Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlarrr çok güselll bir diş buday partisi düşünüyorum

halamlar felan hazırlık içindeler .....aile içinde olacak annemlerde ama gündüzden aksama kadar sürecek ...aksama erkeler gelecek gündüzde kadınlar

babamız erkenci hamdolsun,pek eli yakışmıyor ama idare ediyor işte,
maşallah tekrar canım yavrulara,
bu arada geçmişte yazmıştım tekrar yazıyım,özledik oğlanları ne zaman gelyoz sana demiştim dee:asigim:

tatlım o yazdığın yere cvp yazdım .....
burayada yazayım tatlımmm

herzaman beklerim siz uygunuz derseniz bizede haber sal

hatta eşimle konuşayım pazar aksam üzeri uygunsa sizde uygunsanız buyrun gelin derim

dırımım çok sağol demek ben kaçırdım yine ppööööfff
yarın kızkardeşime gidicektik,
başka bir programınız programımız olmazsa konuşur haftaya da buluşabiliriz olur mu canım,memnun oluruzz..

dırımım çok sağol demek ben kaçırdım yine ppööööfff
yarın kızkardeşime gidicektik,
başka bir programınız programımız olmazsa konuşur haftaya da buluşabiliriz olur mu canım,memnun oluruzz..

olur cnmm olurrrr daha iiyii c.tesi gündüz bi programımız pazar günü beklesem olurmuuu5 çayınaaa

sana güselll mamalarr yapayımm

olur cnmm olurrrr daha iiyii c.tesi gündüz bi programımız pazar günü beklesem olurmuuu5 çayınaaa

sana güselll mamalarr yapayımm

tabi tabiii konuşuruz,ikimize de ne zaman uyarsa,ikişer çocukluyuz sonuçta canımmm,
ben senden sadece o güzel kekinden istiyoyuuuummm:asigim:

dırımım benim arkadaşlardan mesaj almamı kaldırıp herkese açsana,şifrem aynı..

aferın pamuk sana cocukların cıgerını mı yakacan canım ....kızlar sızler nasılsnız.dırım buyutun oglanları dıs bugdyı felan hayırlısı olsun....ne kadar guzel

ya hiçbişey olmaz aşırıya kaçmadıktan kaşık kaşık vermedikten sonra hiç bişey olmaaaazz,sakınmayın çocuklarınızııııı

naber özgeciiim,yavruların nasııll?

dırımım canım ben yavrulara sefaköyde kanzın bir yeri var ordan çok ucuza kıyafet alırım da arkadaş geçmişte okumuş nerde orası bana tarif et,ben konuşalım buluşalım beraber gidelim dediiimm..
o astronot tulumlardan varmış şimdi,ucuzdur kanzın ürünü gidip almam lazım bitmeden ama,,işte zaman yok malum..

saol cxanım sen nasılsın masallah haftan bayagı ılerlemiş.bende sabırla meleklerimin eve gelecegi gün bekliyorum ......send edıkkat et kendıne gezme yorulma..en azından 1 hafta daha dayan....

canım zaten istesem de çıkamıyorum, çok ağrım var, kafaları ikisinin de aşağıda acaip sancı ve ağrı yapıyor, evde gezinirken bile gözümden yaş gelio valla..

saol cxanım sen nasılsın masallah haftan bayagı ılerlemiş.bende sabırla meleklerimin eve gelecegi gün bekliyorum ......send edıkkat et kendıne gezme yorulma..en azından 1 hafta daha dayan....

ne durumdalar peki şimdi? nasıllar? beslenmeye başladılar mı? :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba arkadaslar aranızda üçüz bekleyen varmı ben 15 haftalığım. çevremde çoğulu olan kimse yok nelere dikkat etmek lazım nasıl beslenmeli ne kadar kiloı alınırsa ii olur? tşkler

canım üçüz anneleri diye topic var istersen oradan da bakabilirsin, geçmişi okuyabilirsin, kaç hafta oldunuz?

X