Progestran fitil olarak da kullaniliyor , etkisi daha iyi ayrica yan etkisi de olmuyor. Ben basindan beri fitil olarak gunde 3 kez kullaniyorumprogestan fitil derken ben progestan 200 lük hap içiyorum ayriyetten crinone jel kullanıyırum
Crinone jeli kullanıyordum, tüp bebekle hamile kaldım, sonra doktor değiştirdim o sıra kanama oldu, profestan 200lükte kullan dedi sabah akşam iç dedi, yani doktor biliyor ikisini de kullandığımı, ilacı içince zaten sersem gibi oluyorum en az 3 saat uyuyorumCrinone jel de progesterone hormonu artirici ikisini birden neden vermis doktor anlamadim . Genel de doktorlar ya ignesini ya jelini yada tablet olanini veriyor. Cunku hepsi ayni gorevi goruyor.
Kaçıncı hafta?Merhaba arkadaşlar,bebeklerimin kıpırtısını her zaman hissedemiyorum ben sizde durumlar nasıl acabaa
İyi hadi çok güzel. Bizde hissetmeyince panik yapmayalım o zaman :) benimde haftaya cuma kontrolum. İnsan korkuyor birinin kalbimi durdu falan diye aklına geliyor Allah korusunfadiming doktora gittim bugün bebekler gayette hareketli ve gelişimleri iyi dedi çok şükür ki
Inşallah teşekkür ederimEn hayırlı sonucu alırsınız inşallah
Bende ikiz annesiyim ben dogum yaptigimda tek gebeligi olan hasta vardi yanimda dogum yapmisti onunkide 11. Haftada ayrilmis erken dogum olmustu saglikli ama kuvezdeydi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBayanlar lütfen fikir verin çok zor durumdayım.16+5gunluk ikizlere hamileyim.yalniz bebeklerden biri 14 haftada kaldı.plasenta yetersizliği dedi profesör yalnız onun dışında bebek çok sağlıklı sonlandırmayalım muhtemelen kendi vazgeçecek besin alamayınca fazla dayanamaz dedi.basina böyle bisey gelen varmi eğer düşük olursa digerinide kaybetme ihtimali varmisplasenta yetersizliği genelde bebeğin ölümuylemi sonuçlanıyor ufakta olsa doğuma.kadar dayanamazmi