huuu burda millet fazlaca merdane sallar oldu burdaklava:
topik sahibi olarak herkesi gülen yüzler öpücükler dağıtmaya davet ediyorummŞeniz
iyigeceler herkeze pek kimseler yok saat itibariyle .yok anam bu göz geçmiyecek valla oğluşlrımı göremeyecegim heralde net bir şekilde .biraz okumaya çalıştım geçmişi çok sagolun kızlar sizler böyle şeyler yazdıkça ben biraz daha rahatlıyorum .şükretmem gereken bir durum bu esasında bu güne kadarsorunsuz geldik allahım inşallah tamamınıda getirir böyle.
işin kötüsü ben mide fesatı geçirecegim bu gidişle öyle yiyiyorumki normalde yedigimin ikimisli belkide fazla inşallah yarar biraz kuzularıma .su yerine bide resmen süt içiyorum annemde yazık çatlıcan artık kızım aklını başına al mide şişliginden çocuklar yer bulamayıp dogacaklar diyor:))))
bide ben şu kıyafet işine takıldım şimdi benim aldıgım kıyafetlerde gelmez kuzularıma içinde kaybolurlar heralde kafam karıştı ben şimdi başka kıyafetmi alacagım yoksa idareedebilirmiyim bu aldıklarımla tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun ben ne yapayım .
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah Ömerin iyileşir de yeni bir operasyona gerek kalmaz:Saruboceq:
Kızlar ben de yarın sabah kontrole gidiyorum.Bakalım bebişlerimin cinsiyeti belli olacak mı,
çok merak ediyorum.
İnşallah iyi haberlerini de alırım.:Saruboceq:
hayırlı güzel haberle gelay aşkolsun marry ya ilk defa merdane salladım yedim fırçayı desene.... haklısın ama tatlım... a.s.
nefes cnm nasılsın nasıl geçiyor....o kadar çabuk toparlıyorlarki kıyafetler 1 hafta büyük gelse 2 hafta oluyor...iyigeceler herkeze pek kimseler yok saat itibariyle .yok anam bu göz geçmiyecek valla oğluşlrımı göremeyecegim heralde net bir şekilde .biraz okumaya çalıştım geçmişi çok sagolun kızlar sizler böyle şeyler yazdıkça ben biraz daha rahatlıyorum .şükretmem gereken bir durum bu esasında bu güne kadarsorunsuz geldik allahım inşallah tamamınıda getirir böyle.
işin kötüsü ben mide fesatı geçirecegim bu gidişle öyle yiyiyorumki normalde yedigimin ikimisli belkide fazla inşallah yarar biraz kuzularıma .su yerine bide resmen süt içiyorum annemde yazık çatlıcan artık kızım aklını başına al mide şişliginden çocuklar yer bulamayıp dogacaklar diyor:))))
bide ben şu kıyafet işine takıldım şimdi benim aldıgım kıyafetlerde gelmez kuzularıma içinde kaybolurlar heralde kafam karıştı ben şimdi başka kıyafetmi alacagım yoksa idareedebilirmiyim bu aldıklarımla tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun ben ne yapayım .
bende mama veriyom cano kızzz pazar günü gittim %25 indirim vardı hipp 1 mamada 13 tl civarıydı normalde 19 lira aldım hemen 5 kutu kaydirigubbakcemile3kızlarr e bebekte aven süt pompası ve nıvea çantalı pakeinde indirim varrr bakmanızı tavsiyeederim bende maclaren tekli araba düşünüyomda 399 lira bide 230 lira hediye çeki veriyolarrr uyguna gelio
selammm herkes iyi maşallahhhh
bizde iyiyiz ama yorgunuz her zamanki gibiii
dirimcimşükür kolayca atlattınız sırabana geldi bakalım ben nasıl yolllayacağım kızımı ameliyata off ya tarihte belli olmayınca daha bi sıkıcı oluyo sankiiii
gözün aydın bircecim,kızındada sorun olmamasına çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Amin canım ALLAH sanada oğluşunu kucaklamak koklamak nasip ETSİNa.s. İNŞALLAH
yaşasıınnn 20lere geçtimmm, 30larıda görsemmm :1shok:
erenzeyno acile gitti..inşallah herşey yolundadır...:Saruboceq:
aaa hayırdır,nesi vardı? nerden duydun, kendiyle mi konuştun?
tühhh numarası yok mu hiçbirimizde?
ay aşkolsun marry ya ilk defa merdane salladım yedim fırçayı desene.... haklısın ama tatlım... a.s.