herkese merhaba, ben fazla yazamıyorum genelde okuyorum sizleri. bende allah izin verirse ikiz annesi olacağım.. şu an 10+3 üz. mide bulantılarım çok fazla. doktorumun verdiği ilaçla sadece 4 gün yüzüm güldü sonra ilacı bırakınca yine başladı.. yemek yemezsem iyiyim gerçi bu seferde asit yapıyor mide. yedikten sonra komaya giriyorum. midemde hiç bişey kalmıyor( 3 kilo verdim (benim gibi olan varmı aranızda. ne gibi çözümler buluyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. artık hamile olduğumu anlamak istiyorum. bana hamile gibi değilde hastaymışım gibi geliyor. tadını çıkaramadım. özlenen bebişlerimin (
canım hoşgeldin,, geçmiş olsun canım ya ben de öyleyim bulantım var yemek yemek hatta adlarını bile duymak istiyorum, bu sefer açlıktan içime baygınlık geliyor elim ayağım titremeye başlıyor yoğurdun içine ekmek doğrayıp yemeye çalışıyorum.sen de öyle yap. ve ben de 4 kilo verdimherkese merhaba, ben fazla yazamıyorum genelde okuyorum sizleri. bende allah izin verirse ikiz annesi olacağım.. şu an 10+3 üz. mide bulantılarım çok fazla. doktorumun verdiği ilaçla sadece 4 gün yüzüm güldü sonra ilacı bırakınca yine başladı.. yemek yemezsem iyiyim gerçi bu seferde asit yapıyor mide. yedikten sonra komaya giriyorum. midemde hiç bişey kalmıyor( 3 kilo verdim (benim gibi olan varmı aranızda. ne gibi çözümler buluyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. artık hamile olduğumu anlamak istiyorum. bana hamile gibi değilde hastaymışım gibi geliyor. tadını çıkaramadım. özlenen bebişlerimin (
hymanny aldığın yerler kıyafetleri değiştirirler, sonuçta sadece renkleri değişecek di mi ?
Canım hoşgeldin,bi bakıp çıkmak olurmu öyle,muhabbet ediyoruz takıl bize.Senin gibi çok fazla var burda,ben de ilk zamanlar mide yanması yaşadım ama bulantım olmadı.Demek ilaçlar da fayfda etmiyor çok falza:sm_confused:.Ama 12-13. haftalardan sonra azalıyor diye biliyorum.İnşallah rahata kavuşursun canım.Bulantılarını atlatınca daha güzel zamanlar gelecek.Şuan bulantın olmasa da hamileliğini hissedemiyorsun ki sonra.Yani ne karnın var,ne bir hareket.Ama mesela ben şimdi şimdi hareketlerini hisstemeye başladım, karnım yeni yeni çıktıı,yani her halukarda ancak bu zamanlarda anlıyorsun.
Sağlıkla gelsinler de offff
canım hoşgeldin,, geçmiş olsun canım ya ben de öyleyim bulantım var yemek yemek hatta adlarını bile duymak istiyorum, bu sefer açlıktan içime baygınlık geliyor elim ayağım titremeye başlıyor yoğurdun içine ekmek doğrayıp yemeye çalışıyorum.sen de öyle yap. ve ben de 4 kilo verdimama bebişlerimiz için zorlamaız gerek kendimizi.. Allah yardımcımız oldun arkadaşım..
