Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırım canım geçmiş olsun Allahım kuzuna acil şifa versin inşallah

selammm herkes iyi maşallahhhh

bizde iyiyiz ama yorgunuz her zamanki gibiii
dirimcimşükür kolayca atlattınız sırabana geldi bakalım ben nasıl yolllayacağım kızımı ameliyata off ya tarihte belli olmayınca daha bi sıkıcı oluyo sankiiii

Tabiki dorukcum şükrederek başlıyorum hergünüme ve geçen hersaniyemize.. Tedaviyle hamile kaldım bende, o yüzden bilmezmiyim hiç nasıl kıymetli oldugunu şuanımızın.. Ben sadece nasıl vakit geçirebilirim derdindeyim inanın.. İnşallah anlatabiliyorumdur..

Kayracımm ve yavrukirpicimm çok sağolun desteğiniz içinn.. Çok şükürr halimize teyzeleri tabiki.. Takip ediyorum sizleri üzüntü ve sevinçlerinizi sizleri tanıyormuşçasına yaşıyorum herseferinde inanın... Bende seviyorumki hergün kuzularımı.. Odalarını hazırladık inanılmaz keyif alıyorum oraya girip onları yataklarının içinde düşünmek dahi acayip keyif veriyor..

Dırımkırmızı canım çok geçmiş olsun tekrar.. hayırlısıyla atlattınız bu aşamayıda çok şükür, güçlü kuvvetli annemizsin sen bizimm.. :hooray: Senden doğallıgından yaşamından destek veriyorsun tee oralardan bize... Çok teşekkür ederim.. Bende ancak şuan için biran önce kuzucugunun toparlanması için dua edebiliyorum.. Bak dediğini yaptım hem ikinci kaşkolumuza başladım bende.. :hulya:

cnm ya ne kadar tatlısınız dualarınız o kadar önemliki benim kk da 3 senem bu hatta ağustosta 4 seneye geçeceğim...alimle ömerime kavuşmamdada kk nın ve dostluklarımın büyük payı var çok duacım oldu...seviyorum kk mı bu yüzden sanal bir ortamda çıkarsız arkadaşlıklar elde ettim....

ben buradan sizlere bişeyler verebiliyorsam ne mutlu bana...ama şunu unutma bizi bizden başka kimse anlamaz...
ben bu sayfya sonradan geldim mesela kankam cananı çoookkk sonra tanıdım hatta o hymary kadar aktif değildi ...ama okdar sıkı bağımız olduki
sonra yavru kartallar onla hele kuzuları doğduktan sonra dahada sıkılıştık
dün beni kaç kere aradı destek oldu bilmiyorum ve bugünde aynı şekilde...

hepinizi çok seviyorum bende ...

slm kızlar hatta iiyi geceler....ben daha yeni bakabildim aksam üzeri temizliğe kalkıştım koltuklarınyerlerini değiştirdim...sildim süprdüm halamlar geldi geçmiş olsuna çay faslı şimdi sizlere yazem çamaşır asacağım....çamaşır atacağım makinaya..banyomu temizleyeceğim...

