Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk teyzesiiiii gel ısır..hala bakıyorr..açıkmış mama verdimm..sen nasılsın..bebeişimmm naber ben o kocaman gözlü seregnin poposunu ısırırım haaa
iyiyizz canım senn nasılsınn..pamuktan haber varmı canımm..nasılsınız kızlar.melekler nasıl........
kzılar bursalı bi burcin vardı ne zamandır girmiyo bide esterya vardı bebeklerini kaybetti bunlarla görüşen yada haberi olan varmıı
bide bizim geveze bi egelimiz vardı kaynanasına gitti bayrama kadar ordayım dedi hala ses seda yok onun haftası kimle birdi doğurmuş olabilirmi
ben geldim kimsecikler yokk...ayy bugün kocişle b.evlerde buluştuk annemde kalıyoruz ya önce yimek yedik sonra bana cici aldı kocişş...sonra çocuklar için migrosa gittik onlara kavonoz meyvesi aldık artık devam sütüne geçecez devam sütü ve mama aldık....oradan çıktık minübüse bindik yayladan geçerken hymarry ciğimin evine baktım kuzumun camları kapalıııı....eve gittik hemen eşyalarımızı aldık hazırlandık hemen eve uçtuk kuzular durmamışş......kuzuları babasına bıraktık annemle alışverişe gittik....eve geldikkkkkkkkkkkkk çok yorulmuşummmm yaaa....
canan cnm hymarry annesinde daha eğer müsayitseniz ben salı günü uygunum dedim
bebişide uygunsa salı günü annesine gidebiliriz....tabi hymarry rahatsız olmazsa oda var ben bunu dedim cnm
tabi serpilciğiimmm önce ona soracağızz
ay yazdığımı okuyunca ne saçma yazmışım dedim:kedi:
medinecim sen nasılsın ne var ne yok özel doktora gidicem diyosun gittinmi yada ne zaman gidecektinn
kızlaaaaaaaaaaaarrrr kımse yok muuu
iyim medınecım bebişlerımde iyi hamdolsun bi sıkıntı yok simdilik .tekmeleyıp duruyolar.ama sağdakı daha çok tekme atıyo bu aralar okafama takılıyo canım.soldakının tekmelerı arada bır gelıyo ve çok yavas sadece dokunuyo bana
penses canım pamuk dün aradı beni am tam havaalanından çıkmıştık müsait değildim konyulamadım bugün aradım açmadı. ama sanırım onun durumu yarın belli olacak son konuşmamıda öyle demişti..