Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

sat:11 mart__tedavı :asılama__muht.dogum kasım ayı__dorduz, rıskler nedenıyle ıkıye dusuruldu__ıkısıde kız__bursa

canlarım çokkkkk sağolun rabbım razı ols cumlenızden............şımdı geldım eve bebışler ıyı ama düşük tehlıkesı var dedı doktorum ............evde yatıcam ığne verdı yenıden ınş rabbım bı daha yasatmaz ınş ıyı olur hersey bebeklerımız gelır sağlıkla ınş...................

muallimcim çok geçmiş olsun bişey olacak diye korktum inanki allah hepimizin bebekleirni bizlere bağışlasın önce allaha sonra doktorlara emanetiz çok çok geçmiş olsun tekrar ALLAHım bi daha yaşatmaısn

Ah canım şükürler olsun iyi haberini aldık.Çok dua ettik sana teyzesi.Dinlen canım,hiç bir işle uğraşma,stres yapma,bol bol su tüket.İnşallah her şey güzel olacak.Şeniz.

canım çok geçmiş olsun çok korkuttun bizi şükür bişey olmadı rabbim seni ve bebeklerini korusun dikkatet kalkma tamammı kaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldin,,korkuutuun bizi,,ama merak etme bu haftalar böle geçio ben 3 kere yattım hastaneye bu sebepden dolayı tek çözümü yatman...allah yardımcın olsun tekrar hoşgeldiniz aramızaaa :CüvCüv:

muallimcim çok geçmiş olsun bişey olacak diye korktum inanki allah hepimizin bebekleirni bizlere bağışlasın önce allaha sonra doktorlara emanetiz çok çok geçmiş olsun tekrar ALLAHım bi daha yaşatmaısn
ınş canım ...............çok sağol
Ah canım şükürler olsun iyi haberini aldık.Çok dua ettik sana teyzesi.Dinlen canım,hiç bir işle uğraşma,stres yapma,bol bol su tüket.İnşallah her şey güzel olacak.Şeniz.
ınş yatıyorum canım ............ınşş çok sağol

canım çok geçmiş olsun çok korkuttun bizi şükür bişey olmadı rabbim seni ve bebeklerini korusun dikkatet kalkma tamammı kaydirigubbakcemile5
cok sağol canım

canım hoşgeldin,,korkuutuun bizi,,ama merak etme bu haftalar böle geçio ben 3 kere yattım hastaneye bu sebepden dolayı tek çözümü yatman...allah yardımcın olsun tekrar hoşgeldiniz aramızaaa :CüvCüv:
ınş bı daha olmaz ınsan korkuyo gercekten.............ınş gecer canım benımde cok sağol

bide alltta doğum çizelgesi çıkıyo ya onu yapamıyorum bana yardım lütfen

evet bende altta cıkan dogum cızelgesınden ıstıyorum,lutfen yardım edın

bende istiyom banane oçizelgeden bende yenihamilelerdenim perşembe gunu kalpatışına bakıalacak

kızlar size özelden mesaj atıcam,ordan tek tek ilerlersiniz,biraz yoğunum kusura bakmayın,sık sık da giremiyorum,girdiğimde de sadece şu takvimleri atlamadan ekleyeyim diyorum,çıkmak zorunda kalıyorum,göndericam özelden mesaj kızlar..

süprizzzzzsüprizzzzz canıııımm,çok geçmiş olsuunnn,burda yüreğimiz ağzımıza geldii,kıyamam yavruların hiçbirine deee sanada canım:kedi:
Dinlenicen demek ki,yapıcak başka şey yok,nazlı çıktılar senin kuzularopuyorumnanaktan
Yat dilnen canım,hep iyi haberler ver biz inşallahha.s.

çok şükür bir terslik olmamsına çok sevindim canım.Çok endişelendim valla eşimde vardı okurken o bile dua etti inan.Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın...kendine dikkat et...

el muallimcim korkkuttunuz bizi canım yaa..
Ama dualarimiz seninleydi.. bişliyorsun seninkiler benimkilerin arkadasları :)

en yeni bebekler bizimkiler :)
uzmeyin bizi bakalım :)

hymary bekliyoz balım özele nerden bakcaz acep

canım gönderdim,bak yukarda adının olduğu sağ üst köşede bildiri olarak verilecek mesajın,orayı tıkla,mesajımı aç,o verdiğim linki yeni bir internet sayfasında açarak ilerlemeye çalış canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…