- 29 Nisan 2007
- 1.971
- 10
slm kızlar uzun bi ara oldu
ama ömerim çok hasta oldu kusma ishal hastaneye yatacaktık neredeyse
alişimin iki dişi var.....baba,mama,aba,dede diyor artık heee koltukta sıralıyor heryere tutunup kalkıyor
ömer ise baba diyorrr oda tutunup kalkıyor ama sıralama işinde kızıyo bağrıyo
uzunn bir aradan sonra egeliyi görüyorum mrhb
wavy cnm nasılsınnnnnnnnnnnn
pamuk,erolcan
hymaryy tetee naporsunuzzzzzzzzzzz
canım david değilde monovit verdiler ama kociş içirttirmiyooo :1no2: gerek yok diyor anne sütünden herşeyi alırmışşşş eskiden bunalrmı varmışşş :sinifsinif: ilk defa bugün yaptım ben tatlım yaaa napıyım durmuyordu bende bunalmıştımmm babaları çikolata yalatırken iyi ama dimi :bbo: cidden biz cahilmiyiz yaaa 40 lı çocuğa neler yapıyoruz babaları bi küvete ikisini ıslatmayı bile düşünüyo o derec yani sırnaşık şey bak damat dedin unutma sözünüüü ama dur önce resimlerini görek senin kızçelerin kaydirigubbakcemile2 bu devirde böyle anacım kendimi kaptırdım benden ne kaynana olur hee kaydirigubbakcemile3 yok diyorumki oğluşlara benim oğullarım kendi sevip evlencekler dimi diyorum hoşlarına gidiyo ee ıı diyolar gibi geliyo :roflol:
çok haklısın wavy m ne kadar kalabalık olurs aokadar zor oluyor her kafadan bir ses. birde dediğin gibi herşeyi kendin yapııyosun ama adı yardım eden birileri var oluyor. ben ilk günden beri herşeyle kendim ilgilendim haliyle yoruldum aslında beni doğum öncesi hastane süreci yormuş bide eşimin uyuzlukları :) onları atlatsam oh ne güzel kafama göre yapıcam herşeyi ama gel gööör atlatamıyorumm.. nasıl yaptınızki 20 sinde biz sadece dua okuyarak banyo yapmıştık hoş 40 ındada neler yapılır bilmiyom aynısını yapcaz kociş gelsinde oda illa yarın yapıcaz diyor 41 inde olurmuşşş..
neysem seni daha güçlü buldum ben benden. en azından sızlanmıyosun sen maşallahhh canım çok yorma kendini uyu gündüzleride sonra pilin bitiyooo ..
ahmetim uyuyamıyo yaa garibim reçel dokundu herhalklava:
canım benim ya bende merak etmiştim nerdesin diye sitedeki sorunlardan gelemedin sandım sonra.. yokluğun belli oluyo şekeriiim
oyyy geçmiş olsun ömerimize alişimizede maşallah
bayramın 2 . günü ev telini çok aradım ama hepppp meşguldü yaaaa :teselli: dedim yoğun sevilen insan belli oluyoo a.s.
