- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
Aradı,iyiyimiş şu an.1,5 saat kadar gözlem altında tutulmuş,serum vermişler..nst de sancı çıkmamış,rahim ağzında açılması da yokmuş..Yatak istirahati önermiş doktor..Çok şükür Allahım..:Saruboceq:
Aradı,iyiyimiş şu an.1,5 saat kadar gözlem altında tutulmuş,serum vermişler..nst de sancı çıkmamış,rahim ağzında açılması da yokmuş..Yatak istirahati önermiş doktor..Çok şükür Allahım..:Saruboceq:
erenzeyno acile gitti..inşallah herşey yolundadır...:Saruboceq:
Kızlar ayrıntılı ultrasona nereye gittiniz?Bugün unuttum sormayı,doktor mu yönlendiriyor,size mi bırakıyor nereye gideceğinizi
20. haftada yapılacakmış
Kızlar ayrıntılı ultrasona nereye gittiniz?Bugün unuttum sormayı,doktor mu yönlendiriyor,size mi bırakıyor nereye gideceğinizi
20. haftada yapılacakmış
Medikal park bahçelievler hast.giderken kontrole dr.önerdiği dr.gitmiştim ayrıntılı ultrasyon için,ama hiç memnun kalmadım.21.Haftada girdiğim ayrıntılı ultrasyon için fehmi beye gittim çok memnun kaldım.
kızlar siz ne zaman başladınız alışverişe, ben cesaret edemiyorum bir türlü. hep korkuyorumm belki yaşadıklarımdan. bir te k geçenlerde güzel bir tulum aldım okkadar. 28i devirince alayım hayırlısıyla diyorum ama şimdi bile belim böyle ağrıyo o zamana hal kalır mı bilmem.
Doğru söylüyorsun,ablamdan biliyorum onlar yaz kış kullanılıyor.Zaten annem örmüş 3 tane,kayınvalidem de ne kadar örmüştür Allah bilir.Pek giydireceğimi sanmıyorum.dilemma canım cinsiyetleri belli olmasa da yavruların için alttan çıtçıtlı iç badiler alabilirsin bol bol,
bunları almak için cinsiyet beklemeye gerek yok,
çok da önemli,fazla fazla ihtiyaç duyulan birşey bu,
tavsiye ederim..
cANIM Diken üstünde gibisin,en ufak bir ağrıda endişeleniyorsun haklı olarak.Ama yüreğini ferah tut,kendine dikkat et,bebeklerin iyi olur ,sabırsızlanmazlar inşallah canımHepınıze ayrı ayrı tskr edıorum allah hepınızden razı olsun bebekelrınız uzun omurlu olsun ınsss
kotu bır kaÇ saat gecırdıma grılarım sancıalrıma rttı aglaya aglaya gıttım hafıflemıs olarak geldım bbekelrımı gordum cok ıyıler rabbıme sukur herhangı bır terslık cıkmadı rhaımde acılma nts de sancı vs hersye yolunda snaırım olacka bır sancıydı sımdıde ıstorahatedıorum yatak ıstırahatıne devam edıcez
yarında kontrolumuz var bakalım dr umuz ne dıcek
Ben de biraz bu yüzden beklemek istiyorum,daha önce tekil gebeliğimde kaybım oldu.kızlar siz ne zaman başladınız alışverişe, ben cesaret edemiyorum bir türlü. hep korkuyorumm belki yaşadıklarımdan. bir te k geçenlerde güzel bir tulum aldım okkadar. 28i devirince alayım hayırlısıyla diyorum ama şimdi bile belim böyle ağrıyo o zamana hal kalır mı bilmem.
kızlar siz ne zaman başladınız alışverişe, ben cesaret edemiyorum bir türlü. hep korkuyorumm belki yaşadıklarımdan. bir te k geçenlerde güzel bir tulum aldım okkadar. 28i devirince alayım hayırlısıyla diyorum ama şimdi bile belim böyle ağrıyo o zamana hal kalır mı bilmem.
O serkan perinatolog mu ya Allah aşkına..