Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim ya bende merak etmiştim nerdesin diye sitedeki sorunlardan gelemedin sandım sonra.. yokluğun belli oluyo şekeriiim

oyyy geçmiş olsun ömerimize alişimizede maşallah

bayramın 2 . günü ev telini çok aradım ama hepppp meşguldü yaaaa :teselli: dedim yoğun sevilen insan belli oluyoo a.s.

hoşbulduk
zt burakta sistem nasıl oluyo yani belirli bi dr un oluyomu düzenli takip eden yoksa kime denk gelirsenmi?randevulumu gidiliyo?bizim üçüz olduğundan yeni doğan ünitesinin gelişmiş olması gerekiyo vs. deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. tşkler

delüü karııı benim kızlarımı görse oğulların başka birine mi bakar beee.. sarışın afetler geliyor
dediğin ilaç farklı bir vitamin bildiğim kadarıyla. benim dediğim d vitamini bana dr yazmıştı multi vitaminle birlikte ben sadece devit i almıştım. sağlık ocağına gittiğinde hatta ücretsiz olarak veriyolar. çocuğun gelişimi için çok önemliymiş. bilgin olsun
ay şimdide ceren uyanmış. annem gwetirdi ona mama yedireyim. kıs bu arada benim zillilere bazen 50 cc yetmiyor seninkilere nasıl yetsin. arttır gülüm arttırcokacimcoook

kız çatlatıcan çocuğu verme bir daha sakın reçel meçel :)

kızlar bende bugün alışverişe gittim eve geldik diyourm bunları görünce iyice heves geliyor bir an evvel kucağıma almak istedim :))) bu arada doktora gittim benimkiler birisi 907 diğeride 898 gram olmuşlar :))

sağolll kuzum çocuklar oynuyolardııı ondan sanırım

ben seni uygun olursa aksam 9 dan sonra arayabilirmiyimm
benim bedava oluyor ev tlf 9 dan sonra

canım öncelikle eğer dıaşrdan muayene olmassan kime denk gelirsen. açıkçası ben 33. haftamda gittim ilk ztb ye vede gider gitmez yatış yaptılar 37+6 ya kadarda yattım hastanede doğumumu yapıp öyle çıktım. yeni doğan ünitesi gelişmiş hatta diğer illerden bile önemli vakaları buraya sevk ediyorlar. gördüğüm kadarıyla dışardan bi dr nin muayenehanesine gidip takiplerini orda yaptıranlar gayet memnundu. sende öyle yapabilirsin sonra doğumda gerekirse doğum öncesi hastane yatışında ekstra ücret ödemessin özel oda harici.. randevulu gitme kısmına gelince randevulu gidiliyor rastgele randevu veriyor sanırım herhangi bi dr ye .. ama ağrın bi problemin olursa direk acile gidiyorsun hemen alıyorlar tetkikler için.. ben bazı şeyler dışında memnun kaldım açıkçası bi git bak derim bence sende..

ay maşallah demek sarışınalr haa bayılırım sarışınlaraa.. benimkilerin gözleride renkli oluyo teyzeleri yeşilleşiyo sanki yaaa :) evet buda onun yan ürünü sanırım sağlık ocağından verdiler zaten kemik gelişimi içinmiş. dur benden babamız duymadan kullanmaya başla,yım diycem ama adam görmesede hissedeeer yaaa

kız çatlatıcan çocuğu verme bir daha sakın reçel meçel :)
verirmiyim canım vermem bidaha tamam öldü çocuğum kıvrana kıvrana .. ama pek tatlı emiyodu yaa emziği sevmeyen çocuk emziğe aşık oldu resmen :)

sağolll kuzum çocuklar oynuyolardııı ondan sanırım

ben seni uygun olursa aksam 9 dan sonra arayabilirmiyimm
benim bedava oluyor ev tlf 9 dan sonra

ooyyy çok güzelmiş canım ara tabi seviniriz tecrübelerinden faydalanırım hemde.. cahil cahil kaldım valla ne vercem ne vermiycem bilemiyom bende bişey vermiyom .. bi reçel verdim oda ne hale getirdi bizi dirimim sana maşallah diyorum her seferde herşeye yetişiyon helal valla biz buraya ilk geldiğimiz dönemde senin kuzularda minikti nasılda tecrübeli görünüyodun o zamanlar bile oyyyy dimi

teşekkürler canım çok olmazsam eğer:) memnun kalmadığın şeyler nelerdi bir de tavsiye edebileceğin dr. var mı? bir aydan fazla yatırmışlar seni neden acaba...................................* çok sordum kusura bakma çevremde hiç çoğul gebe yok oyüzden

