Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Çok sağol canım,bu yorumu çok sevdim,herkes bişey söylüyo yaaa,ister istemez etkileniyoruz..:sm_confused:

Canıııım,öncelikle aramıza hoşgeldiinbuyrunnnnnnnnn
Allah yardımcın olsun,ben burda kimsede duymadım ama belki vardır.
Fakat bu iş öyle bir iş kiiii,Allahın izniyle ol der oluverir.Sadece dua ile umutlarını hep yüksek tutacaksın..
Tedavine nerde ve ne zaman başlıyorsun?

yok annem saat 6 dan beri kazulet gibiyim horlak gibi evde gecinizyom sıcak gece yatırmadı beni bide kızlar bende burnum tıkanıyo ya nefes cok zor alıyorum buda bas agrısı halsizlik yapıyo sizdede oluyomu

uykuya hasretim vallahi ben son 2 haftadır nedense uyumak istiyorum kalan su günleri uykuda gecirmek istiyorum olmuyo yaa baska zamanda özellikle dışarda işim olunca bi uyku bi uyku herif yataktan zor kaldırıyo cok sıcakkkk cokkk tirledim haaaa :bbo:

uyu ya canım....................valla doğunca nasıl olsa bıraz zor olucak o yuzden bol bol uyu canım

canım benim benimde ikizde bişi sorcam doktorun kim.ben karar veremedimde

umut nasılsın canım iyisin inş... benim dr medicalde dilek hanım ben acıkcası cok memnunum hele benim ikiz oldugu için dahada ilgili sen kime gidiyosun?

bu hafta sonu ınş gıdıcenmm bakalım canım bende merak edıyorum..............hayırlısı ols ınşş canım..............saenın doğıum ne zaman...................yaz sonu galıba............sıcaklarda ışınız zor ama ınş kucağına alınc a heosı uçar gıder

ya ben karar veremedim canım yaa.bu arada medicalde ssk geçiyormu.küvez varmı.bende ikiz olunca küvez için tıp fakultesinde inanç mendilcioğlu var doçent ve ikiz ve riskli gebelikler için eğitim almış biri doktorum onu önerdi ama 155 tl her gidiş.

uyuyamayanlar,angelcim ılık ballı süt uykuya birebir,tavsiye ederim..

hymary yapma ılık ballı sutten hıçç hoşlanmam ya............zaten sut ıçmıyorum kı............ya neyse..........azcık yoğurtta bak uyku getırır bıraz................yada çok sğouk sutt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…