ooo kızlar,dün bir misafirlikteydik,girip yazamadım,aklım sizdeydi vallakaydirigubbakcemile3,herkesi öpüyorum tek teka.s.
badecim şimdi doktora gitmiş yavrularını görmüştür dedim,demek gidemediniz.Kızım beni de gaza getirme usg filan,kaçıp gidicem ben de şu ara dayanamayıp valla yaa:dance:
Doğum demişsiniz de ben bu zamana kadar sıkıntısız bir hamilelik yaşıyorum çk şükür,kızlar böyle doğum ve hamilelik işlerinde kız anneye çekermiş.Benim annem de dört çocuk doğurmuş,tek bi sıkıntı görmedim,sen de bana benziyorsun,sen normal doğum da yaparsın aslında diyor bana sürekli.Bana da hakikaten yapabilirim gibi geliyor ama başta kendi doktorum olmak üzere,doğum fiyatlarını sorduğum her hastane tüp bebek hamileiği deyince öcü gibi yaklaşıyorlar ve risk konusunda,asla normal olmaz diyorlar.Kısmet..
Doğuma gelince,biz evlilğimizden bu yana her yaz,Türkiyenin belli bir bölgesini keyfimizce gezerdik.Yani belki her gezi 20 gün sürer,5000 kilometfreden az yol yapmazdık.Ama bu yaz,valla şu 37 hafta hedefine ulaşabilmek için değil tatile çıkmak,sadece tuvalete kalkarak yaz geçirmeyi düşünüyorm,tabi benim gibi bir kurtlu için zor ya,konuşuruz yine burdan..
Lotuscum sana bakıyoruz arada ama yoksun,e tabi dinlenmedesin.Keyfine bak,iyiyim de arada,yeter.Hedefi yüksek tutup kendimize bakalım,32 yeter olmayalım inşallah badecim,lotuscum sana da hayrılı beklemeler diliyorum.E tabi tüm hazırlıklarını da yaptın,artık bebek bekliyorsun..
Ayyyyy çok duyfgusal yaaaawmafoldumben