- 7 Mayıs 2008
- 2.255
- 6
Herkese sağlıklı sorunsuz bir gün diliyorum.kaydirigubbakcemile3
Bizde iyiyiz oğluşumla çok şükür,nasıl hareketli kuzumkarnımı gümbür gümbür sallıyor nasıl şaiırıyoruz eşimle.Cuma günü kontrolümüz var birde kan tahlilimizi yeniden yaptırıcaz inşallah pıhtılaşmada artma olmamıştır,düşmüştür inşallah.
Canan naber tatlım,Sıkma canını sende dırım gibi sağlıkla atlatacaksın sıkıntılı günlerini.Kızın çok kuvvetli annesi,seni beni solllar valla
Dırımcım oooh ev misgibi olmuştur.Sen atlattın sıkıntılı günlerini,gevşedin şimdide verdin kendini temizliğe,kolay gelsin canım.ömerin nasıl sıkıntısı yok inşallah.
Nefescim hayırlı sorunsuz doğumlar diliyorum.maşallah haftan çok iyi,darısı bizlerin başına inşallah.
Sakın bozma moralini canım,kilolarıda gayet iyi,önemli olan sağlıklı olmaları,nasılsa kilo alır onlar sen onları mis gibi beslersin tosuncuk olurlar.
Hituci hee şöyle gel bakiyimt topiğimize,merak ediyoruz sonra seni.Aman hemende oklava gelmiş bana,ben girerim kimse olmaz,girmem herkes burda olur.Bende bir şansızlıkmı var ne.
Dorukcum güle güle kullansın yavruların eşyalarını.Bence erken değil,ikiz annesi olunca hazırda beklemek lazım sen hazırla herşeyinide canları ne zaman isterse o zaman gelsinler.
teşekkür ederim canım....
merak etme bence pıhtılaşma düşmüştür.. ayrıca maşallah oğluşuna insan ne tuhaf oluyor karnı şekilden şekle girince... bazen karnıma bakıp aptal aptal gülerken yakalıyorum kendimi bende kaydirigubbakcemile3