Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Aradı,iyiyimiş şu an.1,5 saat kadar gözlem altında tutulmuş,serum vermişler..nst de sancı çıkmamış,rahim ağzında açılması da yokmuş..Yatak istirahati önermiş doktor..Çok şükür Allahım..:Saruboceq:

saol canım bize de haber verdiğin için, endişelenmiştim bende durmadan bakıyordum sayfaya.

ben de bugün tekrar doktorumu aradım, senden sonra tekrar ölçtük rahim ağzını 3.1 cmdi dedi. ısrarla rapor alayımmı, gerekirse istifa da ederim yatmam gerekiyorsa dememe rağmen gerek yok dedi. inşallah ben de en azından bir 10-12 hafta daha götürebilirim. dualarınızı esirgemeyin nolur kızımla benden

Aradı,iyiyimiş şu an.1,5 saat kadar gözlem altında tutulmuş,serum vermişler..nst de sancı çıkmamış,rahim ağzında açılması da yokmuş..Yatak istirahati önermiş doktor..Çok şükür Allahım..:Saruboceq:

aman iyi çok şükür oturdum bekliyordum sağol haber verdiğin için
Allah hepimize vaktinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin :nazar:

çok şükürrrr,çok geçmiş olsuneyvahedigeldismile
herkes iyi olsunn inşallahh:Saruboceq:

yavrukirpi canım hep olumlu yaklaş,
3.1 cm kötü bir uzunluk değil,hemen kendine bir hafta biçme,
burda çok daha düşük rahim uzunluğuyla 37.haftayı bulan arkadaşlar oldu..

erenzeyno acile gitti..inşallah herşey yolundadır...:Saruboceq:

Korktum ben de bir an.Ama iyiymiş çok şükür.Burada yazışınca birbirimizi yavaş yavaş tanıyoruz , birbirimiz için endişeleniyoruz..

Ben de bugün kontrole gittim .Bebeklerim iyiymiş maşallah,biri bir hafta önden gidiyor,bikaç haftadır böyle zaten.Diğeri de haftasıyla uyumlu:nazar::nazar: Yalnız doktorumdan memnunum da ultrason cihazı kötü.Cinsiyetlerini sordum.Bir baklaım dedi.Önde giden erkek olabilir dedi,pipi olmasına ihtşmal verdiği uzantıyı gösterdi,üstteki de kız olabilirmiş.
Demekki onun pipisi yokmuşkaydirigubbakcemile3
Tabi kesin değil dedi doktor,bakalım.bu yüzden Alışveriş yapmayacağım daha
2 hafta sonra 4 lü testim yapılacak

Dalincim çok geçmiş olsun.Bende şimdi okudum merak ettim,neyseki iyimişsin çok şükür.

Yavrukirpi hiç merak etme canım,kızını sağlıkla ve zamanında doğuracaksın allahın izniyle.Dualarımdasın.

Kızlar ayrıntılı ultrasona nereye gittiniz?Bugün unuttum sormayı,doktor mu yönlendiriyor,size mi bırakıyor nereye gideceğinizi
20. haftada yapılacakmış

Hepınıze ayrı ayrı tskr edıorum allah hepınızden razı olsun bebekelrınız uzun omurlu olsun ınsss
kotu bır kaÇ saat gecırdıma grılarım sancıalrıma rttı aglaya aglaya gıttım hafıflemıs olarak geldım bbekelrımı gordum cok ıyıler rabbıme sukur herhangı bır terslık cıkmadı rhaımde acılma nts de sancı vs hersye yolunda snaırım olacka bır sancıydı sımdıde ıstorahatedıorum yatak ıstırahatıne devam edıcez
yarında kontrolumuz var bakalım dr umuz ne dıcek

dilemma canım cinsiyetleri belli olmasa da yavruların için alttan çıtçıtlı iç badiler alabilirsin bol bol,
bunları almak için cinsiyet beklemeye gerek yok,
çok da önemli,fazla fazla ihtiyaç duyulan birşey bu,
tavsiye ederim..

dalincim korkuttun biziii, neyseki iyi sonuçlandı ama esas olan o,

Hymarry, artvinli saolun kızlar inşallah iyi gider bakalımm, devamlı yatmak istemiyorum şimdiden, doktor da tavsiye etmedi umarım gerek kalmaz. ama ayakta fln kalmıyorum hiçç.

