Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım hoşgeldin,bi bakıp çıkmak olurmu öyle,muhabbet ediyoruz takıl bize.Senin gibi çok fazla var burda,ben de ilk zamanlar mide yanması yaşadım ama bulantım olmadı.Demek ilaçlar da fayfda etmiyor çok falza:sm_confused:.Ama 12-13. haftalardan sonra azalıyor diye biliyorum.İnşallah rahata kavuşursun canım.Bulantılarını atlatınca daha güzel zamanlar gelecek.Şuan bulantın olmasa da hamileliğini hissedemiyorsun ki sonra.Yani ne karnın var,ne bir hareket.Ama mesela ben şimdi şimdi hareketlerini hisstemeye başladım, karnım yeni yeni çıktıı,yani her halukarda ancak bu zamanlarda anlıyorsun.
Sağlıkla gelsinler de offff

canım hoşgeldin,, geçmiş olsun canım ya ben de öyleyim bulantım var yemek yemek hatta adlarını bile duymak istiyorum, bu sefer açlıktan içime baygınlık geliyor elim ayağım titremeye başlıyor yoğurdun içine ekmek doğrayıp yemeye çalışıyorum.sen de öyle yap. ve ben de 4 kilo verdim ama bebişlerimiz için zorlamaız gerek kendimizi.. Allah yardımcımız oldun arkadaşım..
:Saruboceq:

hymanny aldığın yerler kıyafetleri değiştirirler, sonuçta sadece renkleri değişecek di mi ?

Geçiyoooooorr kızlar geçiyor Allahın izniyle de ne süprizler çıkıyor daha baksanıza işte.
Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize,bizler emanetleri taşıyıcıyız sadece..

hymanny aldığın yerler kıyafetleri değiştirirler, sonuçta sadece renkleri değişecek di mi ?

Kevsercim şimdi bizim doğumlar Eylül sonu Ekim başına gelecek diye ben daha 12-13 haftalıkken haberi alır almaz işte,biten kış sezonundan bi sürü kıyafet aldım.Yukarı sayfalarda da okumuşsan bade_bade ile de bir sürü muhabbetini yaptık,ben de kıza dedim ooooo bi sürü şey aldıık,sen geç kalmışsındelikafadulden,şaka gibi yaaa.Sonra,sadece renkleri değişirmi,bildiğin pantolonlar,montlar,ayakkabılar,kız kıyafetleriyle bir olurmu hiçkaydirigubbakcemile3
Artık iki kıza da inanmak gelmiyor ki içimden zaten.Bu saatten sonra ne alırım ne toparlarım bilemiyorum hiç..

Bu arada kızlar karar verdim dayanamayacağım,akşam iş çıkışı tanımadığım bir hastane doktoruna gidicem tekrar.
Hiç bişey söylemeyeceğim,bakalım o ne diyecek..

tabi en önemlisi onların sağlıklı olması. benim depomu tüketiyolar varsın tüketsinler dayanırım biraz daha:)) bu arada karnım yeni çıkmış demişsin ya benim karnımda mı bi gariplik var. ben 3 kilo vermeme rağmen ve göbek denilen bişey yoktu bende. resmen tekil hamilelikteki 4 aylık karın var bende.. geçen bi arkadaşın bebişinin 1. yaş günü vardı gittim. heres 4 aylık gibi dedi. ay 4 aylıkkende 8 aylık olur heraldekaydirigubbakcemile3

amin arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.. bende öyleyim su bile içmek bazen eziyet oluyor. ama şu aralar bünyenin suya çok ihtiyacı var zorla içiyorum içimi altüst etsede.. inşallah geçecek canım ikimizinde tez zamanda. sonra bizi durduramayacaklar az ye yeter diye yemekleri alacaklar önümüzdenkaydirigubbakcemile3

Hymarry bencede en iyisi içim rahat etsin diyorsan başka doktorunda fikrini al. o da bi kız bi erkek diyormuş ay ne gülerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay herşeyi duymaya hazırım yani,ayyyy buraya çocuk kaçmış,4 üz hamilesin deseler şaşırmayacağım yani.Ama bakıcam başka bi doktora.Haberleri paylaşırız..
Hayırlısı için dua edermisiniz?