:Saruboceq:
Hymarry bencede en iyisi içim rahat etsin diyorsan başka doktorunda fikrini al. o da bi kız bi erkek diyormuş ay ne gülerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım hosgeldın.......bebeklerın hayırlı olsun....benım ücuzdu reduksıyon gecırdım...cok uzuldum agladım ama drum bana bugunlerımı anlatmıstı ve ıkızı bıle tasımanın cok zor olacagını soylemıstı....ılk zamanlar pek anlamıyorsun ama 6.aydan sonra ıkız tasımak bıle zorlasıyor ALLAH ım affetsın.......bebısler ıcın cok rısklı cogul gebelık..hem erken dogum hem de rahımın bu agırlıgı tasıyamama ıhtımalı cok yuksek......dr un kesınlıkle sana redksüyon önerecek bence....ve artık suna cok ınanıyorum ücüz ve dorduz gebelıkler anne ve bebek saglıgını rıske attıgı için tup bebegın basarısı degıl kusuruymus bırcok prof. bu goruste....hakkında hayırlısı olsuna.s.:Saruboceq:arkadaşlar benim dördüz yaa napıcam
hayatım ben alısverıslere 20 li haftalarda basladım..kıyafet kısmı kolay bır gunde alırsın yada aldırırsın esıne dostuna....buyuk parcaları alın once sonra maddı manevı zor oluyor...hymary ozelden yollamıs sana aldıklarımı bıkac sayfa once bende anlattım zaten onu da oku ıstersen....ayrıca ben ınternetten 40 lıraya arcelık marka mama robotu ve yıne 40 lıraya arcelık bıberon ısıtıcı ve sterılızator aldım...mama robotunun pısırme karıstırma ve buz cozme ozellıgı var...sterılızator de hem kavanoz mamaları ve bıberonları ısıtıyor hemde bıberonlar ve emzıklerı sterılıze edıyor...aldıgım yerın ınternet adresını sana ozelden atıcam ısteyen arkadaslara soylersınız....ben bır muddet annemdeyım orada netım yok.....ama bızım gelecegın annne adayları dıye bır topıgımız var oradan bırcok arkadas ulasabılır bana oroya yazarsanız ben yıne elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım sızlere....:1hug:hymarry, lotus şu markalı listeyi bana da gönderin lütfennn:Saruboceq:
ay evet ya kıyafetleri almak için acele etmeyelim mi şidi yani... hay Allah yamirmirmirmir
canım hosgeldın..evet ılk zamanlar bebıs hareketlerını de hıssetmedıgın ıcın ınsana hamıs degılde hastaymıs gıbı gelıyor....ama ınan gececek canım hepımıze oldu bunlar ..........az ve sık yemelısın...sevgılerımlea.s.herkese merhaba, ben fazla yazamıyorum genelde okuyorum sizleri. bende allah izin verirse ikiz annesi olacağım.. şu an 10+3 üz. mide bulantılarım çok fazla. doktorumun verdiği ilaçla sadece 4 gün yüzüm güldü sonra ilacı bırakınca yine başladı.. yemek yemezsem iyiyim gerçi bu seferde asit yapıyor mide. yedikten sonra komaya giriyorum. midemde hiç bişey kalmıyor( 3 kilo verdim (benim gibi olan varmı aranızda. ne gibi çözümler buluyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. artık hamile olduğumu anlamak istiyorum. bana hamile gibi değilde hastaymışım gibi geliyor. tadını çıkaramadım. özlenen bebişlerimin (
Kevsercim şimdi bizim doğumlar Eylül sonu Ekim başına gelecek diye ben daha 12-13 haftalıkken haberi alır almaz işte,biten kış sezonundan bi sürü kıyafet aldım.Yukarı sayfalarda da okumuşsan bade_bade ile de bir sürü muhabbetini yaptık,ben de kıza dedim ooooo bi sürü şey aldıık,sen geç kalmışsındelikafadulden,şaka gibi yaaa.Sonra,sadece renkleri değişirmi,bildiğin pantolonlar,montlar,ayakkabılar,kız kıyafetleriyle bir olurmu hiçkaydirigubbakcemile3
Artık iki kıza da inanmak gelmiyor ki içimden zaten.Bu saatten sonra ne alırım ne toparlarım bilemiyorum hiç..
Ay herşeyi duymaya hazırım yani,ayyyy buraya çocuk kaçmış,4 üz hamilesin deseler şaşırmayacağım yani.Ama bakıcam başka bi doktora.Haberleri paylaşırız..
Hayırlısı için dua edermisiniz?
bade cim,kevsercim,wavy cim,aslıcım destekleriniz için teşekkür ederim,ben anca doğunca kani olucam yani:sm_confused:.
Kıyafetlere gelince çocuklardan birinin ismini Bülent,birinin ismini Kuşum Aydın koyucamkaydirigubbakcemile3,kıyafetleride biraz bekleticem bir umut,olmadı dağıtırım buralardan bi şekilde Kevsercim,hiç uğraşamam fotoymuş,satmakmış..
bade cim,kevsercim,wavy cim,aslıcım destekleriniz için teşekkür ederim,ben anca doğunca kani olucam yani:sm_confused:.
Kıyafetlere gelince çocuklardan birinin ismini Bülent,birinin ismini Kuşum Aydın koyucamkaydirigubbakcemile3,kıyafetleride biraz bekleticem bir umut,olmadı dağıtırım buralardan bi şekilde Kevsercim,hiç uğraşamam fotoymuş,satmakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?