öpüldünüzzzzzz

iyigeceler herkeze benim göz dahale iyileşmedi bulanık görmeye devam .
dırımcım iyi haberlerinizi okudum çok sevindim allahım birdaha böyle tecrübelerden geçirmesin inşallah senide kuzularınıda kocaman öpüyorum canımmmm
eylülcümdaha dogum olmadı heralde bu gidişle sırayı bana kaptıracaksın
bize gelince biz dün dr. gittik ama biraz üzüldüm oğluşlarım az kilo almışlar 15 günde 200gr dr. bile şaşırdı biden düşüşe geçtiler ama beslenmeleri yavaşlamış kanakışında biraz sorun var zannederim .ama saglıkları yerinde dedi.bugünde ünüversiteye gittim dogumu orada yapma kararı aldık daha güvende olacagımızı düşünüyorum .bir hoca ayarladık kontrollerimi yaptı bugün oda aynı şeyi söyledi beslenmeleri yavaşlamış diye ama saglıkları iyi dedi bugün dogsalar küveze girmezler bi ihtimal kontrol amaçlı olabilir dedi tutmamızında pek anlamı yok riske atmayalım dedi .bide berktede yaşamıştım aynı şeyi berktede bu haftalarda beslenmesi yavaşlamıştı ama skıldım bayagı dün özellikle kilo olayı beni üzdü hatta 2 saat aralıksız agladım 2300 gr civarı kuzularım ufacıklar nasıl dayanacagım onları okadar ufak görmeye diyorum .ama saglıklı olsunlar diyorum bir taraftanda .kısacası cuma nst için gidecegim tahlil verecegim pazarteside kontrole gel dedi amaaaaaaa hazırlıklıgel dedi alabilirim bebekleri dedi dua edin kızlar daha erken gelmesinler 6 günde belki biraz daha kilo alır kuzularım .allahımdan hayırlısını diliyorum .
herkezi kocaman öpüyorum ..

güzel dileklerin için sağol cnm
nefes cnm üzülme bol bol yat dinlen bu haftada dinlenirsen kilo alırlar cnm
benim doktorum sen kusuyorsun ama hep yatıyorsun hiç hareket etmiyorsun bu bi yönden şans dedi bebekler iyi gelişiyor dedi...kilosuda fena değil cnm sıkma sağlıklı olsunlar tek....

p.tesi doğurursun cnm çantanı al git derim....

bu saatte ne yaptığımı bilseniz temizlik yaptım duş aldım saçım suyunu çeksin diye bekliyorum haha bazen akıl sağlığımdan şüphe duyuyorum evi temizledim banyo kalmıştı oturma odasının tozu ile oraları temizlemeden domestosun kokusunu almadan yatamadım yaaaaaa

yarın kk dan bi arkadaşım gelecek izmirden geldi bende inş. bir gece kalacak

kapaışı dirimcim yapmış açılışı ben yapayımmm
günaydınnnnn

nefes ben de snei arayacaktımm demek pazartesi doğuruyosun haaa şükür atlattın sen dirimin dediği gibi çantanla git büyük ihtimalle gelceke oğluşlar hehehe

dirimm
delü kankam benimmm o saate kadar ne temizlikle uğraşıyonn gııııı domestıs kokusunu duymadan uyuyamıyon demek delü karuuu heheh demek kk arkadaşın gelio ha ohh maşallahhh artık sanaha dek muhabbet edersiniz ohhh sefen olsun gülümmmm ömer nasıl geceleri nasıl geçiyo yavrummm

bizde mesaiye başladık gene oğlum aşırı bi ağlama ile kaltı normalde hiç böyle yapmazdı yani kızım çığırtkan ona alışkınımda oğlana alışkın değildim mamayı felanda ret edince ciddi bişi var sanırım dedeim neyse birazmasaj felan yaptım çabucak geçti sanırım yatmaktan bi yeri uyuştu oda kuzuma ağrı yaptıı şimdi kızım yanımda altını değiştirmemi bekliyoı oğluşumda bacaklarımda dandini dandini sallanıyoooo,,

hymarryy döndünmü gııııı

günaydın......
işe gidicem sanki ya sabahın köründe açılıyo bu gözler.. gecede helaya çıkmakdan uyuyamıyorum:)
nefescim bebişlerin kiloları kötü değil canım ya valla ben küveze girmesinlerde 2 kiloya bile rağzıyım...allahım sağlıklı doğum nasip etsin canım...
dırım seni varya öle merak ediomki.. bu nası bi psikopatlık gece gece yaptığın işlere bak ya hiç yorulmuyonmu sen ya.....
bizde dün akşam bebişlerin odasını boyadık daha doğrusu babamız boyadı biz izledik:)şirin oldu yahu... bu hafta sonuda mobilyalarmızı kurup cicişlerimizi yıkıycaz kısmetse.... erkenmi başladım hazırlanmaya bilmiyorum ama doktor amcamız sata göre değil şuan 31 haftada olduğumuzu söleyince benide telaş bastı...1 ay gibi bişi kalmış oluyor allah izin verirse ayyy heyecanlandım şimdi :)))

