Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pamukşekercim benim eşim pek belli etmiyor,çok utangaç.Geçende karnıma elini koydurdum kıprdıyorlar diye,dehşete düştü,sani korku filmlerindeki gibi içinde canavar var gibi hissettim diyor,kızayım mıı,güleyim miiiiCADIARZU
Sakin ol canım benim,onlar her halukarda seninle,her geçen gün büyüorlar.Ben hafta hafta hamilelik gelimini takip ediyorum,bir de kitabım var okuduğum,ne bileyim,hep içimde oldukarlını biliyorum.Kendimi maksimum güvenli olması gerekn bir binek aracı gibi hissediyorum meselakaydirigubbakcemile3
hymarry canım netten araştırma yaptım. senin verdiğin doktor konusunda eğitim almış bi doktor. yani branşı bu.. ama medicale gelecek olan doktorun branşı tüp bebek. bu işide yapıyor demekki ama asıl işi tüp bebek.. bana fulya yolları gözüktü demektir bu:))
kızlar 19 haftadan sonra bol bol omega3 almalıyız çünkü bebegin beyin gelişimi baslıyo omega3 en cok semizotu ceviz ve balıkta bulunuyor
kızlar 19 haftadan sonra bol bol omega3 almalıyız çünkü bebegin beyin gelişimi baslıyo omega3 en cok semizotu ceviz ve balıkta bulunuyor
günaydın kızlar nasılsınız bu zamna kadar kaç kılo aldınız benım 20 haftam fakat 9 kg.aldm çok rahatsz etmeye basladı benı ayaklarım da şişmeler,bel ağrım vb.nasıl bir uygulamaya geçmem gerekıyo bilmiyorum normalde hiç böyle bir insan değildim 48-50 kg.falandm yemeklerlede aram iii değildi malesef artık korkmaya basladm