lotus cum canım bilgilerin için teşekkürler.Bize burda yada bana özelde bu aletlere nerden ekonomik ulaştığını mesaj atarsan sevinirim canıma.s.
bu bulantılar ağrılar ne zaman biticekki :çok üzgünüm:
canım biz 8+5 olduk bugün inşallah. karnım aksıklarım belim ağrıyor ama az değil felaket şekilde dr normal dedi bilmiyorum sanki kimse bu kadar ağrıdan şikayetçi değil gibi.canım kac haftalık senın bebısler??????????ılk uc ay bıraz sor gecıyor be canım....bulantı normal ama agrı derken ne agrısını kastedıyorsun????? yınede druna sıkayetlerın konusunda bır danıs ıstersen.......:1hug:
Ya arkadaşlar sorması söylemesi ayıp ben bir de hamilelikte cinsellik nasıl oluyor,ilişkilerde dikkat edilmesi gereken neler var,bunu merak ediyorum.Biz tedaviyle hamile kaldığımız için doktorumuz 12 haftaya kadar ilişki yasağı koymuştu.Şimdi de bu yasak kalktı ama ben endişe ettiğim için bişeye yaklaşamıyorum.Nelere ne kadar dikkat etmek lazım?Yani bebeklere bişey olmuyormu?Ayıp olmuyor mu meselakaydirigubbakcemile3?
canım normal hamılere cınsellık bellı sartlarda serbest........ama bana dr larımın soyledıgı yorulmak,agır ıs yapmak ve cınsellık erken dogumu tetıklıyor,cunku bız ıkızız......tedavı bebegı olsun yada olmasın ıkız hamılelıkte ılıskıye grmek rahım agzını gensletecegınden tavsıye edılmıyor,,,,cunku zaten rahımlerımız normal hamıleye gore ıkı kat agırlık tasıyor,gevsemeye cok musaıt.....o yuzden mısal bızım evde ılıskı sozkonusu bıle degılYa arkadaşlar sorması söylemesi ayıp ben bir de hamilelikte cinsellik nasıl oluyor,ilişkilerde dikkat edilmesi gereken neler var,bunu merak ediyorum.Biz tedaviyle hamile kaldığımız için doktorumuz 12 haftaya kadar ilişki yasağı koymuştu.Şimdi de bu yasak kalktı ama ben endişe ettiğim için bişeye yaklaşamıyorum.Nelere ne kadar dikkat etmek lazım?Yani bebeklere bişey olmuyormu?Ayıp olmuyor mu meselakaydirigubbakcemile3?
canım dr oylr dıyorsa normaldır hamıslıgın daha cok yenı bırcok hamıle bel ve kasık agrısından sıkayetı...... ama ben olsam agrılar bu sekıldeyse tek bır dra guvenmem ıkıncısıne mutlaka gıder bır danısırım canım belkı bır caresı bulunur .........a.s.canım biz 8+5 olduk bugün inşallah. karnım aksıklarım belim ağrıyor ama az değil felaket şekilde dr normal dedi bilmiyorum sanki kimse bu kadar ağrıdan şikayetçi değil gibi.
canım öncelikle ben araştırmıştım başlarda dikkat ettikten sonra bişey olmaz deniliyordu. bebek kendisini koruyabiliyormuş tabi özel bi durum yoksa ortada. ayıp konusuna gelince gözlerini kapıyolardır heralde bebişlerimiz akıllı akıllı uyuyolardır yadabirde tavsiye edilen bazı nasıl diyim işte şekiller var onları araştır istersen korkarak geçmez okadar zaman gibi geliyor bide sonrasında lohusalık dönemi var.. Rabbim bebişlerimizi korur inşallah. bu arada utandım neler söyledim neler ufff
bulantı için neler yapıyosunuz önerılerınızı bekklıyorum
arkadaşlar bende şu an üçüz hamileyim ama kokulara karşı çok hassasım helede sigara ve dışardan gelen yemek kokularına çok sinir oluyorum midem bulanıyor bulantılarım var ben şu an 9, haftadayım daha kötüsü olurmu acaba ...yoksa henuz başlamadımı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?