nedemek cnm cahillik kimse anne karnında öğrenmedi
ama annelik kadının doğasında var
ben yardımıcı olduğum kadar faydalı olursam ne mutlu
valla şimdiden verme derim recel felan gerçi sende sussun diye yapmışsın
oda bişey yapmaz...benim aliş kurabiye yiyip çay içiyor yaa 8 aylık çocuk düşün
portakalları kemiriyo ömer.....biraz modren anneyiz ama eskileride yabana atmamak lazım

canımm çok geçmiş olsun bitanem. bende özgürlüğümü kutluyom sizlerle auy ne güzelmiş sakince karışan olmadan pc yi açmak halka karışmaksırnaşık şey

anladım wavyim, çok büyük geçmiş olsun, geçti şükür, herşey geçio be, hayırlısıyla biz de geçirelim şu doğumları inş.
sağol canım benim hayırlısıyla sağlıkla alın yavruşarınızı kucağınıza canım benim..

pamuğum faceden mesaj attım ama becerebildimmi bilmiyom şeker bi bakıver. bu arada kıss ben her daim ev telini bedava arıyom. numaranı bahşederse ararım bende senişakkıdı

canım cevapğlarım seve seve ama mehmetim uyandı şimdi ilk fırsatta konuşuruz emii ..

mehemtimi emziriyim ben yemeğimide kapayım

iyi bakın kendinize kızlar öpüldünüz

dirimim canımsın modern annem benim :)

pamuğumm faceden cvp yazamıyom. ay pcyi elime almaya almaya sanki teknoloji özürlü olmuş gibiyim yaw(

hymarry canım bu aptamilin rezene çayını ne kadarlıkken verebiliyoz. benim yarenim çok gazlı bazen sancıdan uyuyamıyor. prematüre diyede bişeye cesaret edemedik..

hoşgeldin dırımımmm,
maşallah yavrulara annesii,
demek bu aylarda yavaş yavaş kekelemeler başlıyor ay ne şiriiinn,bizim mayıs ayımıza falan denk gelicek demek kiiiopuyorumnanaktan
biz iyiyiz diyelim uğraşıyoruz işte,mustafa vardiyadan çıktı,her 3 ayda bir düzenimiz böyle bozuluyor baştan alıyoruz işte..

wavy cemaatt gittimi kızzzz kutlayalım valla heheh

kızlar ali ile ömere grup kurdum hehee

pamuğum modren derken sakın çok şey bilen ukala olarak alınmasın

bizler daha bilinçliyiz demek istedim .....

ama annelerimizin bir çok yöntemide doğruudurrrr

dırım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım.salgın varya birde seninkiler emekliyorlar ya ondan sürekli yerdeler soğuk alıyorlardır aman dikkat etmek lazım.maşallah artık büyümüşler ya konuşmaya bile başlamışlar.niyese bana hayal gibi çok uzakta geldiakannehir

cnm daha küçük bir 1 ayı devirin kilo olarak da en az 3 geçinnn derimm

kızz aliş hecelemeden baba diyor aba diyor mama diyor şaşkınlık verici geldi bize çevremizde görmediğimiz için olsa gerek

siz iş konuusunda haklsınız ama her durumda erken evde kocan bak benimki daha gelmedi...uyuz oluyor adamm

ay wavym sizi bilemiycem kuzum yaaa,pek küçüksünüz demi siz ,son mamasından sonra veriyorum mis gibi içip uyuyorlar maşallah,
canım benim dur şimdi kutunuın üzerinde aptamil uzamanlarına sor var,bunu ev telinden ara canım,onlara sor en iyisi,bakıcam şimdi canım dur..

sağol cnm doktorlada çok konuştum
adamcağız senin bakımınla alakası yok diş çıkaracaksa
ve bağırsakta bakteri varsa biraz tetiklemiştir dedi
çocuk halsiz değil dedi....bide iki günde dahada kilo kaybetmediği için
çok iyi dedi...evet yerde sürünüyolar yerleri yalıyolar özelliklede ömerr yalıyor resmenn

bende senin haftandayken değil konuşma doğacaklarına inanamıyordum haftalar geçmeyecek gibi geliyorduuu

babamız erkenci hamdolsun,pek eli yakışmıyor ama idare ediyor işte,
maşallah tekrar canım yavrulara,
bu arada geçmişte yazmıştım tekrar yazıyım,özledik oğlanları ne zaman gelyoz sana demiştim dee:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…