Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim canlarım...şükür iyiyiz kilomuz kızım 1677 oğlum 1733 haftalarıyla uyumluymuş gelişimleri benim rahim boyum aynı mesafedeymiş 2.5 ona da şükür..32 .haftadayız içim çok rahatladı birde 34 ü doldurursak hiç korkmayacağım dedi.2 hafta sonraya kontrolum var.Ciğer geliştirici içinde yeterli vurulduklarımız dedi.Bu sefer çok yemiştim hemde besleyici gıdalar ama kilo alımları az bence...
ohh şükür güzelim nrdesin ya merak ettik seni:sinifsinif:
maşallah kuzularına canım benim. herşey yolunda demektir bu. bak 26ç haftadan beri rahim botyun aynı nerdeyse dinlenerek bugünlere geldin. bi,raz dah sık dişini canım dinlenerek 36 yıda görürsün bitanem.. drun normal dediyse takma canuım valla bende çok taktım biliyorsun ama her bebek her bünye bir olmuyor. eminim yiyorsundur ama muzla sütü tavsiye ederim benimkilere iyi geldi
ay valla sen geldin güzel haberler verdin ya rahatladım . işlerimde bitti artıkın şmyle uzanıp ayaklarımı ve sırtımı dinlendirebilirimŞeniz
ben geldimmmm kısçelerimm seda kız kıskanıyom seni kahveler , yemeklerr
sen ikizleride alır gezersin aynı sitede gelir alırlar senii ohhhhhhh
senin ora nire bende taşınam kızzzzzzzzzzzzz.......
bende kek yaptım ....bir komusumuz kızı mastır için trabzona gidiyor herkes bişiler yaptı postanenin
misifr hanesinde kalacakmış yurtta yer bulamamış evde tutmaya imkan yok 4 sene zaten okudu
gittik yolcu ettik geldik alişle ömerime ıspanak yemeği yedirdik az duracaz diye bişey almadık acıktı veletler .....bu ara kopuk takılıyoz yaa şöle ağız tadı ile sohbet edemedik toplanıp yaww
kaswa cnm herşey çok güsel ...maşallahh bebişlerimeee
dirimmmmmmklava: yemek adı vermek yok anacım yoookkk:mymeka::roflol::roflol:
Sağol teyzesi hep moral veriyor destek oluyorsun bize çok sağol...Haleyle sarenin topiğine paşaların resimlerini koymuşsun..Allah aşkına dırım, o tospik kolları benim yerime ısır,öp...ay yiyesim var çok onları maşallah yavrularıma hep okuyorum inan onlara...
ayyyy teyzesiii ısırmammıııııııııı layaıp yutuyorum yalama şekeri gibi
inş. allah nasip ederde yanına gelirizzzzzzz hastaneye
İnş. canım inş. çok memnun olacağım...opuyorumnanaktan Of sefa senin yala yut...
iyiyiz canımm..sen iyi ol yeter....dirm canım iyiyim bi tanem. bugün yoğunum biraz hem özel işler hemde çalıştığım firmanın işleri var.
beynim ambele oldu. ara ara bakabiliyorum. elimden geldiğince cvp veriyom. geç cvplarım için affedin beni..
canbebek canım valal hamileliğin site içi kahve turlarıyla geçti kıs swenin:ecrin_bebek:
bebişim canım alalh yardımcın olsun bitanem... .
sağol canım..allah ikimize de güç kuvvet versinnnnnnayyy bebişim canım Allah yasrdımcımız olsun canımm,
benim de Halem hep kucakçı,hep mızmızz..
ohhh şükür...maşallah bebişlerineee....geldim canlarım...şükür iyiyiz kilomuz kızım 1677 oğlum 1733 haftalarıyla uyumluymuş gelişimleri benim rahim boyum aynı mesafedeymiş 2.5 ona da şükür..32 .haftadayız içim çok rahatladı birde 34 ü doldurursak hiç korkmayacağım dedi.2 hafta sonraya kontrolum var.Ciğer geliştirici içinde yeterli vurulduklarımız dedi.Bu sefer çok yemiştim hemde besleyici gıdalar ama kilo alımları az bence...
dırım ne haber canımm..yavrular naıllllgamyoncuiremsudoğsunnn seninkiler sen ne yapacan bakalımmmmm yirsinnnnnnnnnnnnnnnn
yaaa ne bağrıyooonnnnnsenağlama ben yaparımmm size beeeeeeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoook
:kedi:zemuszemus:icecream:
benimde 12. gün 354 çıkmıştı bizde çoğul diye tahmin ediyoruz zaten 2 embriyo transfer edilmişti. hayırlısı bakalımçok sağol canım
geldim canlarım...şükür iyiyiz kilomuz kızım 1677 oğlum 1733 haftalarıyla uyumluymuş gelişimleri benim rahim boyum aynı mesafedeymiş 2.5 ona da şükür..32 .haftadayız içim çok rahatladı birde 34 ü doldurursak hiç korkmayacağım dedi.2 hafta sonraya kontrolum var.Ciğer geliştirici içinde yeterli vurulduklarımız dedi.Bu sefer çok yemiştim hemde besleyici gıdalar ama kilo alımları az bence...
ben geldimmmm kısçelerimm seda kız kıskanıyom seni kahveler , yemeklerr
sen ikizleride alır gezersin aynı sitede gelir alırlar senii ohhhhhhh
senin ora nire bende taşınam kızzzzzzzzzzzzz.......
bende kek yaptım ....bir komusumuz kızı mastır için trabzona gidiyor herkes bişiler yaptı postanenin
misifr hanesinde kalacakmış yurtta yer bulamamış evde tutmaya imkan yok 4 sene zaten okudu
gittik yolcu ettik geldik alişle ömerime ıspanak yemeği yedirdik az duracaz diye bişey almadık acıktı veletler .....bu ara kopuk takılıyoz yaa şöle ağız tadı ile sohbet edemedik toplanıp yaww
ayyyyyyyyyyy tunam uyandııııı acıkmıştır kesinn...