acer hala okuyor................
bu hikaye bitmez :sm_cool:
acaba doğrttumu beni:roflol:[/QUOT
ayy ne yapim can sikintisi ne bulursam okuyorum iste notlar aliyorum ben hollandada yasiyorum bu ayin 20 si gibi son tatilim icin turkiyeye gelicem alisverisimi oradan yapmak istiyorum bu arada senin sefakoyde gittigin kanzin magazasini tafif etsene bana en uygun ve kaliteli diye orasiyi yazmistin herhalde
sen gel buralara ben sana telimi veriyim canım,beni ararsın geekirse buluşurz ben götürürüm seni,
ben de uyku tulumu alıcam çocuklara astronot tulum,
Kanz burası,ppeek çok güzel şeyimi burdan çoook uyguna aldım,iyi takip etmişsin,
ciddiyim sen gel ya beraber gideriz ya tarif ederim canım,
iç badisinden montuna kadar herşeylerini toplarsın vallaa..
Merhaba arkadaslar ben de uzun süre sadece okuyucu olarak bulundum ama sonunda bugün aranıza katılmaya karar verdim.
Ben daha evvel iki kere başarısız
tüp bebek deneyimim olduğu için üçüncüde dört embriyo koydular ve dördü de tuttu:)) Su anda 7+1 hamileyim. İnsallah iki tanesi kendiliginden kaybolur yoksa sanirim 13. haftada reduction yapilacak
Bu bekleme sürecini en cok sizin yazdiklarinizi okuyarak gecirebiliyorum. Umarim bundan sonra hersey gusel olur:)
eneeeeeeeeeee hayırlı uğurlu olsun canım,
Rabbim hakkında hayırlısını versinn
amiiin ..
ay canım güldürdün beniii fasülye suyu haa hemen deniycem bakalım benimkilerden hangisi sevecek :) yoğurt oyyy aklıma geldi aslında reçel yerine emziği yoğurda batırıyım dedim sonra dedim bu çocuk beğenmez burnunu kıvırır :)
ay sorma ne verecem kiloları üzerine almaya başladım ama felaket iştahım açık yemek yapamasamda ekmek arası yiyorum lokum bisküvi çikolata tatlı derkeeen vermek şöyle dursun almaya başladım üzerinee.. valla eşim bayramda ilk defa tanışacağımız şehir dışından gelen arkadaşlarıyla beni tanıştıtrırken utancından olsa gerek doğumdan dolayı iki katı oldu dedi :) iltifatmı deseem hakaretmi çözemedim şekercim.. iki katı olmuş ben yaaa
bide kıyafetlerin hiç birine giremiyoom eteklerin fermuarı açık geziyom dış kıyafetlerinin üzerinide şalla kamufle etmeye çalışıyom ama olmuyo yaaaa laelaelaelaelae neyse yaramı deştin şekeriiim oy oyyyyyyyyyy .. demekki ne oluyomuş 3 küsür kilo çocuk doğurmak marifet değilmişşşş :gitme: bebeklere almamışım kiloyu sadece onlar için 21 kilo almışım üstüne kendime 14 kilo :kedi: ay hesabını bile yapamıyoom karışıyo kafam
bu arada çeneye daldım ahmet uyuyamıyo sanırım tatlı fazla kaçtı :mymeka:
40 ta sadece banyo yaptırırlır okunup dimi şekercim
bu arada resimleriniz çok şeker facede takipteyiiim .. bide ikzi arabanızda çok tatlı kaça aldınız bizde istiyoz bizdeee hihoyyyt aşrtmış valla annem alıyım dedi bende istemz demiştim doğumdan sonra lüks ihtiyaç gibi gelmişti ona okadar para verene kadar bana verse o parayı diye :jeyyar: ama gördümki aşılara giderken araba olmadan canı çıkıyomuş insanın :teselli: şöyle bakınıyom bende arada ucuz güzel bişey denk gelirse diye 2. el filan :Saruboceq:
benim halem sadece fasulye değil,iki mandalinayı emerek bitirebiliyor valla,bi vermesem çeksem önünden basıyor çığlığı delüüüüü
kiloyu boşver,keyfine bak,iki kat mı olmuşun,öyle mi diyor adamlara ay çok güldümmmmkaydirigubbakcemile3
valla arabamızdan memnunum canım,biraz ağır ama çok kolay bir sürüşü ve kullanmı var,kızlar çok seviyor ve rahat ediyorlar
bizde bahara bırakalım diyorduk bu araba işini,derken aldık işte..
azcık değil pamuğum yha... daha 4 hafta var, iice ağırlaştım, çok zorlanıyorum, dr.um da 38i doldurmadan almam diyo, 38+4 olcam doğumda düşünsene...
ya kevserim açıkçası ikiz anneleri için bu haftaları gerçekçi bulmuyorum ben,
yani o haftaya kadar bekliycem derken gece suyun gelerek paldır küldür gitmek oluyor bu sefer,
belli bir haftadan sonra zaten yer kalmıyor ve kilo alımı gerçekleşmiyor ki,
bilmiyorum inşallah tahminim olmaz ama ben olsam bu hafta teklifini kabul etmezdim:umursamaz:
marry senin pompandan sanırım benimki de medelanın pilli elektrikli.. 129 a buldum hem de 12 taksit yapıo site..
çok iyi bulmuşsun canım,
biz 148di mağazadan baktık,%10 indirimle 132 ye mi ne almıştık..
hymary canım gittim dr.ikiz geliyor tekrardanzemuszemus.herşey yolunda bulantılar hariç:kedi:8 haftalık olduk bugün
rabbim haftalarımızın sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah.
maşallah canııııımmmm,çok sevindikkk,
yav bilgileri ekleyelim sen de katıl ilk sayfadaki ikiz anneleri listemizzeee:lepi: