Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım ben gecen hafta gittim yani 23 haftada ikiside 550 gr dı ama tabi suları eşleri rahimi felan anamı aglatıyo hesaba katarsan

3'lü taraman ne zaman yapılacak canım?

3 lü tarama yaptırmayacam,ense kalınlıkları için gittiğim prof da benim kendi doktorum da gerek yok ikizlere dedi. sadece 22. hafta detaylı usg olacak.işte her organlarının ölçüldüğü falan.sanırım yaptırmayacam 3 lü tarama,sen yaptıracak mısın?

Maalesef beni ayda 1 çağırıyor dr aslında hiç hoşuma gitmiyor bu durum,ayrıca bir dra daha gitmeyi düşünüyorum,ben tüp bebek yaptırdığım druma gidiyorum hala arabayla 1.5 saat sürüyor gidiş........ Allah korusun acil bir durumda kesinlikle ulaşılamayacak bir yer,şimdi oturduğum yerde çok güzel iki tane özel hastane açıldı yeni doğan yoğun bakımı olan iyi bir dr seçip bundan sonra onada takibe gidicem doğumu düşemiyorum daha ama kısmet bakalım nerde olucak...Birde drum bana yaptırdığım hiçbir test sonuçlarımın falan bir kopyasını vermiyor ondaki dosyada duruyor yani bişey olsa elimde bir tane bile evrak yok....

ben 3 ayı geçirdikten sonra tüp bebek doktoruma gitmeyi bıraktım.ense kalınlığı ve detaylı usg için çoğul gebelikte uzman profösere gidiyorum.normalde yakınımdaki yeni doğan bakımlı özel hastaneye gidiyorum.doktorum orada ve doğumu da orda düşünüyorum inşallah.bence de öyle yap sen de.doğum yapılacak hastanedeki doktor daha iyi olur gibi geliyor bana.hani allah korusun vaktinden önce acil durumda daha iyi olur bizler için.

Doktorum beni başlarda 15'te bir çağırıyordu.Bu ay ve geçen ayki randevum 1 ay arayla oldu ama ben ne sorunum olursa arıyorum o da Allah ondan razı olsun hemen beni muayene ediyor.Zaten doktorunuz durumunuza göre belirler randevu tarihini kızlar.Açıksası ben ayda bir olunca seviniyorum demek ki her şey yolunda diyerek.Ayrıca sık sık ultrasona sokmayıda istemiyorum yavrularımı.

Canım içine sinmeyen bir doktorla sakın devam etme.Ayrıca 1.5 saatlik mesafede çok.Allah korusun doğumda bir aksilikle karşılaşırsan?Ne yapacakmış o kopyaları sana vermeyipte,oturup yiyecek mi?Ne saçma şey.Israr et al.

ben tüm tahlilleirn orjinalini kendimde saklıyorum . sonucu alır almaz fakslıyorum doktora telefonda bilgi alıyorum oda gönderdiğim faksları saklıyo bende orjinalleri dosya halinde tutuyorum

Selam kızlarrr,biz geldiikk:lepi:
nasılsınız canlarım bebişler nasıl sizleri cok özledim yaa giremiyorum nette kocişin yanına geldim bugün yazıyorum yavrular nasıl opuyorumnanaktan
Angeellll seni görmek ne güzelll,nerelerdesin kuzum,özlettin kendini nandelikafadulden
ben iiyim çok şükür canım,evdeyiz,takılıyoruz işte,göbişler topiği açtık,kendi topiğimizin ilk sayfasına listemzi yaptık sen başta olmak üzere eskiler yok..
Senin yavrular iyiymiş maşallah,en son cinsiyet konusunda değişen bir durm vardı sanırım,tekrar açıklasana bizee
Cannıım,aramıza hoşgeldin,ilk müsait zamanda seni de ikiz anneleri listemize kaydediyorum inşallahh..
Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı yavrular diliyorum canımma.s...
Şubat annesi olacağına göre Hymarry teyzesi gibi kova burcu yavruların olcak,çok şanslısınnn
kızlar ben çok sıkıldım ya çalışamıyorum acayip halsizim devamlı yatmak istiyorum son 2 gündür kötüyüm sanırım ben dayanamıycam işi bırakıcam bi fikir verseniz
Canım çok geçmiş olsuun,hamileliğin ilk haftalarında bu uyku nöbetleri oluyormirmirmirmir
sıcak da var kolay değil,ama onlar bebeklerinin varlığının belirtisi canım,böyle düşün.
Bir de uyku esnasında büyüme hormonu salgılandığı için uyuya uyuya bebeklerini büyütüyorsun aslında,yhani vücudun uykuya değil,bebeklerin büyümeye ihtiyacı var,
Yüce Rabbim ne güzel bir meaknizmayla donatmış hepimizii
benim dr da ayda bir çağırıyor bende kızıyorum bu duruma. şimdiye kadar hep aylık oldu kontrollerim.
Canım şimdi doktorun seni 3 günde bir haftada bir çağırsa o zaman da neyim var benim demez misin?
Valla beni doktorum hep ayda bir çağırdı,hiç de kızmıyorum,demek ki sağlıklıyız diye düşünüyorum.
Her çağırdğında tahlikl,her çağırdığında ultrason iyi bişey sayılmaz bence..

kızlar nerdesiniz yawwwwww bugün pek sessiz herkes....kafamçokkarıştı

uzanmayı tercih ediyrum ben de , böyle kucağıma bilgisayarı alıp uzanmak istemiyorm,o yüzden sık giremiyorum..
Canm seni ilk sayfamızdaki listeye eklemediysek bilgilerini versene bana..

tmm canım baktım topiğe hemen veriyorum....

kinder: sat:9 şubat-----mikroenjeksiyon-----muh.doğum tarihi 16 kasım(36 hafta)----1 kız 1erkek-----istanbul

Hymarry teyzeciğim annem yanlışlık yapmış demiş ki,benim kuzular 9 kasım'da gelecek.Ama bizim günümüz 13 kasım ve biz o gün gelmek istiyoruz inş.Sen zahmet olmazsa düzeltebilir misin,doğum tarihimizi?opuyorumnanaktan

kafamçokkarıştı:kedi: nasıl olmuş o yaaa,hemenn düzeltiyorum canımm,kusura bakmasınlarrr,ama ayın 9unda gelirlerse gözüme gözükmesinlerdelikafadulden:roflol:

canım şuan mesaj listesinin 335. sayfasındayız,bak sağ alt ve üstte var,
Orda birinci yazan yere bak,ilk sayfaya gel,göreceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…