Herkese sağlıklı sorunsuz bir gün diliyorum.kaydirigubbakcemile3
Bizde iyiyiz oğluşumla çok şükür,nasıl hareketli kuzumkarnımı gümbür gümbür sallıyor nasıl şaiırıyoruz eşimle.Cuma günü kontrolümüz var birde kan tahlilimizi yeniden yaptırıcaz inşallah pıhtılaşmada artma olmamıştır,düşmüştür inşallah.
Canan naber tatlım,Sıkma canını sende dırım gibi sağlıkla atlatacaksın sıkıntılı günlerini.Kızın çok kuvvetli annesi,seni beni solllar valla
Dırımcım oooh ev misgibi olmuştur.Sen atlattın sıkıntılı günlerini,gevşedin şimdide verdin kendini temizliğe,kolay gelsin canım.ömerin nasıl sıkıntısı yok inşallah.
Nefescim hayırlı sorunsuz doğumlar diliyorum.maşallah haftan çok iyi,darısı bizlerin başına inşallah.
Sakın bozma moralini canım,kilolarıda gayet iyi,önemli olan sağlıklı olmaları,nasılsa kilo alır onlar sen onları mis gibi beslersin tosuncuk olurlar.
Hituci hee şöyle gel bakiyimt topiğimize,merak ediyoruz sonra seni.Aman hemende oklava gelmiş bana,ben girerim kimse olmaz,girmem herkes burda olur.Bende bir şansızlıkmı var ne.
Dorukcum güle güle kullansın yavruların eşyalarını.Bence erken değil,ikiz annesi olunca hazırda beklemek lazım sen hazırla herşeyinide canları ne zaman isterse o zaman gelsinler.
günaydın kızlar bugün ayrıntılı ultrasonum var kızıma bakacak dr inşallah iyidir dün eşimle kavga ettik annemde istemeden karıştı eşim bana değil anneme daha çok sinirli annemde ona tabi ben arada kaldım yanlızda bırakmıyorlar evde anneler oluncada huzurumuz bozuluyor birde ben sinirlenince çabuk sakinleşemiyorum geceden beri çok gerginim duş alayım hastaneden önce sağlık ocağında tetenos aşımı olayım sonrada eşim gelsin miniklerimi göreyim geçer herhalde
annemde dr a geliyor bebeklere bakmaya eşim istemiyor ne işi var diyor kafayı bozacağım aralarında
Ayy arvınlım masallah oglusuna ya ne guzel oglan anası olacaksın allah tamamına erdırsın ıns
bıde sıramızı bılelım eylul sonra nefes sonra aysecınarlı ve wındy gunelrı aynı sonra doruk sonra hıtucı ve fatoshanım gunelrı aynı sonra bendenız sonra cıtlenbıq sonra yawru kırpı ohooo lısteye bak :))))
Ayy arvınlım masallah oglusuna ya ne guzel oglan anası olacaksın allah tamamına erdırsın ıns
bıde sıramızı bılelım eylul sonra nefes sonra aysecınarlı ve wİndy gunelrı aynı sonra doruk sonra hıtucı ve fatoshanım gunelrı aynı sonra bendenız sonra cıtlenbıq sonra yawru kırpı ohooo lısteye bak :))))
aşkolsun senden sonra benim sıram niye unuttun beni?
iyigeceler herkeze benim göz dahale iyileşmedi bulanık görmeye devam .
dırımcım iyi haberlerinizi okudum çok sevindim allahım birdaha böyle tecrübelerden geçirmesin inşallah senide kuzularınıda kocaman öpüyorum canımmmm
eylülcümdaha dogum olmadı heralde bu gidişle sırayı bana kaptıracaksın
bize gelince biz dün dr. gittik ama biraz üzüldüm oğluşlarım az kilo almışlar 15 günde 200gr dr. bile şaşırdı biden düşüşe geçtiler ama beslenmeleri yavaşlamış kanakışında biraz sorun var zannederim .ama saglıkları yerinde dedi.bugünde ünüversiteye gittim dogumu orada yapma kararı aldık daha güvende olacagımızı düşünüyorum .bir hoca ayarladık kontrollerimi yaptı bugün oda aynı şeyi söyledi beslenmeleri yavaşlamış diye ama saglıkları iyi dedi bugün dogsalar küveze girmezler bi ihtimal kontrol amaçlı olabilir dedi tutmamızında pek anlamı yok riske atmayalım dedi .bide berktede yaşamıştım aynı şeyi berktede bu haftalarda beslenmesi yavaşlamıştı ama skıldım bayagı dün özellikle kilo olayı beni üzdü hatta 2 saat aralıksız agladım 2300 gr civarı kuzularım ufacıklar nasıl dayanacagım onları okadar ufak görmeye diyorum .ama saglıklı olsunlar diyorum bir taraftanda .kısacası cuma nst için gidecegim tahlil verecegim pazarteside kontrole gel dedi amaaaaaaa hazırlıklıgel dedi alabilirim bebekleri dedi dua edin kızlar daha erken gelmesinler 6 günde belki biraz daha kilo alır kuzularım .allahımdan hayırlısını diliyorum .
herkezi kocaman öpüyorum ..
oğullarım melek olup cennete uçtu teyzeleri ömürleri 16 haftaymış...
