Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Medikal Park Avrupa yakasında olan var,Anadoluda olan var, başka illerde olanları da var,sanırım angel ve umudum siz Antalyada Medikale gidiyorsunuz..

yani muallimcim iç içme,o versiyon bu versiyon,calsiyumun her türü uyku getirirrr ve kemiklere bebeklere faydasııı saymakla bitmez malum..

Bu arada kızlar yarın için işten izin alıdm,bebişlerin dobblerine bakılacak.ınşallah sorunsuz geçer,hayırlıs sağlıkl ısonuçlar olur hepimiz için..
Bir de muallim senin gününü sayıyorum hee,hangi gün gidicen doktora?

canım ssk geciyo katkı payı 2 ytl yeni dogan ünitesi küvezi hepsi var ben konustum ama işte tuzlu oluyo ne yapalım ben fakülte arastıma cok kalabalık ya istemiyorum bide dogum için lara hastanesi düsünüyorum

ayyy hümuş hadi hayırlısı anam sen gir sonra bize anlat bilgili gidek degilmi cahil kalmıyak buyrunnnnnnnnn ay nelere bakılıcak ya resim cd vericekelrmi acaba bide su renki resim oluyo ya ondan mı sıra ona geldi ya bende basladı ateşleneme artık girine kadar basınızın etini yirim

ben aradım hemsıremı haftaya pazartesı gel dıyo..................daha beklıcemm yanı............hayırlısı ols ne yapalım............ınş daha rahat gorulsun dıye.............

Alemsin angel yaaa,bayıldım sana kızzzzkaydirigubbakcemile3
Ben devlette giricem bu sefer,o yüzden cm md çok bir ümidim yok,hani böyle millette oluyor ya renkli,bebeğin uyurken yüzü müzü çok net çıkıyor ya,acaba onlardan mı ben de çok merak ediyorum.İnşallah ilgilenirler,daha ötesi inşallah hehangi bir sağlık sorunu çıkmazz:Saruboceq:
Çıkınca hemen anlatırım size de,yarın evde olucam nasılsa..

ben aradım hemsıremı haftaya pazartesı gel dıyo..................daha beklıcemm yanı............hayırlısı ols ne yapalım............ınş daha rahat gorulsun dıye.............

Tabi tabi en iyisi canım,kesin olsun net olsun.Dedim ya erken bakılanlarda aralarında gelişmedir,kesenin görülüp kendisi görülememedir gibi sıkıntı veren sonuçlar çıkabiliyor,bu sefer anne zor geçiriyor günlerini yani.Geç olsun,güç olmasın inşallah onları görmek.Benim bu avatardaki resim de ilk görüdğümüz ve kalp atışlarını aldığımız gün çektiğimiz fotoğraftı.Şimdi büyüdüler yavrularım,tekmeliyorlar deli gibi beni,unutuyorum bazen bir an irkiliyorum tekmeyle,sanki içime bişey kaçmış gibidelikafadulden..

canım ssk geciyo katkı payı 2 ytl yeni dogan ünitesi küvezi hepsi var ben konustum ama işte tuzlu oluyo ne yapalım ben fakülte arastıma cok kalabalık ya istemiyorum bide dogum için lara hastanesi düsünüyorum

yeni senide rahatsız ediyorum ama ben manavgattayım o yüzden antalyadaki doktorlar hakkıda bildim yok.sence ne yapayım bana yardımcı olurmusun.sence hangisine gideyim.bide tıpta dopğumda 2 milyar felan doktor alıyormuş bıçak parası gibi ölede duydum

evet haklısın canım ınşş beklıcemmm...................ooyy yerım ben onları tekmelıyolar ha.............sporcumu olcekler kızkaydirigubbakcemile3.....................inş bı doğsıunlar yersın artıkk

gözlerim yuvalarından fırlıcak nan sıcaktan ayyy tek olmakta cok zor ya demi evde gene birisi olsa konus felan gün gecer kızlar örgü örünüyozmu

umutcum beni dinlersen bosver fakülteyi felan anam kalabalık ben korkuyorum sahsen kim vurduya giderim diye gerci olmaz ama şans gelirbeni bulur ben dedim ya lara has. düsünüyorum doguma oranın yeni dogan üitesi kuvezi var zaten

çok guzel canım ............bende haftaya ınş canım.........rabbım tamamına erdırısın ınş ...............

kızlar özel hastanelerde küvez parasını günlük olarak hesaplıyorlar o da çok pahalı. aman tongaya düşmeyin. ben ünv. hast. bir bayanla tanıştım. çocuğu 4,5 yaşında doğumu erken olmuş ist. nisa hast. de yaklaşık 1 ay kadar kuvezde kalmış. ve kaç sene önce 25 milyar para ödemişler. bizimkiler birde ikiz. onun için iyi hesap yapmak lazım

:1shok: korkunç,ben kendimi satsam o kadar para ödeyemem.Baktım gördüm i ş sakata biniyor hemen devlet hastanesine..
Yine Allah korusun da..
Kıslar ben biraz yoğunluk vardı bu ara ilgilenemdim,şimdi de eve çıkıyorum.Akşam yada sabah buluşuruz yine.Öptümm..a.s.

ya bende öle duydum aslında.hatta anadolu hastanesiyle görüştüm günlük bir tanesi 1500 müş.2 tane bide 10 gün bile kalsa deli para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…