Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

el muallim canımm çok geçmiş olsunnn..allah yavrularını sana bağışlasın

wavyycim nerelerdesin yaaaw:sm_confused:?

merhaba kızlar bugün drden yeni geldim.bebişelr iyiler. rahim ağzı uzunluğum iyiymiş. 4 cmgibi dedi.korkma dedi dr...bebişin bir tanesi 769- diğeri 708 olmuşş. allattaki bebek 80 gr falan almış. üstteki bbebek 100 gr almış 1 haftada.bu arada daha öncede bahsettmiştim ya bir bebeğim 5 gün büyük diye o değerler 3 güne düştü aradaki fark..haftaya şeker yüklemem var....

Canııımm maşallah bebeklerine,senin de yavruların duruşları benimkiler gibi alt alta üst üste demekki ranzada yatar gibikaydirigubbakcemile3 bu duruşa göre üstteki alltakine göre daha rahat kilo alabiliyormuş,bu yüzden aradaki fark kapanmıştır.
Bende de arada fark vasrdı seninkiler akdar olmasa da,bu gittiğimde neredeyse fark kapanmış demişti doktorumuz.Sağlıkla gelsinler de inşallahh:Saruboceq:
Şeker yüklemesini direk 100 lük mi verdi,50 lik mi,inşallah o da sorunsuz geçer canım..

benim ctesi yine hafif kanamam oldu kızlar... hemen hastaneye gittim taco nstye baktılar sonra ultrasona girdim, çok önemli diil dedi doktorlar eve geldim yatıyorum... bebeklerden biri 2100gr diğeri 1800 gr aralarında çok fark var rahim ağzı uzunluğu 2.7 cmmiş. Allahın izniyle hepimiz şu hamilelik dönemini kucağımızda bebeklerimizle sonuçlandırırız inşallah...

canım maşallahh bebeişlerimize..evet canım ranza gibiler.inşallah hepsi 2.5 geçerek doğarlar dua ediyorum.bana 50 lik verdi haftaya pzt yapılacakk. allah bize güç versin..umarım sorunsuz geçer..

tuba canım geçmiş olsun..az kalmış. biraz daha kalsalarr. uzan kalkma allah bebeişlerini sana kilolu olarak ve sorunsuz olarak versin.. sonrada bizimkileri.

Canımmm biraz daha sabır inşallah.
Şu son haftalarında bebekler an be an kilo alırlar,bir kaç gün daha tutabilsen,çok güzel olucak inşallah.
Canım duacıyımm,Allah'ımm hayırlısıyla bebeklerini ve bebeklerimizi küveze ihtiyaçsız sağ sağlim bizlere lutfetsin inşallahhh:Saruboceq:..

bayanlar ılac olsun vıtamın olsun ne kullanıyorsunuz,,,

canım ben elevit kullanıyorumibir de 12.haftadan sonraydı sanırım folik plus almaya başlamıştım.
Balık hiiç yiyemedim,bu yüzden 14-15. haftalardı sanırım,balık yağı almaya başladım,,
ben de ilaç çok,öyle iştekaydirigubbakcemile3

kızlaar merhaba bursada tatıldeyım 1 hafta olacak neredeyse o yüzden giremedım nete hersey yolunda çok şükür bi sorun sıkıntı yok .el muallım arkadasım sanada çok geçmiş olsun allah birdaha yasatmaz o günleri inşallah

denicem canım inşallah yaparım kızlar benim şehrime acayip yağmur yağıyor walla serin burası allah şükür çok nem olduğu için rahatladık biraz :teytey:

günaydın kızlar herkese mutlu günlerrrr cetveli bende yapamadım akşama eşime söyliyecem akıl akıldna üstünüdr belki o yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…