Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyyyyyyyy uykuculayyyyyyyyyyyyyyyyyyy uyanın.......................
gunaydın................
dırınm sana tavsıye spral takturma...........uç dort yıl hap kullan bıtkısel ıcerıklı haplar var spıral bazen bazılarına uygun olmuyo ıltıhap yapabılıyo bı ark gecen sene onunla gebe kaldı doğurdu............pıkolusun hemen zaten hamıle kalamazsın yum olsada...........hap kullan derım................arrtvınlı haklısın gercekten zor bende hepsını yasadım kayıplar hele cok acı ama bı yerde sılmek gerek............hıst cok basıt .........ıkı kez rahım fılmı cektırdım oldüm resnmen doğuma bedeldı..........ama hıst kolay ..........anestezı almadan yaptı dr cok korktum ama korkacak bısey yokmuş rahat ol...........ınş bebışın gelır
günaydın herkese güzel sağlıklı hafta sonlarrı kızlar
bende 14. haftamdayım karnım hic belli değil
aksamları biraz gazdan sisiyoda seviyorum o aman göbüsümü
bende 6 haftamda duymustuk bebislerin kalp atısını
kanamam var bisey oldu diye gitmistim bebislerimin kalp atıslarını duyduk geldik
günaydınnnnn
aplam günaydınnnn ...cnm aplam bebek istemiyor eşim daha üstüne gidemem çevremdeki herkesde doğurma diyor......
spiral evet öle yan etkileri var ama herkesde olmuyor...
denemek görmek gerek ...hapı gelince ben çok içtim ama artık çok unutuyorum
doktorum devamlı arka arkaya içmek olaz dedi bu sefer çok ara kanama yaptı
ve benim bünyeme bitkisel hap etki etmiyor bende adet sendromu var aşırı şiddetli ağrılı kusmalı geçiyor ...bunun içinde kuvvetli d.kontrol içmek gerekiyorr.....
oda hormon annem artık içme şu hapları diyoo kafam allak bullakkk
anket açimmm jinekolojiye yaww spiralmi ? hap mı? diye hehe
valla spirali bilmiyom ama takarken acımıyosa ve sonradan bi rahatsızlık vermiyosa spiral mi acaba hele ki benim gibi sende ilaclarının saatini unutmak konusunda ustaysan ki öyle galibakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
spirali istersen ömür boy kullanabiilliyomusun acab
zuzu gunaydın...............dırım sımdı bebeışler kuçuk bıkac yıl gecsınb gorurum sızu............neyse hayırlısıuı kalıtelı olandan taktır normalde acı olmuyo genelde bes yıl koruyı sonra cıkarıp bıkac ay rahmı dınlendırmejk gerek.............sonra yenıden takılıyo..................valla benım hıç sorunum olmadığı halde hıç kendılıgınden hamış kalanmadım korunmadım hıç ....................kısmet bu işler.............şimdı bebeışler kuçuk tabı buyusunler...............
heee bebişim bak bana doktor bu ay hamiş kalırsın güselll yumoşun var didi ...resmini bilem verdi banaa
oyyy o yumoşlar varya isterken yoklar sonra ortaya çıkıyorlar..çok nazlılarr..
gözü kör olasıca yumoşş isterken gelmezdiii
günaydın herkese güzel sağlıklı hafta sonlarrı kızlar
bende 14. haftamdayım karnım hic belli değil
aksamları biraz gazdan sisiyoda seviyorum o aman göbüsümü
bende 6 haftamda duymustuk bebislerin kalp atısını
kanamam var bisey oldu diye gitmistim bebislerimin kalp atıslarını duyduk geldik
aplam yaaa şimdi bebekler küçük ama biz bi anda 2 tane büyüttüğümüzden olsa gerek eşim istemiyor ...ama tek olsaydı kesin istrediii......
bide olmuyo diyede korunmamak akıl karıda değil olur olur beni bulurr oda bana zor gelir
kaliteli taktıracam cnm zaten cinsim olmuşken iyisi olsunn