sen de ben 15-20 günde bir gelmek istiyorum de doktoruna,ne bileyim bana öyle geliyor belki de kendi kuruntum.rahat olmak en iyisi aslında.
3'lü taraman ne zaman yapılacak canım?
arkadaşlar merhaba,kafamı kurcalayan şeyi size de sorayım.ben doktora 15 günde bir gidiyorum.siz kaç günde bir gidiyorsunuz?doktorum da 15 günde bir iyi,bir terslik olursa hemen müdahale etmek için çoğul gebelikler için böyle kontrol iyi dedi,ben de daha rahat oluyorum ama yine de merak ettim.
Maalesef beni ayda 1 çağırıyor dr aslında hiç hoşuma gitmiyor bu durum,ayrıca bir dra daha gitmeyi düşünüyorum,ben tüp bebek yaptırdığım druma gidiyorum hala arabayla 1.5 saat sürüyor gidiş........ Allah korusun acil bir durumda kesinlikle ulaşılamayacak bir yer,şimdi oturduğum yerde çok güzel iki tane özel hastane açıldı yeni doğan yoğun bakımı olan iyi bir dr seçip bundan sonra onada takibe gidicem doğumu düşemiyorum daha ama kısmet bakalım nerde olucak...Birde drum bana yaptırdığım hiçbir test sonuçlarımın falan bir kopyasını vermiyor ondaki dosyada duruyor yani bişey olsa elimde bir tane bile evrak yok....
Maalesef beni ayda 1 çağırıyor dr aslında hiç hoşuma gitmiyor bu durum,ayrıca bir dra daha gitmeyi düşünüyorum,ben tüp bebek yaptırdığım druma gidiyorum hala arabayla 1.5 saat sürüyor gidiş........ Allah korusun acil bir durumda kesinlikle ulaşılamayacak bir yer,şimdi oturduğum yerde çok güzel iki tane özel hastane açıldı yeni doğan yoğun bakımı olan iyi bir dr seçip bundan sonra onada takibe gidicem doğumu düşemiyorum daha ama kısmet bakalım nerde olucak...Birde drum bana yaptırdığım hiçbir test sonuçlarımın falan bir kopyasını vermiyor ondaki dosyada duruyor yani bişey olsa elimde bir tane bile evrak yok....
Angeellll seni görmek ne güzelll,nerelerdesin kuzum,özlettin kendini nandelikafaduldennasılsınız canlarım bebişler nasıl sizleri cok özledim yaa giremiyorum nette kocişin yanına geldim bugün yazıyorum yavrular nasıl opuyorumnanaktan
Cannıım,aramıza hoşgeldin,ilk müsait zamanda seni de ikiz anneleri listemize kaydediyorum inşallahh..Merhaba bende ikiz annesiyim.. bin şükür Rabbime ilk Aşılamamda Kaldım.. SAT 05 mayıs Muhmetel dogum 7 şubat.. Aranıza Benide alırsanız sevirim.Gerci ben şubat annelerinde takılıyorum. Hepinizin yavrularını size bagıslasın.. Yaradan.. Hayırlı dogumlar diliyorum rabbimden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım çok geçmiş olsuun,hamileliğin ilk haftalarında bu uyku nöbetleri oluyormirmirmirmirkızlar ben çok sıkıldım ya çalışamıyorum acayip halsizim devamlı yatmak istiyorum son 2 gündür kötüyüm sanırım ben dayanamıycam işi bırakıcam bi fikir verseniz
Canım şimdi doktorun seni 3 günde bir haftada bir çağırsa o zaman da neyim var benim demez misin?benim dr da ayda bir çağırıyor bende kızıyorum bu duruma. şimdiye kadar hep aylık oldu kontrollerim.
kızlar nerdesiniz yawwwwww bugün pek sessiz herkes....kafamçokkarıştı
Hymarry teyzeciğim annem yanlışlık yapmış demiş ki,benim kuzular 9 kasım'da gelecek.Ama bizim günümüz 13 kasım ve biz o gün gelmek istiyoruz inş.Sen zahmet olmazsa düzeltebilir misin,doğum tarihimizi?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?