Karnın çıktı demek:CüvCüv:
Kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum ama senin haftalarındaki gaz da olabiliyor.Burda onu da konuşmuştuk bir ara.Olsun,ne olursa olsun,güzel olsun,sağlıklı olsun ..

ayyy evet hymarry ya, sezon sonu indirimlerini ben de çok severim, ve malesef riskli işte bi daha ki sezona kadar kkilolarımdan dolayı giyemediğim bi sürü kıyafetim olunca artık ben sezon sonlarında alışveriş yapmamaya geyret ediyorum..ama çoook zorlanıyorum tabi.. olsun hediye götürürsün napalım ya, bakarsın benim bebişim erkek olur bana verirsin :roflol:deeer mişim... işin şakası bi tarafa doğru söylüyosun sen başka bi dr. a git ama inşallah o daha da karıştırmaz kafanı... hay Allah yaa

arkadaşlar benim dördüz yaa napıcam
canım hosgeldın.......bebeklerın hayırlı olsun....benım ücuzdu reduksıyon gecırdım...cok uzuldum agladım ama drum bana bugunlerımı anlatmıstı ve ıkızı bıle tasımanın cok zor olacagını soylemıstı....ılk zamanlar pek anlamıyorsun ama 6.aydan sonra ıkız tasımak bıle zorlasıyor ALLAH ım affetsın.......bebısler ıcın cok rısklı cogul gebelık..hem erken dogum hem de rahımın bu agırlıgı tasıyamama ıhtımalı cok yuksek......dr un kesınlıkle sana redksüyon önerecek bence....ve artık suna cok ınanıyorum ücüz ve dorduz gebelıkler anne ve bebek saglıgını rıske attıgı için tup bebegın basarısı degıl kusuruymus bırcok prof. bu goruste....hakkında hayırlısı olsuna.s.:Saruboceq:
hymarry, lotus şu markalı listeyi bana da gönderin lütfennn:Saruboceq:
ay evet ya kıyafetleri almak için acele etmeyelim mi şidi yani... hay Allah yamirmirmirmir
hayatım ben alısverıslere 20 li haftalarda basladım..kıyafet kısmı kolay bır gunde alırsın yada aldırırsın esıne dostuna....buyuk parcaları alın once sonra maddı manevı zor oluyor...hymary ozelden yollamıs sana aldıklarımı bıkac sayfa once bende anlattım zaten onu da oku ıstersen....ayrıca ben ınternetten 40 lıraya arcelık marka mama robotu ve yıne 40 lıraya arcelık bıberon ısıtıcı ve sterılızator aldım...mama robotunun pısırme karıstırma ve buz cozme ozellıgı var...sterılızator de hem kavanoz mamaları ve bıberonları ısıtıyor hemde bıberonlar ve emzıklerı sterılıze edıyor...aldıgım yerın ınternet adresını sana ozelden atıcam ısteyen arkadaslara soylersınız....ben bır muddet annemdeyım orada netım yok.....ama bızım gelecegın annne adayları dıye bır topıgımız var oradan bırcok arkadas ulasabılır bana oroya yazarsanız ben yıne elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım sızlere....:1hug:
canım hosgeldın..evet ılk zamanlar bebıs hareketlerını de hıssetmedıgın ıcın ınsana hamıs degılde hastaymıs gıbı gelıyor....ama ınan gececek canım hepımıze oldu bunlar ..........az ve sık yemelısın...sevgılerımlea.s.

canım eger esyalar elınde kalırsa yapabılecegın tek sey ya bırılerıyle takas edeceksın yada kk nın alısverıs topıclerı var ya orada bu kıyafetlerın resmını fılan koyup satacaksın oglan annnelerıne...aklıma baska bırsey gelmıyor:sm_confused:hakkında hayırlısı.....

hadı bakalım merakla bekleyeceğim inan hani yanlışlıkla erkek denileni hiç duymadım biliyormusun bana yinede erkektir gibi geliyor buda dermişki biri kız biri erkekkaydirigubbakcemile nedersinhihoyyyt
hayırlısı olsun allah gonlune gore versi ama çok zor seni çok iyi anlıyorum ya insan ne varsa ona bağlanıyor birden değişse ne tuhaf oluya dun ben bile tereddüte girdim ina:)

bu arada karın olayına gelince ben 16 haftalığım ama karnım 21 haftalık tek bebek gibi baya bir gobuş var ve sipsivri

lotus benim bebeklerde mikro ilk kez benimle aynı haftada olan biriyle karşılaştım üstelik ikiz :) benimde var tabi risk o yüzden dr.36. haftaya göre ayarlıyor herşeyi, inş. öncesinde doğmazlar meleklerim. banada 3 emrio transfer edilmişti ama ikisi tuttu. hatta biri geç tutunmuş ilk haftalar hep tek kese gördük sonradan biri süpriz yaptı yerim ben tatlışımı :) sanırım seninkisi biri kız biri erkek tam ideal desene inş. sağlıklı doğarlar.