hoşbulduk
zt burakta sistem nasıl oluyo yani belirli bi dr un oluyomu düzenli takip eden yoksa kime denk gelirsenmi?randevulumu gidiliyo?bizim üçüz olduğundan yeni doğan ünitesinin gelişmiş olması gerekiyo vs. deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. tşkler
delüü karııı benim kızlarımı görse oğulların başka birine mi bakar beee.. sarışın afetler geliyor
dediğin ilaç farklı bir vitamin bildiğim kadarıyla. benim dediğim d vitamini bana dr yazmıştı multi vitaminle birlikte ben sadece devit i almıştım. sağlık ocağına gittiğinde hatta ücretsiz olarak veriyolar. çocuğun gelişimi için çok önemliymiş. bilgin olsun
ay şimdide ceren uyanmış. annem gwetirdi ona mama yedireyim. kıs bu arada benim zillilere bazen 50 cc yetmiyor seninkilere nasıl yetsin. arttır gülüm arttırcokacimcoook
verirmiyim canım vermem bidaha tamam öldü çocuğum kıvrana kıvrana .. ama pek tatlı emiyodu yaa emziği sevmeyen çocuk emziğe aşık oldu resmen :)kız çatlatıcan çocuğu verme bir daha sakın reçel meçel :)
sağolll kuzum çocuklar oynuyolardııı ondan sanırım
ben seni uygun olursa aksam 9 dan sonra arayabilirmiyimm
benim bedava oluyor ev tlf 9 dan sonra
ay maşallah demek sarışınalr haa bayılırım sarışınlaraa.. benimkilerin gözleride renkli oluyo teyzeleri yeşilleşiyo sanki yaaa :) evet buda onun yan ürünü sanırım sağlık ocağından verdiler zaten kemik gelişimi içinmiş. dur benden babamız duymadan kullanmaya başla,yım diycem ama adam görmesede hissedeeer yaaa
verirmiyim canım vermem bidaha tamam öldü çocuğum kıvrana kıvrana .. ama pek tatlı emiyodu yaa emziği sevmeyen çocuk emziğe aşık oldu resmen :)
ooyyy çok güzelmiş canım ara tabi seviniriz tecrübelerinden faydalanırım hemde.. cahil cahil kaldım valla ne vercem ne vermiycem bilemiyom bende bişey vermiyom .. bi reçel verdim oda ne hale getirdi bizi dirimimsana maşallah diyorum her seferde herşeye yetişiyon helal valla biz buraya ilk geldiğimiz dönemde senin kuzularda minikti nasılda tecrübeli görünüyodun o zamanlar bile oyyyy dimi
alişimin iki dişi var.....baba,mama,aba,dede diyor artık heee koltukta sıralıyor heryere tutunup kalkıyor
pamuk,erolcan
sağol canım benim hayırlısıyla sağlıkla alın yavruşarınızı kucağınıza canım benim..anladım wavyim, çok büyük geçmiş olsun, geçti şükür, herşey geçio be, hayırlısıyla biz de geçirelim şu doğumları inş.
ay maşallah demek sarışınalr haa bayılırım sarışınlaraa.. benimkilerin gözleride renkli oluyo teyzeleri yeşilleşiyo sanki yaaa :) evet buda onun yan ürünü sanırım sağlık ocağından verdiler zaten kemik gelişimi içinmiş. dur benden babamız duymadan kullanmaya başla,yım diycem ama adam görmesede hissedeeer yaaa
verirmiyim canım vermem bidaha tamam öldü çocuğum kıvrana kıvrana .. ama pek tatlı emiyodu yaa emziği sevmeyen çocuk emziğe aşık oldu resmen :)
ooyyy çok güzelmiş canım ara tabi seviniriz tecrübelerinden faydalanırım hemde.. cahil cahil kaldım valla ne vercem ne vermiycem bilemiyom bende bişey vermiyom .. bi reçel verdim oda ne hale getirdi bizi dirimimsana maşallah diyorum her seferde herşeye yetişiyon helal valla biz buraya ilk geldiğimiz dönemde senin kuzularda minikti nasılda tecrübeli görünüyodun o zamanlar bile oyyyy dimi
teşekkürler canım çok olmazsam eğer:) memnun kalmadığın şeyler nelerdi bir de tavsiye edebileceğin dr. var mı? bir aydan fazla yatırmışlar seni neden acaba...................................* çok sordum kusura bakma çevremde hiç çoğul gebe yok oyüzden
pamuk,erolcan
pamuğumm faceden cvp yazamıyom. ay pcyi elime almaya almaya sanki teknoloji özürlü olmuş gibiyim yaw(
hymarry canım bu aptamilin rezene çayını ne kadarlıkken verebiliyoz. benim yarenim çok gazlı bazen sancıdan uyuyamıyor. prematüre diyede bişeye cesaret edemedik..
hoşgeldin dırımımmm,
maşallah yavrulara annesii,
demek bu aylarda yavaş yavaş kekelemeler başlıyor ay ne şiriiinn,bizim mayıs ayımıza falan denk gelicek demek kiiiopuyorumnanaktan
biz iyiyiz diyelim uğraşıyoruz işte,mustafa vardiyadan çıktı,her 3 ayda bir düzenimiz böyle bozuluyor baştan alıyoruz işte..
dırım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım.salgın varya birde seninkiler emekliyorlar ya ondan sürekli yerdeler soğuk alıyorlardır aman dikkat etmek lazım.maşallah artık büyümüşler ya konuşmaya bile başlamışlar.niyese bana hayal gibi çok uzakta geldiakannehir