Valla ben de açıkçası önceleri hevesliydim bu oda işine.Ama benim de şim dedi ne gerek var koskoca mobilyalara,çocuklar mobilyalar arasında yürüyemez,düşer bi yerlerini kırar falan dedi.Ben de artık park yatak düşünüyorum.Ama daha araştırmadım.Sen de park yatak mı diyorsun yani?Peki eşyaları bir sürü onları nereye koyacaksın?
park yataklarda nasıl titreşim var.Böyle sallanabiliyormu yani?Eşim illa ki sallanan bişey olsun istiyor.Yani o titreşim denen şey sallanma mı demek oluyor?
ay lotuscuuuuum ne güzel anlatmışsın,sağolasın.
Şu otokoltuğunu 79 a buldum dedin doğru mu anladım:1shok:.
E bunları nerden aldın tam olarak yazsana arkadaşım?
Sen bayaa ilerlemişsin maşallah görüşmeyeli...
Bu arada hamileliğin bu güne kadar nasıl geçmişti?Hani sonra çıkıyor acısı demişsin yabenneyaptımki
Kaç haftalıksın şimdi?
Erken doğum dediğin bu kadar mı erken yaaaaw
Şu hastane çantasını da anlatsana arkadaşım müsait zamanda?
canım ben daha oncede bırseyler yazmıstım mama robotu,sterılızator fılanda aldım ben bılıyosun neti sıkı takıp edıyorum bacım....aldıgım yerlerı acık ınternet adresı vermek yasakmıs ya ben ozelıne msj atarım senın.......aldıgım oto koltugunun ınce bır ust tentesı bıle var bence evlerı ıvır zıvırlarla doldurmayın kalıtelı bırer parca alın yeter...ısteyen her arkadasın ozelıne msj atarım....
canım bende reduksıyon gecırdım buda bıraz tetıklıyor erken dogumu.stres ve yorgunlukta kas gergınlıgı yaptıgı ıcın tetıkleyıcı.bastan rahat davranın kı sonuda rahat olsun...su an 30.haftaya yenı gırdık..dr rısk var dedı ıste....bak mısal ben 4ve 5.aylarda cok rahatmısım ıkızlerde 6.aydan ıtıbaren baslıyor sıkıntı.....karın anıden buyuyor,hareketlerın cok kısıtlanıyor,cabuk yoruluyorsun...catlaklar bıle artıyor sankıkaydirigubbakcemile3catlak kremlerı ıhmal etmeyın bence....gercı gulben ergen bıle ıkızlerde catlaga care yok dıyor maksat en aza ındırgemek.........
hastane cantasına canım her bebe ıcın en az bırer yenı dogan hastane cıkıs setı alıyorsun.....karton kutuda ambalajlı oluyor hastanede kullanılıyor...ıcınde penye battanıye zıbınlar eldıven tulumlar sapka fılan var...ekstradan bebe havlusuda koyabılırsın.....ydek olarak ben yınede bebelere bolca tulum,corap zıbın koydum....zıobın takımı en az 3er olmalı....ıncecık onlar zaten fıyatları da cok uygun......bırerde sarı renklı yazma koydum cocuklara adettır...kendımede kırmızı kurdele...kaydirigubbakcemile3bunların hepsını ambalajdan cıkarıp yıkayıp utuledım....bebeklere ayrıca hazır bez,bır mama,ve tedbıren pısık kremı ıslak mendıl koydum.....kendıme emzırme sutyenı,emzırme gecelıgı(ınsallah sut olur:Saruboceq:)pıjama,havlu,bır carsaf ve yastık kılıfı(nolur nolmaz dıye)terlık,pıjama,ped....sıtede ve nette bunlarla ılgılı cok bılgı var canım su an ben yazmayı unutmus olabılırımkaydirigubbakcemile5
lotusçum çok sağolasın negüzel anlatmışsın valla evet o oto koltuğunu merak ettim hmary sende bana at ozelden olurmu neymiş diye onun dışında bir sorum olacak sana
benim ara ara ozellikle iki gundur alttan biçak saplanır gibi ama biraz daha hafifi sancı giriyor ama şoyle tam direk alttan rahim ağzına doğru bazende bu arkaya vuruyor makata doğru bu kotu birşeyin habercisi olabilirmi acaba çok tedirgin oldum bu arada 16 haftamı yeni doldurdum
Lotuscum canım benim özelden mesajını aldım,çok teşekürler.Sen burdan bize bol bol yaz canım,tecrübelerini bizden esirgeme hehehehkaydirigubbakcemile3.
Badecim otokoltuğu ile ilgili özelden bana lotusun gönderdiği mesajı aynen sana da yollayayım.
Bu arada bahsettiğin ağrı aynen senin haftaların civarında bende de oldu.Ne bileyim daha çok oturduğun bir yerden doğrulmaya yada kalkmaya yeltenirken mesela böyle hıığ diye kalıyorsun saplanıyor sanki.Eğer bu tarz bişeyse ben doktora sormuştum o içerdeki kas ağrısıdır demişti,sonuçta ağırlaşıyorlar,yavaş yavaş kendilerine yer buluyorlar.Tabi normal bir usg randevusu sonrasında normal ve sorunsuz bir muayene sonrası doktorum bunu
söylemişti.Sanırım seninki de öyledri.Fakat ne zaman doktorunla görüşürsen kendisine bi sor bence yinede
arkadaşlar merhaba, ben de ikiz anne adayıyım.. çoook mutluyum ama etrafımda sürekli olumsuz hikayeler duyuyorum, evham yapmamaya çalışıyorum ama endişelerim var; 6+4 gün olduk bugün.. ayyy iananamıyorum ben hala, 30 mayısta randevumuz var,kalp atışlarını duyacakmışız.. sizde aynı şeyleri yaşamışmıydınız arkadaşlar ben çok korkuyorum...
Canım hayırlı olsun öncelikle..
arkadaşlar merhaba, ben de ikiz anne adayıyım.. çoook mutluyum ama etrafımda sürekli olumsuz hikayeler duyuyorum, evham yapmamaya çalışıyorum ama endişelerim var; 6+4 gün olduk bugün.. ayyy iananamıyorum ben hala, 30 mayısta randevumuz var,kalp atışlarını duyacakmışız.. sizde aynı şeyleri yaşamışmıydınız arkadaşlar ben çok korkuyorum...
canım biz akşam gidicez dra 6 gibi kısmetse bakalım neler olacak sancım geçti gibi neyse diğer drumu aradım yinede bir değerlendirilsin dedi oyle deyince bizede yol gorundu tabi haberleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?