Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaaa kıyamam...bebişim iyiyiz yaaaaaaa ne olsun babamız gitti bekliyosss
gelcanım bana...ben sana yemekte yaparım..börekte açarım..hayırlı olsun canım umarım sende bu topikte olursun...
oh oh harika.... canım ya kilolarına takılma.....sağlıklı olsunlar buna şükret... doğunca sen bi güzel anne sütüyle beslersin tosun yaparsın onları.... ayy sırada ben varım haftaya gidelim bakalım dr a bana ne diyecek
aaa hadi gel taşın valla... beraber büyütürüz... valla buarası konusunda mütevazi olamıycam hakikaten yerim çok iyi... yani benim bebeklere sitece bakıcak.... bugün öle dediler.... sana bırakmayız dediler.... ama işin gerçeği doğduklarında 1 saat bak desem bir tane adam bulamam o ayrı mesele......
ayyy bende çokkkkkkkk acıktım yaaaaa
vil seninde hayırlı olsunn..
casper kıs artık şu tıckerinı değiştir. sen bi anne adayısın. alkisalkisalkis
geldim canlarım...şükür iyiyiz kilomuz kızım 1677 oğlum 1733 haftalarıyla uyumluymuş gelişimleri benim rahim boyum aynı mesafedeymiş 2.5 ona da şükür..32 .haftadayız içim çok rahatladı birde 34 ü doldurursak hiç korkmayacağım dedi.2 hafta sonraya kontrolum var.Ciğer geliştirici içinde yeterli vurulduklarımız dedi.Bu sefer çok yemiştim hemde besleyici gıdalar ama kilo alımları az bence...
canlar ben geldimmm..
ay dün gece kabuslarla boğuştum hep. bebişler erken geliyormuş. benim hiç bişeyim hazır değil. hastane çantam bilem yok( sabah uyanır uyanmaz ne var ne yok topladım anneme hgetirdim. şimdi yıkanma işlemleri bitti kuruyolar. sonra ütülenecekler ve benimde bi hastane çantam olacak:)) allah vaktinde kullanmayı nasip etsin..
bugün çok işim var kıslar. bir sürü müşteri var aramam gereken. bide bebişin eşya işleri arada takılabilirim size. hepiniiz öpüyom..
Dirimmm kıs can yakmışsın he:)) maşallah allah nazarlardan saklasın kuzum seni..
hymarryyy öpüyommm güzel annem benim..a.s.
Kaswa canım güzel haberlerle gel inşallah canım benim..opuyorumnanaktan
ve diğer arkadaşlar muallim kayra, bebişim canbebek, canan, özge nasılsınız yavrular... sositososito
ya ben de sabahtan beri bak dinle dırımımm,,
gece 1den beri ayaktayım,
sabahtan beri çocukların çamaşırlarını,beyazları,siyahları yıkadım astım astım durdum,
mustafanın iki gömleğini bir yağmurluğunu ütüledim,kahvaltısını yaptırıp gönderdim,
evimi süpürdüm,halımın üzerini kabaca sildim,
saat başı süt sağıyom,kızların biri uyuyor bir uyanıyor,besliyom,moklarını temziliyom..
E bi de habire KK ya yazıyom.........
Bu durmda beni de kırmızı yaparlar mı diye şeedicektimm kaydirigubbakcemile3
canımmmmm allah kolaylık versinnn işin çok zor ama allahtan yalnız değilsin anacığın var yanında kıs hani siz gitmeden bana gelecektiniz cadııııkötükedihüsokızlar günaydınn..ben yeni uyandım sayılırr...bebeklerim bugün huysuz....şimdi yattılar ama huysuzlanıyorlar..eminim şimdi uyanırlar..şimdi ağlıyor bilee
canan kızzzzzzzzzz naberrrrrrrrrrrrrr
beni soran merak eden bana moral veren tüm arkadaşlarımı kocaman öpüyorum...Şu sanal ekrandan yetiyorsunuz canlarım benim.....wavy,hymarry,dırım,can bebek,canan....Topikteki herkes...çok öptüm sizi...Şeniz
hbbb kızlaarrr çok mutlu oldum sizlerle tanıştığım için
elbette sormak istediğiniz herşeye açığım:)giresunun espiye ilçesindenim ben,yani annem babam diyeyim:)çünkü ben hiç gitmedimm.bursadayım doğduğumdan beri.tekrar hbuldum diyorum kaydirigubbakcemile2
hbbb kızlaarrr çok mutlu oldum sizlerle tanıştığım için
elbette sormak istediğiniz herşeye açığım:)giresunun espiye ilçesindenim ben,yani annem babam diyeyim:)çünkü ben hiç gitmedimm.bursadayım doğduğumdan beri.tekrar hbuldum diyorum kaydirigubbakcemile2