Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben iyiyim canım. protein yüksek çıktığı için tekrAR ıDRAR TESTı VERıCEM YARIN SABAH. 24 saat idrar biriktir dediler. ay normalde zırt pırt çişim gelir şimdi resmen idrardan kesildim yaw( psikolojik sanırsam çişim gelmiyor:kedi:

muallimcim darısı başına valal ayrıntılıya girince o zaman ki ultrason görüntülerinin hiç olduğunu anlıyorsun. sen nasılsın nasıl gidiyor 3üzlerinle beraber hayat:))

hymarry canım hala gelmedin mi..? meraktayım nasıl geçt bıcırıklarınla görüşmen.. öpüyorum:..

canım şu an ıyıym onbes gun sonra gıdıcem bakalım nasıllar............ınşşş ıyı olur hersey................hymary gezıyo galıba......................

günaydııınn kızlarrr,dün harika bir ayrıntılı usg den çıktııım,süperdi.
ıki kızım da gaaayet sağlıklılar çok şükür.
Darısı herkesin başına inşallah..

ınşşşşşşş canım..................vıdeosunu alabılıyomusun evde bakar durur ınsan ..........eve ultrasıon mu alsak kızlarzemuszemus

Yazdıklarınızı okudum,güzel haberlerinize çok sevindim.Güzel geçsin günümüz inşallah.

Canım nasılsın?Yazılarını 3'üz annelerinde de takip ediyorum.Seni çok moralli buldum.Böyle pozitif olmakla,teslimiyetle her şey senin için güzel olacak.Hep böyle git.Duam seninle.

ınşşşşşşş canım..................vıdeosunu alabılıyomusun evde bakar durur ınsan ..........eve ultrasıon mu alsak kızlarzemuszemus

Canımvideo hiç almadık,bilmem ki,alan arkadaşlarımız var ama ben sormadımiben orda görüyorum resimlerini de alıyorum,cd olayını hiç düşünmedim.
Ama açıçası ben de senin gibi hamileliğin ilk haftlarında doktoruma şundan bir tane de bizim eve alalımisıkıldıkça fırt karnımıza şu jelden sıkar bakarız,ne kadarsa parası verelim demiştimkaydirigubbakcemile3,en basit bir makinenin ortalama 50 bin dolardan başladığını söylemişti.Ama fazlası da zarardır sanırım,insan çok özlüyor yaaa..,
kaswacım sen nasılsın canım?

kızlar ne var ne yok nasılsın hymarry bende bu ralar giremıyorum nete annem buradaydı gitti artık arada sırada açarım birde çok kötü grip oldum

maşallah moral bozacak hiçbişey yok Allhın izniyle.O kimsenin üzerine taşıyamayacağı yükü yüklemez.Ağır gelirse de verdiği gibi alıverir de.Bu yüzden Allhın izniyle herşeu çok güzel olacak inşallah muallimcim için ben inanıyorum..

su gülben ergenın erken doğumu kafama takılıyo ya kızlar bende çok korkuyom allah hayırlısını nasıp etsın de biyere gidecegımız zaman arabayla gidiyoruz sadece market içlerinde dolasıyorum 1 2 saat tabı yoruluyorum ve arada oturuyorum bizim ikiz oldugu için doktorlar fazla yürüyüsüde önermiyor siz nelere dıkkat ediyonuz kızlar bilgi verırmısınız

kızlar ne var ne yok nasılsın hymarry bende bu ralar giremıyorum nete annem buradaydı gitti artık arada sırada açarım birde çok kötü grip oldum

anaaaa pensescim hoşgeldin yaw,mesajını gören cennetlikkaydirigubbakcemile3
ben dün ayrıntılı usg ye girdim,herşey yolunda,iki kızımla yola devam inşallah:lepi:
sen nasılsınn,bebkler nasıllar?Neler yaptın anlatsanaa...

neymişl lnasıl olmuş gülbenin olayı yaaa,bakamadım haberlere,internete falan,biri bi yazsın,kaçıncı haftasındaymışş,bebekler nasılmış,ne tetiklemiş...Şuan biel toplantıdayım,gizli gizli yazıyorumm..

bırde jhonsonsbaby bebek yagı aldım dün banyodan sonra ıslak cılde sürüyorum sonra tekrar duş alınması gerekıyomus kullanan var mı aramızda kızlar ozaman bı etkısı oluyo mu kı

çok sevındım canım allah kucagınada almayı nasıp etsın arkadasım en yakın zamanda .valla ben bu ara gezip durdum piknikti alışverıs merkezlerıydı suan istirahatteyım canım .gülben ergenı duyunca dahada dıkkat etmek istiyorum allah yardımcımız olsun tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…