Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

teşekkür ederim canım....
merak etme bence pıhtılaşma düşmüştür.. ayrıca maşallah oğluşuna insan ne tuhaf oluyor karnı şekilden şekle girince... bazen karnıma bakıp aptal aptal gülerken yakalıyorum kendimi bende kaydirigubbakcemile3

Ayy arvınlım masallah oglusuna ya ne guzel oglan anası olacaksın allah tamamına erdırsın ıns
bıde sıramızı bılelım eylul sonra nefes sonra aysecınarlı ve wındy gunelrı aynı sonra doruk sonra hıtucı ve fatoshanım gunelrı aynı sonra bendenız sonra cıtlenbıq sonra yawru kırpı ohooo lısteye bak :))))

Birce inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Belki yorum yapmak bana düşmez ama,yapmadan geçemiycem.
Bence eşinin anlayışlı oplması lazım,annenin kusuru olsa bile tepkisiz kalması en doğrusu.Annen sizde niye kalıyor,senin için değilmi.Kadının özel zevki değildir heralde hergün seninle olması,senin için fedekarlık yapıyor,belkide kendi yaşantısını bile unutmuştur.Eşin bence annene çok büyük haksızlık yapmış.
Beni yanlış anlamanı istemem canım.tamamen benim şahsi düşüncem,seni eleştirmek için yazmıyorum.

Benim annemde hergün benimle gece eşim gelene kadar.8 aydan beri,ben ne yemek temzlik, bulaşık hiç birşey yaptırmıyor bana,kaç aydır kendisi için yaptığı hiç bir özel şey yok,çok severek katıldığı toplantılara bile katılmıyor,ben evde yanlız kalmıyım diye.
Eşimle gece başbaşa kaldığımızda eşim hep derki annenin hakkını biz nasıl öderiz,ona hediye alalım gönlünü hoş tutalım,sakın kalbini kırma diye tembih eder.Eve girdiğinde ilk önce annemi öper,nasıl diye sorar,sonra bana bakar.Bunları eşimi övmek için asla söylemiyorum.Anne olmak ne kadar sabır istiyor bunu bizler çok iyi yaşıyarak öğreniyoruz.Annelerimizinde haklarını nasıl öderiz inanın bazen düşünemiyorum bile.

Kız dalin ben niye yokum bu listede bakiyim.

aşkolsun senden sonra benim sıram niye unuttun beni?

aşkolsun senden sonra benim sıram niye unuttun beni?

a ben sızı yazmamısım cok ozur dıelrımmm
EYLUL
NEFES
ARTVıNLı
AYSEÇıNARLı
WıNDY
DORUKK
HITUCI
FATOSHANIM
ERENZEYNO YANI BENDENIZ
BIRCE
CITLENBIK
YAWRUKIRPI
DıLEMMA IDI SANIRIM
OHOO LISTE DAHA UZAR EN YAKIND ABUNALR VAR BU SENE ICINDE :))))
INS BASKA KISMEYI UNUTMADIM:asigim:

Son düzenleme:
ben geldim dr dan kıza detaylı bakıldı onunda herşeyi yerinde çok şükür ikisi de iyiler ayrıntılar temiz çıktı darısı doğuma inşallah hepimize sağlıklı mutlu doğumlar nasip olsun yarabbimmmmmm
doğuran annelerimizinde sağlıklı büyüsün bebekleri inşallah

slm nasılsınız arkadaşlar ben iyiyim cok şukur mevlama
bi sorum olacaktı detaylı tarama ne oluyo cumartesi gununku randevümda o test yapılacak
acaba siz kaça yaptırdınız pahalımıdır

nefescigim canım kilolarını hiç takma kafana benim kuzulardan biri 2250 gr dogdu şimdi 2900 gr olmuş ama Allahıma şükürler olsunki saglıklılar yetrki canları sagolsunda kilo degilmi alırlar dogdukdan sonra

selam kızlar biz tatilden döndük,kalbim egede kaldıı:gitme:

geçmişi okudum,telde konuştuk dırımcım,çok geçmiş olsun,
Rabbim başka acılar göstermesin yavrularımıza

canancım sana da sağlık diliyorum,hayırlı sonuçlarr

buluşmaya bana bekliyorum artıkk:hulya:

herkes iyidir inşallahhhopuyorumnanaktan

alsanaalsanasmile
oğullarım melek olup cennete uçtu teyzeleri ömürleri 16 haftaymış...
Rabbim şefaatçi eylesin inşaallah

canım allah sabır versin...
dikkat et bol bol dinlen fatoşcum çok geçmiş olsun...
ayy ilk günler aklıma geldi...
hayırlı olsun bebişlerin canım..çok geçmiş olsun..
çok çok geçmiş olsun canım atlattı ya çok şükür...

hoşgeldinnnnn

ben nerdeyimklava:

bizde memleketimize yani bartına geldik kızlarımla...babamız bıraktı sonra almaya gelicek..ankaradan sonra temiz hava harika geldi walla...kaydirigubbakcemile2 küçük çaplı tatildeyiz yani...Bu arada dün aşı yaptırdık kuzularıma gün geçtikçe büyüyoruz teyzeleri...herkesi öpüyorum vakit buldukça girmeye çalışıyorumm...

gözün aydın bircecim,kızındada sorun olmamasına çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

slm nasılsınız arkadaşlar ben iyiyim cok şukur mevlama
bi sorum olacaktı detaylı tarama ne oluyo cumartesi gununku randevümda o test yapılacak
acaba siz kaça yaptırdınız pahalımıdır

Detaylı ultrasyondan bahsediyorsun heralde canım.4boyutlu ultrasyon cihazıyla ayrıntılı her organları inceleniyor canım.ense kalınlıkları ölçülüyor.hayırlı haberlerle gel inşallah.
Ben 300 e yaptırmıştım.

LISTEYI DUZELTTIM INSW EKSIK YOKTUR ARTIK :))):lepi:

huuu burda millet fazlaca merdane sallar oldu burda klava:
topik sahibi olarak herkesi gülen yüzler öpücükler dağıtmaya davet ediyorummŞeniz

iyigeceler herkeze pek kimseler yok saat itibariyle .yok anam bu göz geçmiyecek valla oğluşlrımı göremeyecegim heralde net bir şekilde .biraz okumaya çalıştım geçmişi çok sagolun kızlar sizler böyle şeyler yazdıkça ben biraz daha rahatlıyorum .şükretmem gereken bir durum bu esasında bu güne kadarsorunsuz geldik allahım inşallah tamamınıda getirir böyle.
işin kötüsü ben mide fesatı geçirecegim bu gidişle öyle yiyiyorumki normalde yedigimin ikimisli belkide fazla inşallah yarar biraz kuzularıma .su yerine bide resmen süt içiyorum annemde yazık çatlıcan artık kızım aklını başına al mide şişliginden çocuklar yer bulamayıp dogacaklar diyor:))))
bide ben şu kıyafet işine takıldım şimdi benim aldıgım kıyafetlerde gelmez kuzularıma içinde kaybolurlar heralde kafam karıştı ben şimdi başka kıyafetmi alacagım yoksa idareedebilirmiyim bu aldıklarımla tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun ben ne yapayım .

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah Ömerin iyileşir de yeni bir operasyona gerek kalmaz:Saruboceq:

Kızlar ben de yarın sabah kontrole gidiyorum.Bakalım bebişlerimin cinsiyeti belli olacak mı,
çok merak ediyorum.
İnşallah iyi haberlerini de alırım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…