Rabbim şefaatçi eylesin inşaallah
dikkat et bol bol dinlen fatoşcum çok geçmiş olsun...selam kızlar
11 mayıs salı günü öğlen geçmek bilmeyen bir sancı girdi
wc gidincede çamaşırımın sırılsıklam olduğunu gördüm
suyum geldi sandım ağlamaya başladım
işyerindeydim, hemen arabayla beni dr uma götürdüler
alttan muayene etti açılma yok dedi sonra nst ye aldı sancıda çıkmadı
ama her ihtimale karşın 10 gün rapor verdi..
24 mayıs pazartesiden itibarende doğum öncesi iznine başlatıcak..
işte böyle
evde net yok pc de yok size ancak bugün haber verebildim. bundan sonra sık sık giremiycem ama girince mutlaka yazarım......
hepinizi öpüyorum..
ayy ilk günler aklıma geldi...iyi pazarlar kızlar nasılsınız bakalım herkez iyimi,,,,,ben valla nasıl gün bitiyor anlamıyorum o kadar yoğunki birini doyuruyoruz diğeri başlıyo o bitene kadar diğeri acıkıyor kaydirigubbakcemile3
bu arada annemde sürekli yanımda yani annem olmazsa ne yapıcaktım bilmem ben sadece çocuklar ile uğraşabiliyorum :))
hayırlı olsun bebişlerin canım..çok geçmiş olsun..günaydın kızlar.çoktandır gelemiyordum buralara.ben doğum yaptım,bebeklerim 3 hafta erken geldiler.tam 33.haftada doğum yaptım.aslında herşey yolundaydı ama 19 mayıs gecesi birden burnum kanamaya başladı,kanı durduramadık.hemen acile gittik,doktorumuda çağırdık.tansiyonum aniden fırlamış.kendi yaşadığım yerde o kadar erken doğum için olanak yok,doktorum araştırıyor çevre illeri yoğun bakım üniteleri hep dolu.en son ankarada özel bir hastanede iki tane yer bulduk.ambulansla apar-topar ankaraya geldim.hemen sezeryana alındım.ben ve bebeklerim son anda kurtulmuşuz.Allah korumuş.ben ancak dün çıkabildim hastaneden.bebeklerim iyi çok Şükür,bir hafta kadar biri küvezde kalacak diğerinin ihtiyacı yokmuş ama onada daha iyi bakabilmek için orda tutacaklar.sütüm gelmeye başladı yavaş yavaş.İnşallah bundan sonra herşey iyi olur.bizler için dua etmeyi unutmayın.
çok çok geçmiş olsun canım atlattı ya çok şükür...iyigeceler kızlar felaket bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum çıkartacak gibiyim ama tutuyorum kendimi...
bizi bugün arayan soran dua eden herkese teşekkür ederim hastane köşesindeyken bir ses bir tlf bu kadar manalı olur iyiki varsınız
sabah çok erken gittik kuzum saat 12 kadar aç bekledi..12 de içeri girdik hemen muayne etti allahtan 2. ayından beridir talkip eden doktoru geldi ameliatı ben yapacağım dedi....sevindim açıkcası
o arada başka bir doktor geldi hemen hocam iğnesini yapalımmı dediler yapın dedi dok.
ana kuzuma sakinleştirici yaptılar hoppp doktor aldı kucağına ...annesi biz gezmeye gidiyoruz dediler ve aldılar... o kadar tuaf oldumki arkama bakmadım baksaydım alacaktım ömeri....
kendimi çok sıktım annem vardı yanımda ..ağlamadım ama çok zor bişeymiş.....içim gitti dışarı çıktığımdada sakindim eşim deli tavuk gibiydi kardeşi abisi vardı annesi vardı ama
aldılar kuzumu diyor başka bişey demiyordu
saat geçemedi normalden uzun sürdü bizden sonra giren bebek çıktı bizimki çıkmadı
delirdimm...2,5 saat sürdü....sonunda ömer eser dediler....milleti yararak geçtim ameliyathanenin önü ana baba günü en büyük ameliyathaneymiş 20 masalı hemen üzerimi değiştrim....daldım içeriye
yakışıklım tam ayılmamıtı suratı asıktı ....içim gitti sarıldım hemen....
doktorumuz geldi....herşey iyi geçti dedi...elimden geleni yaptım dedi adam
ben şaşırdım bi sorunmu var dedim...ameliyatta bu kadar kalmamızın nedeni
testis tahmin edilenin dahada yukarısında kasıktaydı dedi.ve testisin damarı malesef kısa dedi
elimden geldiği kadar torbaya çektim ama tam gelmedi dedi...bundan sonra çok dikkat edeceğiz
takiplerini ben yapacağım dedi...tekrar yukarı kaçma olasılığı var dedi...
bu olasılığı ilerleyen zamanlarda konuşacağız dedi...şimdi ömerle .ilgilenin dedi...
kuzum çok usluydu bir melek kadar masum ve güzeldii....hiç üzmedi bizi...