Kızlar ayrıntılı ultrasona nereye gittiniz?Bugün unuttum sormayı,doktor mu yönlendiriyor,size mi bırakıyor nereye gideceğinizi
20. haftada yapılacakmış

ayrıntılıyı normal kadın doğumcular değil perinatologlar yapmalı,
buna çok dikkat etmek gerek,
ben doktorumdan çok memnundum,
isteyene tavsiye edebilirim..

kızlar siz ne zaman başladınız alışverişe, ben cesaret edemiyorum bir türlü. hep korkuyorumm belki yaşadıklarımdan. bir te k geçenlerde güzel bir tulum aldım okkadar. 28i devirince alayım hayırlısıyla diyorum ama şimdi bile belim böyle ağrıyo o zamana hal kalır mı bilmem.

20. haftada yapılacakmış

Medikal park bahçelievler hast.giderken kontrole dr.önerdiği dr.gitmiştim ayrıntılı ultrasyon için,ama hiç memnun kalmadım.21.Haftada girdiğim ayrıntılı ultrasyon için fehmi beye gittim çok memnun kaldım.

Medikal park bahçelievler hast.giderken kontrole dr.önerdiği dr.gitmiştim ayrıntılı ultrasyon için,ama hiç memnun kalmadım.21.Haftada girdiğim ayrıntılı ultrasyon için fehmi beye gittim çok memnun kaldım.

O serkan perinatolog mu ya Allah aşkına..

kızlar siz ne zaman başladınız alışverişe, ben cesaret edemiyorum bir türlü. hep korkuyorumm belki yaşadıklarımdan. bir te k geçenlerde güzel bir tulum aldım okkadar. 28i devirince alayım hayırlısıyla diyorum ama şimdi bile belim böyle ağrıyo o zamana hal kalır mı bilmem.

Canım bende aynı senin psikolejik durumundayım.Hiçbirşey almadım,annem baktı bunun alacağı yok doğum kapıda o almıştı eksiklerimizi.Ama biz abartmadık gerekli şeyleri aldık hast.çantasında gerekli olanları aldık yıkayıp çantayı hazırladık.Sonra nasılsa alınacak bol bol bence

dilemma canım cinsiyetleri belli olmasa da yavruların için alttan çıtçıtlı iç badiler alabilirsin bol bol,
bunları almak için cinsiyet beklemeye gerek yok,
çok da önemli,fazla fazla ihtiyaç duyulan birşey bu,
tavsiye ederim..
Doğru söylüyorsun,ablamdan biliyorum onlar yaz kış kullanılıyor.Zaten annem örmüş 3 tane,kayınvalidem de ne kadar örmüştür Allah bilir.Pek giydireceğimi sanmıyorum.
Hepınıze ayrı ayrı tskr edıorum allah hepınızden razı olsun bebekelrınız uzun omurlu olsun ınsss
kotu bır kaÇ saat gecırdıma grılarım sancıalrıma rttı aglaya aglaya gıttım hafıflemıs olarak geldım bbekelrımı gordum cok ıyıler rabbıme sukur herhangı bır terslık cıkmadı rhaımde acılma nts de sancı vs hersye yolunda snaırım olacka bır sancıydı sımdıde ıstorahatedıorum yatak ıstırahatıne devam edıcez
yarında kontrolumuz var bakalım dr umuz ne dıcek
cANIM Diken üstünde gibisin,en ufak bir ağrıda endişeleniyorsun haklı olarak.Ama yüreğini ferah tut,kendine dikkat et,bebeklerin iyi olur ,sabırsızlanmazlar inşallah canım
Ben de biraz bu yüzden beklemek istiyorum,daha önce tekil gebeliğimde kaybım oldu.
Ama almak lazım yavaş yavaş

ben erken alışveriş tavsiye edenlerdenimm
ileride yatağıydı,odasıydı,odasının dekoruydu,bezlerdi,hastane çantasıydı,kozmetiğiydi,kendi geceliklerindi derken o kadar çok şey çıkıyor ki zaten,
bunları erkenden almakta fayda var,
ağırlıktan bahsetmiyorum bile..

dilemme örülen şey ne ki ben anlamadım,
ben hani içe giydirilen atlet yerine sıfır kol,kısa kol yada uzun kollu çeşitli boylarda penye nadilerden bahsediyorum canım..

X