hymarry canım alışırsın bunada merak etme insan çabuk odaklanıyor. hele sende bizim gibi tüp bebeksen farketmez ne olursa olsun düşünsene tek bebek için uğraştık Allah ikiz nasip etti ne güzel:) ben 30. haftadayım daha hiç bişey almadım alış veriş için annemi bekliyorum birlikte toplu yapacağız.

umudumsun hayırlı olsun yaa kaç tane emrio transfer etmişlerdi sana bildiğim yasal olan 3 tane ediliyor. ayy 4 tane bebek hehe ne müthiş bişey,, inş. sağ salim doğarlar ama senin bebekler doğana kadar sürekli yatman gerekecek iyi bakılman lazım biraz dişini sıkacaksın. baksana 8 tane doğurdu amerikada bi kadın. senin o kadından %50 şansın daha çok :)

Bugün bir başka doktora gittim yine.Birine kesin kız diyor,birinin bacakları kapalıymış,görememiş,10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi.Kıl kapıyorum böyle 10 günde bir gel diyen doktorlara işte.Üf yaaa..
Benim yavrular kesin kız ikisi de..
Aslıcım sağol canım,alışıcaz muhakkak.Satfanın başında da yazdım istenen,özlenen bir gebelikti tabi ki,kesinlikle cinsiyet düşünmemiştik bile.Bu zamana kadar fikrine alışmışlık mesele..

bade cim,kevsercim,wavy cim,aslıcım destekleriniz için teşekkür ederim,ben anca doğunca kani olucam yani:sm_confused:.
Kıyafetlere gelince çocuklardan birinin ismini Bülent,birinin ismini Kuşum Aydın koyucamkaydirigubbakcemile3,kıyafetleride biraz bekleticem bir umut,olmadı dağıtırım buralardan bi şekilde Kevsercim,hiç uğraşamam fotoymuş,satmakmış..

canım sıkma sen canını, tek dert kıyafet olsun, Allah şifasız dert vermesin, bak şu anda burada Allah korusun sağlıklarıyla ilgili kötü bişeyleri de konuşuyor olabilirdik, sen keyfini bozma lütfen..
bu arada dün bebişlerimin kalp atışlarını duyduk, inanamıyordum ya, işte şimdi inandım.. harika bi duyguydu hala aklıma geldikçe ( ki hiç gözümün önünden gitmiyorlar pır pır kelebekler gibi) yüzümde kocaman bi glümseme oluyor :) yalnız biri diğerine göre biraz daha küçük, gün ve haftalaroını ultrason ikisininde aynı veriyor gerçi ama çok küçük bir :asigim:fark var..bu normal mi arkadaşlar?

canım artık kısmet nediyim zooor bir durum tabi dur bakalım belki biri kız biri erkektir oda bir ihtimal yani olmadı kyafetleri satıcak olursan ben bir gorıyımyerimseniben

canım hakkıında hayırlısı olsun ne yapalım allahım saglık versin tamam alısmak zor ama ne yapcan kıyafetlere takma ya bigün koy bura bakalım belki bize yarayan olur ya bu kadar sarsma kendini

Canlarım çok teşekkür ederim,desteğiniz,ilginiz,moraliniz için.Gün eb gün alışıyoruz biz de,kısmet,dediğiniz gibi sağlık olsun yeter.Kevsercim söylediğinde haklısın,ya başka bi sağlık sıkıntısından söz ediyor olsaydık.Allahhh korusun,kimseye dermansız dert vermesin.Çocuklarımıza,sevdiklerimiz ailemize hayırlı uzun ömürler versin Rabbim:Saruboceq:.
Kalp atışları,ilk hareketleri çok duygulu oluyor gerçekten yaa,çok farklı bir duygu oluyor,insanm içindeki varlığın farkına varıyor.Çok güzel yaaa:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…