Canım içine sinmeyen bir doktorla sakın devam etme.Ayrıca 1.5 saatlik mesafede çok.Allah korusun doğumda bir aksilikle karşılaşırsan?Ne yapacakmış o kopyaları sana vermeyipte,oturup yiyecek mi?Ne saçma şey.Israr et al.
Birkaç gün sonra detaylı ultrason için gidicem o zaman konuşcam drla hem kopyaları isticem hemde acil bir durumda ne yapmam gerektiğini sorucam ve haftayada inşallah oturduğum yerdeki drdan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum cnm...Aslında drum çok iyi ama ben mesela bir durum olduğunda aramaktan çekiniyorum ne biliyim sanki bir an önce kapatıyım gibi konuşuyo o samimiyeti vermiyor bana birde aradaki mesafe çok gerçekten...
Ay canım vallahi çok zor gönlüne göre doktor bulmak.Benim için en önemli şey ben doktoruma istediğim zaman ulaşabilecek miyim?O bana dönecek mi?Kafamdaki soruları giderecek mi?Ben ilk başta doktoruma bunu dedim.Bunlar benim için çok önemli dedim.Şükür ki bu konuda çok şanslıyım,çok uyuştuk doktorumla.Hatta bazen onun doktor bile olduğunu unutuyorum.Arkadaş gibi aynı..Ama doktorun çok iyi bile olsa canım çok uzak sana mesafesi,Allah esirgesin bilmiyoruz ki ne olacak?Sen İstanbul'da nerede oturuyorsun?
Cnm ben silivrideyim drum hem kalamış hemde beşiktaşta oluyor....
kaswacım benimde dördüzdü 2 tanesini 7.haftada yeni bir yöntemle aldırmak zorunda kaldık,bu kadar çoğul gebeliklerde bazı bebeklerın gelişimleri tam olmazmıs, bızde bebekler alınırken arastırma gıbı bır durum olmadı rasgele secıldı bu yuzdende bıraz evham var ıcımde.şimdilik bır sorun yok gıbı ama organlarına falan bakılmadı henuz sadece ense kalınlıkları,omurgaları incelendi.
Çok uzak tatlım doktorunla mesafeniz.Sana benim doktorumu önerecektim ama oda çok uzak sana.İnşallah Silivri'de yoğun bakım ünitesi olan içine sinen bir yer bulabilirsin
nevra cım ben silivriliyim ama beylikduzunde oturuyorum
hymary gel canım gelmek istedigin zaman sen bana soyle ben senin icin hem uygun fiyatlı hem apatman yonetimi falan duzgun bi yer bulurum .. koımisyon istemem :) :)
nevra cım ben silivriliyim ama beylikduzunde oturuyorum
Günaydınn,
kızlar çok zor bir gece geçirdim,bilirsiniz pek mızmızlığım yoktur ama,çok kötü oldum gerçekten..
Akşamları artık iyice ağırlaşıyorum,akşam da yatağımda binibr zorlukla sağdan sola döndüm,gece her dönmeye çalışmam da zorlukla uyandım,sık sık tuvalete çıkıyorum zaten,ama bu gece her ayaklanmaya çalıştığımda çok zorlandım yaaa..
Belki 1-1.5 saatte bir uyuyamadan tuvalete kalktım.Çok ağrılı zor bir geceydiimirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?