merhaba kızlarr kevsercim önce seni cvplayayım ben de beşevlerde oturuyorum nerdeyse komşuymuşuz:)toplantılarınıza katılmayı yürekten isterim çok sevinirim hem de çünkü bnm pek akran arkadaşım hem de ikizleri olan yok maalesef.sizleri bulduğuma çok sevindim.
ben hamile olaraktan soracağım tek şey 4 yıl nasıl geçti büyütmüşsün ama ömründekaç yıl geçti bizlerde yapabilecekmiyiz bebeiş istiyoz dirim marry yapıyo gerçi ama benim çok endişeleirm varrrr hastalıkları dişçıkarmaları konuşmayı öğrenmeleri tuvalet eğitimleri nasıl oluyo ya bize uzun uzun anlat hayatımm
canancım anlatacak o kadar çok şey varkii:)ben yanlız değildim büyütürken kayınvalidem tam 9 ay bilfiil bende kaldı çocuklarla ilgili çok sorunum yoktu ama bu defa büyükler olarak biz çok çektik.kayınvalidemde çekmiştir kendine göre ama bende çok yıprandım.diş çıkarmaları pek sancılı olmadı şükür
tuvaletlerinede kolay alıştılar bikaç günde
hastalıklarını sorma hiç
hafta gitmiyo doktora taşınıyoduk
2 2,5 tan sonra iyiler çok şükür,bebekken hep hastaydılar
ömrümden çok ömür gitti anlayacağın şimdi baskı yapıyolar çevreden artık büyüttün bi tane daha dene diye.yaşım henüz 24 ama gel bana sor.sabrım sıfırın altında,hiç gözüm yemiyo,hatta biyerlerde bebek filan görüyorum sevmek gelmiyo içimden o kadar bıkmışım ki
çok yakınmış gibi oldum yafs.allahım sana sonsuz şükürler olsun verdiğin hadsiz nimetler için ,şimdi çok tatlı iki genç kızım varr:Saruboceq:hihoyyyt