Hayırlı haftalar herkese.
Beni merak eden,benden duasını esirgemeyen bütün herkesden allaah razı olsun arkadaşlar.
Beni sorarsanız daha iyi olucam inşallah.Güçlü olmam lazım biliyorum,oğlum için o zaten beni hayata bağlayan,inanırmısınız durumdan haberdar sanki.Hareketleri çok arttı sanki sımarıklık yapıyor annem ben varım bir geliyim sana unuttururum herşeye der gibi.
Bana çok dua edin rabbim sabrın en büyüğünü versin bana.Kızımın sertleşmiş halini hissettiğimemi yanayım,oğlumun şimdiye kadar herşeyi paylaştığı kardeşinin yanında haraketsiz olduğunamı;nasıl etkileniyor acaba diyorum hep.Çok karışık duygular içindeyim yani.
slm canım
evet seninki erken başlamış,
benim evim 5.katta, o merdivenleri çıkana kadar canım çıkıyo heee
Allah yardımcın olsun inşallah rahat bir gebelik geçirirsin
buralarda pek kimse gözükmüyo buaralar
aslında daha kalabalık oluyodu
herkes nerdeeee???
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben artık iyice fena olmaya başladım bebekler iyice karnımı itikliyo sanki karnım yanık gibi acıyor size de oluyo mu çok ağırlaştılar artık kiloları çok değil ama bana öyle gibi geliyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşlllah
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben artık iyice fena olmaya başladım bebekler iyice karnımı itikliyo sanki karnım yanık gibi acıyor size de oluyo mu çok ağırlaştılar artık kiloları çok değil ama bana öyle gibi geliyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşlllah
nefesciğim iyi olmana sevindim
dr umu aradım organlarından biridir baskı olmuştur korkma dedi ama simetrisi bozuldu göbeğimin merak ettim ağrısıda var neyse cumartesi muayenem var orada anlaşılır ne olduğu
ağrı,sivrilme ve sertleşme varsa kasılma olabilir..
Selam arkadaşlar.Nasılsınız?
Benimde bugün kontrolüm var,geçen gün yarım kalmıştı kontrol,Bugün aklımdakileri daha sakin kafayla sorarım dr.NST bağlanıcakmışım öyle söylemişti dr.Artık kontrollerimiz haftaya düştü.
ağrı,sivrilme ve sertleşme varsa kasılma olabilir..
kızlar acil cevap verin lütfen
karnımın sağ üst boşluğunda dışarıdan hissedilebilen bir şişlik var çok kaygılanıyorum baskı ve hafif ağrı yapıyor tecrübeli arkadaşlardan ne olabileceğine dair bilgi bekliyorum sol tarafım normal sağ sert ve şiş göbek deliğimden 4 parmak yukarıda