Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar güzel günler canlarım....Biz bugün stickerımızda 20 leri bıraktık geride şükürler olsun..:lepi:
emzirmek anne çocuk arasındaki muhteşem duygu..... özledim o günleri.....
canım sen günaydın demişsin ama ben iyi uykular dşyeceğim seni nasılsın bebişim kartallarım nasıl .... marry bende merak ediyorum annen pazar günü geliyomuş haftaya hafta içi bana uygun ama marry annesinde kalıyo sanırım yani annesinemi gidelim yoksa evine çıkmasınımı bekleyelim dirimde gelsin bizimle gelmek isteyen başkası varsa gidelim dirim ne dersin annesinemi gidleim eve çıkmasınımı bekleyelim sen kocanla sonra tekrar gidersin beraber gidleim hemde tanışmışl oluruz
canım benim sen ne zamna dersen gidelim ama bir gün önceden haberleşirizz.. marryi ararız annenemi sanamı gelelim diyee...belki bana gelin der..tabi gelmek isteyenle buluşur giderizz..:enbuyukkk:
al işte aynısındna bide bende var ya bizi anlamıyolarmı yoksa hamile olduğumuza alışamadılarmı ne bilmiyorum bazen çok duyarsız davranıyı sen benle ilgilenmiyosun diyorum neden böyle diyosun onu yapıyorum bunu yapıyorum diyo kırılıyo bana kırmakta istemiyorum ama ben çok özel bi durumdayım biraz fazla ilgi biraz şımartılmak istiyorum hepsi o
kız ben geldim ya nereye gittin iki lafın belini kıracağıdık
canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnncanım ilk başta ranza gibi yatıyolardı. şimdi bi tanesi aşağıda kafayı sokmuş dibe uzanmış boylu boyunca ayaklarınıda yukarı soğru uzatmış. diğeri ise hemn onun tepesinde sağ kaburgamın üzerine yerleşmişdurumda. ve alttakinin yüxzünü sürekli tekmikliyor. zavallı kızım sıkışmış orda burnu yamulacak yaw:sinifsinif: her ultrasonda sanki nisbet yapar ghibi tekmikliyor kızımı yaw cadı ceren nolcekkaydirigubbakcemile3
benimkiler çok uzun zamanadır böyleler değişmediler. aslında şu sağ kaburgamdaki biraz yer değiştirse iyi olur ..kaburgamın ağrısı öldürüyor(
kıslar eşim aradı geliyormuş. annemleri havaalanından almaya gitcez. ayy hayırlısıyla bi kavuşsaydık. çok evhamlı oldum çooookkk:sinifsinif:
slm kızlar nasılsınız uzunzamndr giremedim nete bebişerim geldi çok şükür eve fırsatım olmuyo onlar uyurken anca dinleniyorum kızm gazlı biraz da yoruyo beni arkadaslar bizden 1 aylık olunca göz muaynesi istediler işitme ve kalca usg side yapılcak sizlerdende istedilermi ben 34+5 de doğum yaptgım için istyiyolar bide yoğun bakımda kaldıkya o yüzden sanrm hayırlısıyla bunları bi atlatsak kızlar bide oğşluşumun yumurtalıgının tekı yer değiştiriyo oda takıp edılcek 6 ay bakalım olablyomuş öyle söylediler zaten baska dr.ada götrüdm taburcu olur olmaz medipolden bu tarz sorun yasıyan veya bılgısı olan varsa bana özelden msj atabılırrmıu giremediğim için geçmişe pek bakamıtyorumda ayrıca ytastık kullanıyomusunz ben pek kullanmak istemiyorum bir zararı olmaz sanrım
canım gözün aydınnnn...hoşgelmişler evinizee...canım sanırım kuvözde kaldıklaroı için senden istediler benden bir şey istemediler ama kalça için baktıracağım kafama takıldı..yavruların fotolarını bekliyoruz canımm..slm kızlar nasılsınız uzunzamndr giremedim nete bebişerim geldi çok şükür eve fırsatım olmuyo onlar uyurken anca dinleniyorum kızm gazlı biraz da yoruyo beni arkadaslar bizden 1 aylık olunca göz muaynesi istediler işitme ve kalca usg side yapılcak sizlerdende istedilermi ben 34+5 de doğum yaptgım için istyiyolar bide yoğun bakımda kaldıkya o yüzden sanrm hayırlısıyla bunları bi atlatsak kızlar bide oğşluşumun yumurtalıgının tekı yer değiştiriyo oda takıp edılcek 6 ay bakalım olablyomuş öyle söylediler zaten baska dr.ada götrüdm taburcu olur olmaz medipolden bu tarz sorun yasıyan veya bılgısı olan varsa bana özelden msj atabılırrmıu giremediğim için geçmişe pek bakamıtyorumda ayrıca ytastık kullanıyomusunz ben pek kullanmak istemiyorum bir zararı olmaz sanrım
canım geçmiş olsun öptümm yavru aslanlarııı..maşallah boy ve kilosu iyi..canım benim dr de 40ında gel spiral takalım dedi anesteziyle 500 e falan geliyor..ama benim eşim istemiyor ...bakalım ne olacakmerhaba kızlar sabah ömerimi doktora götüreceğim demiştim ancak gelebildik eve
ömerimde üst solunumda sorun var....antibiyotiksiz olmaz dedi....baya balgam gördüü
kusması iyi ama yemediği için bu dönem kötü olur kilo alımları yavaşladı bide kusması belki kilo almaz dedi...ama kiloda kaybetmez dedi....
antibiyotik ,şurup ve bir damla verdi damla sadece 3 gün kullanılcak dedi...
birde şu burun aspirötrünü bulduk hartumu var çekece ağzımızla ......
bide kilosunu boyunu aldı 7965 çıktı bezle atlet vardı dedi 65 düşelim gerçi bez boş ama olsun dedi...daha 6 gün var ayını doldurmasına dedi.....
boyuda 67 cm olmuş kuzumun .....
sonra alışveriş merkezine girdik halama abiye baktım
halamlada aliş annemdeydi.....tezgahtarlar dedi gelsin kendi baksın daha iyi olur indirimdeydi
sonra halam alişle geldi onlar çocukalra bakarken ben kadındoğumcuya gittim rutin kontrolüm vardı
birde bu ay hap kullanmadım...artı leke geldi yine ve karnım çok şişti mantar varmış ondan dolayı şişmişim...vee çok güsell yumrutan var dedi doktor hamiş kalabilirmişim dikkat et dedi...bugün bile ilişki olsa 2-3 gün çatlasa yumurtan hamile kalırsın dedi...eşin korunsun dedi.......
ben dedim d.kontrol hapı kullanıyorum ama çok unutuyorum dedim....arka arkaya içmek zorunda kalıyorum dedim...olmaz dedi saati saatine içeceksin dedi ve öle çok sık arka arkaya alınması iyi değil dedi...genç kadınlara d.kontrol hapı veriyoruz dedi...kanseri önlüyor dedi...
ama sen unutuyorsan spiral takalım dedi..ben korkuyorum dedim kasarım kendimi dedimm..
uyutarak yapıyoruz dedi ama 350 tl dedi anestezi parasıymışşşş annemler acımıyo diyoo ebeler bile takar okadar para verme diyo
eltim normal doğum yapmış kadın o takılırken bayıldım ded...takmamış doktoru ne yapayım kızlar yaa