şimdi uyuyor maşallah evdede geziyor sürünüyor 3 gün sonra kontrol
sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz için...birkez daha anladım anne yüreği mangal kadar olmalı
iyi geceler...
selam kızlar biz tatilden döndük,kalbim egede kaldıı:gitme:
geçmişi okudum,telde konuştuk dırımcım,çok geçmiş olsun,
Rabbim başka acılar göstermesin yavrularımıza
canancım sana da sağlık diliyorum,hayırlı sonuçlarr
buluşmaya bana bekliyorum artıkk:hulya:
herkes iyidir inşallahhhopuyorumnanaktan
a ben sızı yazmamısım cok ozur dıelrımmm
EYLUL
NEFES
ARTVİNLİ
AYSECINARLI
WİNDY
HITUCI
FATOSHANIM
ERENZEYNO YANI BENDENIZ
BIRCE
CITLENBIK
YAWRUKIRPI
DİLEMMA IDI SANIRIM
OHOO LISTE DAHA UZAR EN YAKIND ABUNALR VAR BU SENE ICINDE :))))
INS BASKA KISMEYI UNUTMADIM:asigim:
ben geldim dr dan kıza detaylı bakıldı onunda herşeyi yerinde çok şükür ikisi de iyiler ayrıntılar temiz çıktı darısı doğuma inşallah hepimize sağlıklı mutlu doğumlar nasip olsun yarabbimmmmmm
doğuran annelerimizinde sağlıklı büyüsün bebekleri inşallah
slm nasılsınız arkadaşlar ben iyiyim cok şukur mevlama
bi sorum olacaktı detaylı tarama ne oluyo cumartesi gununku randevümda o test yapılacak
acaba siz kaça yaptırdınız pahalımıdır
ben nerdeyimklava:
a ben sızı yazmamısım cok ozur dıelrımmm
EYLUL
NEFES
ARTVİNLİ
AYSEÇİNARLİ
WİNDY
DORUKK
HITUCI
FATOSHANIM
ERENZEYNO YANI BENDENIZ
BIRCE
CITLENBIK
YAWRUKIRPI
DİLEMMA IDI SANIRIM
OHOO LISTE DAHA UZAR EN YAKIND ABUNALR VAR BU SENE ICINDE :))))
INS BASKA KISMEYI UNUTMADIM:asigim:
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah Ömerin iyileşir de yeni bir operasyona gerek kalmaz:Saruboceq:iyigeceler kızlar felaket bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum çıkartacak gibiyim ama tutuyorum kendimi...
bizi bugün arayan soran dua eden herkese teşekkür ederim hastane köşesindeyken bir ses bir tlf bu kadar manalı olur iyiki varsınız
sabah çok erken gittik kuzum saat 12 kadar aç bekledi..12 de içeri girdik hemen muayne etti allahtan 2. ayından beridir talkip eden doktoru geldi ameliatı ben yapacağım dedi....sevindim açıkcası
o arada başka bir doktor geldi hemen hocam iğnesini yapalımmı dediler yapın dedi dok.
ana kuzuma sakinleştirici yaptılar hoppp doktor aldı kucağına ...annesi biz gezmeye gidiyoruz dediler ve aldılar... o kadar tuaf oldumki arkama bakmadım baksaydım alacaktım ömeri....
kendimi çok sıktım annem vardı yanımda ..ağlamadım ama çok zor bişeymiş.....içim gitti dışarı çıktığımdada sakindim eşim deli tavuk gibiydi kardeşi abisi vardı annesi vardı ama
aldılar kuzumu diyor başka bişey demiyordu
saat geçemedi normalden uzun sürdü bizden sonra giren bebek çıktı bizimki çıkmadı
delirdimm...2,5 saat sürdü....sonunda ömer eser dediler....milleti yararak geçtim ameliyathanenin önü ana baba günü en büyük ameliyathaneymiş 20 masalı hemen üzerimi değiştrim....daldım içeriye
yakışıklım tam ayılmamıtı suratı asıktı ....içim gitti sarıldım hemen....
doktorumuz geldi....herşey iyi geçti dedi...elimden geleni yaptım dedi adam
ben şaşırdım bi sorunmu var dedim...ameliyatta bu kadar kalmamızın nedeni
testis tahmin edilenin dahada yukarısında kasıktaydı dedi.ve testisin damarı malesef kısa dedi
elimden geldiği kadar torbaya çektim ama tam gelmedi dedi...bundan sonra çok dikkat edeceğiz
takiplerini ben yapacağım dedi...tekrar yukarı kaçma olasılığı var dedi...
bu olasılığı ilerleyen zamanlarda konuşacağız dedi...şimdi ömerle .ilgilenin dedi...
kuzum çok usluydu bir melek kadar masum ve güzeldii....hiç üzmedi bizi...
şimdi uyuyor maşallah evdede geziyor sürünüyor 3 gün sonra kontrol
sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz için...birkez daha anladım anne yüreği mangal kadar olmalı
iyi geceler...