arkadaşlar slm bende 7 hafta 1 günlük ikizlerime hamileyim.ama hormonlardan dolayı sanıyorum çok sinirlerim bozuk herşeye ağlıyorum,sinirleniyorum.sizlerdede oluyormu böyle.
Şoktayım kızlar şok şok şok :1shok: :1shok:
12.haftadan beri bir uzman perinatolog tarafında iki erkek diye söylenen bebeklere bugün iki kız dediler:1shok:
Şoktayım kızlar şok şok şok :1shok: :1shok:
12.haftadan beri bir uzman perinatolog tarafında iki erkek diye söylenen bebeklere bugün iki kız dediler:1shok:
hosgeldın canım........guzel dıleklerın ıcın sagola.s.Merhaba arkadaşlar,
Bende ikiz bebek anne adayıyım. Henüz çok yeniyim. ınşallah hepimizin hamileliği sorunsuz geçer ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
slm kızlar bende ikiz anne adayıyım 31. haftaya girdim bugün ayyy zaman çabuk geçiyor bi taraftan da geçmiyor:) benim bebeklerede ilk önce iki erkek dediler sonra biri kız biri erkek dediler en sonunda iki kıza karar verdiler :) bütün olasılıkları yaşadık yani bizim için çok farketmedi hepsinede ayrı ayrı sevinmiştik:) benim dr.umda biz ikizlerde 40 haftaya göre değil 36 haftaya göre hesap yapıyoruz dedi. yani bebekler erken alınacak. şuan 1500 kg civarındalar kiloları tek bebekler uyumlu çok şükür. 2500 kg üstünde doğarlarsa çok iyi dedi. şimdilik bi sorun gözükmüyor. ve çok rahat hamilelik geçirdim çok kilo almadım 9 kg almış oldum şuana kadar sanırım 3-4 kilo daha alırım 36. hafataya kadar. bende çantamı hazırlamaya başlarım bi kaç hafta sonra minik meleklerimi çok merak ediyoruz artık. o kadar hareketlilier ki maşallah karnımda tümsekler inişler çıkışlar oluyor babası karşı kanepeden görüyor :) sizde yaşayacaksınız bunları hehe :) kendimi ikiz annesi olacağım için çok özel hissediyorum gerçi tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım ama olsun. sizlerde sıkıntı yapmayın inş. herşeyi yolunda gider.
canım perinatoloğun dediği doğrudur belkide burda bir soru işareti oluştu hayret erkeklerde yanılma olmaz genelde ya
benim kontrol çoooook güzel geçti çok şükür ikincide erkekmiş ikiside aynı yanı ben çok sevindim ağrıya gelince mekanık bir ağrıymış hibir sorun yokmuş dr bizi çook rahatlattı polyanna gibi dondum:CüvCüv:
slm kızlar.........
kevser,nature topıgımıze hosgeldınız kızlar..... hamıslıgınızde hayırlı ugurlu olsun.....herkesı bosverın,kendınızı yormayın ınsanların sızı korkutmasına ızın vermeyın....zorlugu cok ama keyfı de bambaska ıkızlerın bence......bu aralar cok zorlanmama ragmen halıme sukredıyorum yınede........ RABBIM her ısteyene nasıp etsın:Saruboceq:
hymary nasıl bır yanılgıdır bu???????:1shok:bırının cınsıyetınde yanılabılırler ama her ıkısındedemı yanılmıslar yanı pes dogrusu:sm_confused:
badecım oglusların hayırlı ugurlu olsun canım ınsallah hersey hep yolunda gıder
aceyla sen nasılsın canım??????a.s.
kızlar anıden gıren agrılara cok takılmayıon bence bu aylar bende de cok arttı bunlar....anıden bıcak saplanır gıbı bır agrı,baskı hıssı,bacak krampları oluyor......bebısler ıcerıde hareketı arttırdıkca bu agrılar oluyor kuzucuklar sıgmaya calısınca oluyor yanı........lutfen erken dogum rıskıne karsı kendınızı cok yormayın fırsat buldukca yatın dınlenın.......kendınızı ıhmal etmeyın son aylar agırlasılıyor ben su an cok az ıs yapabılıyorum genelde yatıyorum..optum herkesıa.s.
slm kızlar bende ikiz anne adayıyım 31. haftaya girdim bugün ayyy zaman çabuk geçiyor bi taraftan da geçmiyor:) benim bebeklerede ilk önce iki erkek dediler sonra biri kız biri erkek dediler en sonunda iki kıza karar verdiler :) bütün olasılıkları yaşadık yani bizim için çok farketmedi hepsinede ayrı ayrı sevinmiştik:) benim dr.umda biz ikizlerde 40 haftaya göre değil 36 haftaya göre hesap yapıyoruz dedi. yani bebekler erken alınacak. şuan 1500 kg civarındalar kiloları tek bebekler uyumlu çok şükür. 2500 kg üstünde doğarlarsa çok iyi dedi. şimdilik bi sorun gözükmüyor. ve çok rahat hamilelik geçirdim çok kilo almadım 9 kg almış oldum şuana kadar sanırım 3-4 kilo daha alırım 36. hafataya kadar. bende çantamı hazırlamaya başlarım bi kaç hafta sonra minik meleklerimi çok merak ediyoruz artık. o kadar hareketlilier ki maşallah karnımda tümsekler inişler çıkışlar oluyor babası karşı kanepeden görüyor :) sizde yaşayacaksınız bunları hehe :) kendimi ikiz annesi olacağım için çok özel hissediyorum gerçi tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım ama olsun. sizlerde sıkıntı yapmayın inş. herşeyi yolunda gider.
gerçektende şok bir durum.:1shok:
nasıl olurr yaaa.
bir yanlışlık olabilirmi bu sefer
hymarry, lotus şu markalı listeyi bana da gönderin lütfennn:Saruboceq:Lotuscum canım özelden mesajını da aldım.Tüm tavsiyelerini kaydediyorum,yazıyorum bir kenara marka marka da aynen eşimin titizliği konusunda sıkıntılıyım işte,tahmin edersin.
Bu nasıl bir yanılgıdrı ben de bilemedim,hala da şoktayım.Yani herkese söyleyeceğim bundan sonra kimse cinsiyet konusundan emin olmasınlar.O kadar kılık kıyafet,kendimizi alıştırmıştık yaa.Of nasıl hissetsem bilmiyorum,karmakarışığım:uhm:
hymarry, lotus şu markalı listeyi bana da gönderin lütfennn:Saruboceq:
ay evet ya kıyafetleri almak için acele etmeyelim mi şidi yani... hay Allah yamirmirmirmir
arkadaşlar benim dördüz yaa napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?