günaydın kızlarr,

dün doktora gittim, kızımı gördüm yüzü filan tombullaşmıştı, büyümüş hoşumuza gitti. ammaa 3 haftada 4 kilo almışımm, 1800 kalorilik diyet verdi doktor bir de rahim boynu 2.7 cm'e düşmüş ama idare ederiz inşallah dedi dikişe yanaşmadı şimdilik. inşallah sorunsuz idare edebiliriz. 35 haftayı bulsak çok güzel olur dedi bakalım.

dalincimmm sancılar çok korkutmuştur tabii haklısın, inşallahh tekrarı olmaz yakın zamanda. hayırlısıyla sen de 35-36yı bulursun sağlıkla umarım. ya çok iyi bilmemekle beraber belki senin de şu sancı kesici ilaçlara başlaman gerekiyordur artık. sorsana bi doktoruna.

dırım-canann ve diğerleri, sizin muhabbbetinize hayranım. ne kadar güsel bir bağ oluşturmuşsunuz tebrikler walla.

offf ne güsel gebeyim diye herşey yiyodum yaaa diyet de nereden çıktııı

günaydın kızlar bugün ayrıntılı ultrasonum var kızıma bakacak dr inşallah iyidir dün eşimle kavga ettik annemde istemeden karıştı eşim bana değil anneme daha çok sinirli annemde ona tabi ben arada kaldım yanlızda bırakmıyorlar evde anneler oluncada huzurumuz bozuluyor birde ben sinirlenince çabuk sakinleşemiyorum geceden beri çok gerginim duş alayım hastaneden önce sağlık ocağında tetenos aşımı olayım sonrada eşim gelsin miniklerimi göreyim geçer herhalde
annemde dr a geliyor bebeklere bakmaya eşim istemiyor ne işi var diyor kafayı bozacağım aralarında

canımmm benimmm biz her türlü muhabbetevarız yeterki candan olsunnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

offff öncelikle umarım ayrıntılı usg sonucunu bize mutlu mutlu yazarsın maalesef biz ikiz gebelerde muhakkak can sıkıcı şeyler çıkıyo ama umarım seninki temşz çıkarrrr
anne koca durumuna gelince off yani arada kalmak çok kötü bi durum ama inanıyorumki annende eşinde kendi açılarından haklıdır sana nacizhane tavsiyem karışma ne ona haklısın de ne diğerine ne annene gidip durumu açıklamaya çalış ne eşine ne anneni yumuşatmaya çalış ne eşini inan karışmadığın zaman daha çabuk çözülüyo karışınca daha çok uzuyo tecrübe ile sabittirrrr

sen hamilesin çok takma mutlu anne mutlu bebeklerrr hep söylerimmm:1hug::1hug:

kızlarr e bebekte aven süt pompası ve nıvea çantalı pakeinde indirim varrr bakmanızı tavsiyeederim bende maclaren tekli araba düşünüyomda 399 lira bide 230 lira hediye çeki veriyolarrr uyguna gelio

merhabalar....
herkes iyi galiba ne güzel....
birce canım Allah yar ve yardımcın olsun...
tam morale desteğe ihtiyacın olduğu zamanlarda insanlar daha duyarlı olmalı bence...
benim kayın validem alt katımda oturuyo benzer problemleri bizde yaşıyoruz ama yapacak pek bişey yok...yinede hem annene en yakın sensin hem eşine en yakın sensin..arayı bulmaya çalış....ikisine frenle bence...kolay gelsin canım sana ...

kirpicim o haftalarda ben bir ayda 6 kilo almıştım...sonra ekmeği ve hamur işini azalttım.geçen ay 3 kilo almışım....şuan 65 kiloyum...çok da kafana takma normal kilon fazla değilse....

