Canımvideo hiç almadık,bilmem ki,alan arkadaşlarımız var ama ben sormadımiben orda görüyorum resimlerini de alıyorum,cd olayını hiç düşünmedim.
Ama açıçası ben de senin gibi hamileliğin ilk haftlarında doktoruma şundan bir tane de bizim eve alalımisıkıldıkça fırt karnımıza şu jelden sıkar bakarız,ne kadarsa parası verelim demiştimkaydirigubbakcemile3,en basit bir makinenin ortalama 50 bin dolardan başladığını söylemişti.Ama fazlası da zarardır sanırım,insan çok özlüyor yaaa..,
kaswacım sen nasılsın canım?
bebeklerımız anne karnında ne kadar durabılırse bızım için okadar iyi olacak sen dıkkat ediyon mu hymarry canım neler yapıyon yada yapmıyon bırde nasıl beslenıyon benım gecen kanım düşük çıktı 11.10 onun için takviye bişeyler yiyorum kan yapsın diye idrar tahlılım temız çıktı birde sağlık ocagında tetanoz asısıda vuruldum bebekler iyi canım benım kalp atıslarını duydum birinin gümgüm atıyodu diğeride foşfoş ses çıkarıp atıyodu ama küçük diyemı bılmıyom hemsıre bidahakı gelısınde daha net duyarsın dedi
günaydııınn kızlarrr,dün harika bir ayrıntılı usg den çıktııım,süperdi.
İki kızım da gaaayet sağlıklılar çok şükür.
Darısı herkesin başına inşallah..
hymaryy,senin de mi kızbenimkiler de kız ayrıntılı usg için bana doktorum 21. hafta dedi.sen 24.haftada gitmiş oluyorsun.21 erken mi acaba?
saol canım mecburen doktorun dediğini yapıcam doğana kadar kullanamam zaten.içindede 12. haftaya kadar kullanabilir diyor.yinede sizede bi danışayım dedim.insan nede olsa korkuyor böle durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?