi....sengözlerimebaksanab
Kaswa canım senin oğluşunla benim çitlembiğim aynı sanırım kök söktürüyolar bize. minikler hep böyle sanırsam parmaklarında oynatıyolar insanı...
canim benim 2 gun once randevum vardi catlak olabilme ihtimali icin doktordan bisey onermesini istedim ama sen ikiz hamilesin ne yaparsan yap catlayacaksin dedi icin rahat edecekse herhangi bir yag veya krem sur ozel biseye gerek yok dedi :1no2: iki bebege birden sahip olmanin dez avantaji bu sanirim
kızlarrr nasılsınızz
selaaaaaaaam kzlar.... nasılsınız ............ kaswa nasıl bebişler....... alıştınızmı kalabalık hayata..... ev sessizlikten kurtulmuştur dimi.....
iyiyizz şekerrr sen nasılsınnnnMerhaba kızlar nasılsınız
selaaaaaaaam kzlar.... nasılsınız ............ kaswa nasıl bebişler....... alıştınızmı kalabalık hayata..... ev sessizlikten kurtulmuştur dimi.....
içerekiler iyide doudou cum......ablamız hafif bir grip olmuş....... içerdekilerde büyüyorlar..... dün görmeye gittik.... biri net gözüküyorda diğeri yüzünü göstermiyor...............
ewt canım çalışıyorum ondan pek sık giremiyorumİyiyim hamdolsun sen nasılsın çalışıyosun galiba
ayy ne güzel ya şimdilik hayaliyleyim bu aşkın....Zorlukları olduğu kadar güzel yanlarıda var dimi canım.Eminim güzel yanları zorlukları unutturuyoduropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Vakit bulamıyorum ki güzelim be..Bir de evim hep çok kalabalık..Ben anca pratik kazanmaya başladım.Annem benimle ama belli sağlık sorunları var.Evimize geldiğimizden beri ben hallediyorum pek çok şeyi.Sütüme gelince,hem anne sütü hem mama..oğlum kesinikle göğsümden emmiyor.Sütümü sağıp veriyorum ona.Her daim elimde pompa mandıra durumundayım.Uyku zaten yok o yüzden bol bol dinlen ama ona da alışılıyor çünkü bu aşk ömre bedel...Çok geç kalmışım bu aşka ben..Sen naılsın tatlım?
iyi geceler canım sanadaben kaçtım kızlar..hem pc nin hem benim şarjım bitti.... iyi geceler.....
Vil canım nerde çalışıyosun yormayasın kendini
herkese selamlar......bütün gün kimsecikler yoktu,sıkıntıdan patladık valla,şimdi benim kocam eve geldi,herkes inat olsun diye burada küstüm size:umursamaz:
Yerim ben o çitlembiği,teyzesinin kuzusu..Ama oğlum gerçekten kök söktürüyor bize.Hiç uyku kalmadı bende artık..kafamçokkarıştı Doktora sorsana canım kabızlığını..çok özledim aşkım seni...Şenizenemm kimse yok bugün. tabe pazar kocişlerle pazar keyfi yapıyonuz yapın anacım yapın. valla bebişler gelince pazar keyfinin bile keyfi kalmıyor.
benim çitlembiğim çıtır prensesim cerenim bütün gece eti kıstırılmış gibi ağladı. akşam 11 de uyandı sabah 4 te uyudu nasıl bebek anlamadım bu ya.. babsı devraldı en sonunda koynunda uyuttu zilli kucağa alıştı çok fena edepsizliği ile herşeyi yaptırıyor. şu an yorgunluktan ölüyommmm..
bide tecrübeli annelere sesleniyom. cerenim mamadan dolayı kabız sanırım kendi sütümüde veriyom ama yeterli gelmniyor sanırsam 3 gün oldu geceki huzursuzluğu ondan gibi geliyor. napcam ben buna ya. minik diye bişeye cesaret edemiyopm imdsaaatttt...
Kaswa canım senin oğluşunla benim çitlembiğim aynı sanırım kök söktürüyolar bize. minikler hep böyle sanırsam parmaklarında oynatıyolar insanı...
anım memnunum ama ucuz olmasa almazdım açıkçası çok gerekli değil bence. koy tencereye suyu kaynat gitsin. ama kesinlkle biberon ısıtıcısını iyiki almışım diyorum gece çok işime yrıyor. yatmadan önce su kaynatıp yanıma alıyorum mama saatleri belli nerdeyse hep aynı saatlerde uyanıyolar biberona ordanda ısıtıcıya koyuyom geceyi kurtarıyom yoksa git au ısıt gel çok zor olurdu. kesinlikle ısıtıcı tavsiye ediyom..
wavyim ben ne yapıyorum biliyormusun?termosa dolduruyorum mama suyunu hep aynı sıcaklıkta tutuyor çok pratik..
canancım iyiyiz bizde kızlarımla beraber kıpır kıpırlar içerde
kızlar bişi sorcam kafam karıştı ben ayrıntılı ultrasona girene kadar çift yumurta ikizi die biliyodum hep öyle demişlerdi.Ama ayrıntılı ultrasonumu çeken doktor tek plasenta yani tek yumurta bunlar dedi.Keselerin ayrı olması çift yumurta olması anlamına gelmez dedi.Şimdi benimkiler tek yumurta oluyo dimi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi benii
yorucu bir iş değil canım telekomda başladım..
Çok zoooooorrrrrrrrrlukları var hele ilk eve geldiğimiz gecemiz faciaydı...Ama pratik kazanılıyor her geçen gün.Bizde yolun başındayız daha...Böyle bir aşk yok ki..Tarifi imkansız bir mutluluk kokuları ömre bedel..Rabbim her isteyen kuluna versin..Senide sağlıkla kavuştursun kuzularına..ayy ne güzel ya şimdilik hayaliyleyim bu aşkın....Zorlukları olduğu kadar güzel yanlarıda var dimi canım.Eminim güzel yanları zorlukları unutturuyodur