canan cım merhaba...nasıl gidiyo bebişlerle hayat...bize vereceğin yeni öneriler yokmu daha...
facebook taki resimlerin harikaydı...hem ikisini sallaman hem nete girmen hem telle konuşman,hayranlıkla bakıyom her seferinde...maşaallah sana...

bu arada artvinli nerdesin sen bakimmmklava: :mymeka:

Salm hanımalar kılomu dedınız kırpıcım :))ben 57 ıle hamıle kaldım ve suan 26 ıncı haftanın ıcındeyım yanı 7 ıncı aydayım ve 80 e dayandım dıs gorunuste pek bı sısmanlık yok ama bu 80 kılo neremde onuda bılmıorum
boymda kısa tostoparlak bısey olmamlazımdı ama halahatlarımı kaybetmedım :)))
neremde bu kılolar bıraz sıstım tabı ama kıloma nazaran zayıf duruorum cok odemım var sanırım yada yedıkelrım ebbekelre gıdıo kıloalrınıda bılmıorum ama sanırım dogumu yapınca pek bsıey kalmıcak bende 100 e dayanmazsam 10 hafta daha tasıyabılırım ıns

Herkese sağlıklı sorunsuz bir gün diliyorum.kaydirigubbakcemile3
Bizde iyiyiz oğluşumla çok şükür,nasıl hareketli kuzumkarnımı gümbür gümbür sallıyor nasıl şaiırıyoruz eşimle.Cuma günü kontrolümüz var birde kan tahlilimizi yeniden yaptırıcaz inşallah pıhtılaşmada artma olmamıştır,düşmüştür inşallah.

Canan naber tatlım,Sıkma canını sende dırım gibi sağlıkla atlatacaksın sıkıntılı günlerini.Kızın çok kuvvetli annesi,seni beni solllar valla

Dırımcım oooh ev misgibi olmuştur.Sen atlattın sıkıntılı günlerini,gevşedin şimdide verdin kendini temizliğe,kolay gelsin canım.ömerin nasıl sıkıntısı yok inşallah.

Nefescim hayırlı sorunsuz doğumlar diliyorum.maşallah haftan çok iyi,darısı bizlerin başına inşallah.
Sakın bozma moralini canım,kilolarıda gayet iyi,önemli olan sağlıklı olmaları,nasılsa kilo alır onlar sen onları mis gibi beslersin tosuncuk olurlar.

Hituci hee şöyle gel bakiyimt topiğimize,merak ediyoruz sonra seni.Aman hemende oklava gelmiş bana,ben girerim kimse olmaz,girmem herkes burda olur.Bende bir şansızlıkmı var ne.

Dorukcum güle güle kullansın yavruların eşyalarını.Bence erken değil,ikiz annesi olunca hazırda beklemek lazım sen hazırla herşeyinide canları ne zaman isterse o zaman gelsinler.

nasıl gitsin bi tanem yaaa epey yoğun ve yorucu kızı kolumda uyuttum şimdi ğlan yerde babamız gelsede anne ağzına bişeyler atsa diye bekliyoruzzz canım resimlere bak ve kendine güven bende yaparım dee

size vereceğim o kadar çok tavsiye varki aslında bebek bakımı ile ilgili pratiklikle ilgili alışverişle ilgili ama yazacak vakit kalmıyo uzun uzun ama sorular oldumu bide saçma değilse cevap veriyorum bazıları çok pimpirikli saçma saçma soruyolar bazıları sadece soru sorup kaçıyo cevap varmı bakmıyolar bile sempatiksalakcinni

sen doğumla alışverişle bebek bakımı ile aklına takılanları sor kaçırmadığım sürece yanıtlarım bennn öpüldünnn

yok aşkım sııkmıyorum canımı rahatım başa grlen çekilir ama hani olsun bitsin rahatlayalım modundayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…