Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Hıtucı cım sımdılık eren ve zeynep olacaklar ama snaırım kızın ısmı gene degısecekbasım dondu valla kısme zeynep ısmını ıstemıo kafamı karıstırdılar valla delırcem yanı

yahu sende ne kararsızsın haaa, zeynep niye değişiyo yinee, kendi fikrine bak sadece, herkesi memnun edeceğin bir isim asla bulamazsın emin ol, bak bizim Elif'i de beğenmeyen bir sürü kişi var ama ben beğeniyorum, eşim beğeniyor bitmiştir.

artvinlimm hayırlı haberlerle dön inşallah.

oooo 30'u geçenler bayaa arttı burada, yine ardarda doğumlar görücez desenize. walla kızlar yaz gelmeden doğuracağınız için çok şanslısınız. bizler yazı nası atlatıcaz bakalım, hele izmirdeki arkadaşların Allah yardımcısı olsun.

biz de kendimizi gezmeye verdik kızımla, daha ağırlaşmadan aksiyon insanı olayım iice dedim, sonrası yatış gibi karnım bayaa büyüdü, belim ağrıyo yavaştan artık.

Neyse gidip kocişe yardım edeyim de yemek yapalım, görüşürüss.

yahu sende ne kararsızsın haaa, zeynep niye değişiyo yinee, kendi fikrine bak sadece, herkesi memnun edeceğin bir isim asla bulamazsın emin ol, bak bizim Elif'i de beğenmeyen bir sürü kişi var ama ben beğeniyorum, eşim beğeniyor bitmiştir.

artvinlimm hayırlı haberlerle dön inşallah.

oooo 30'u geçenler bayaa arttı burada, yine ardarda doğumlar görücez desenize. walla kızlar yaz gelmeden doğuracağınız için çok şanslısınız. bizler yazı nası atlatıcaz bakalım, hele izmirdeki arkadaşların Allah yardımcısı olsun.

biz de kendimizi gezmeye verdik kızımla, daha ağırlaşmadan aksiyon insanı olayım iice dedim, sonrası yatış gibi karnım bayaa büyüdü, belim ağrıyo yavaştan artık.

Neyse gidip kocişe yardım edeyim de yemek yapalım, görüşürüss.

kardeşimin adı da Elif..:asigim:

artvinlimm naptın, nasıl durumlar?

ayşecimm kardeşin seviyor mu adını? ben türk halk müziğini çok severim, "ıncecikten bir kar yağar, tozar elif elif diye" isimli bir türkü vardır, sözler karacaoğlana ait, yıllar önce bunu dinlediğimde okkadar sevmiştim ki, kızımın adını elif koyucam demiştim. temeli burdan :KK66:

Biz geldik arkadaşlar.
NST girdim.Çok şükür sancı yok,oğlumda çok iyimiş,kalp atımları çok iyi dedi dr.birde hareketlerini saymak için bir alet vardı,hareket ettikçe ona bastım.DR.çok hareketli bu oğlan dedi.:nazar:
Muayenede oldum.Herşey yolundaymış çok şükür.Eğer böyle giderse sorunsuz 38 de planlı sezeryana alırız seni dedi.
Herşey çok güzeldi moralim düzeldi,taki kızımın yüzünü ultrasyonda görene kadar,ben oğlummu diye sordum kıza bakıyorum dedi.işte yine sözün bittiği yerdeyim.senağlama

ayşecimm kardeşin seviyor mu adını? ben türk halk müziğini çok severim, "İncecikten bir kar yağar, tozar elif elif diye" isimli bir türkü vardır, sözler karacaoğlana ait, yıllar önce bunu dinlediğimde okkadar sevmiştim ki, kızımın adını elif koyucam demiştim. temeli burdan :KK66:

Canım iyiyim demek adetten olmuş galiba,iyiyim çok şükür.
Oğlumu gördüm moralin daha iyi,sağlıklı olduğunu öğrendim çok şükür.

Sen nasılsın canım.Gezipte çok yorma kendini,belin ayakta kladığın için ağırıyordur.
Evdede kalıp sıkma kendini,sen dengeyi kurarsın canım.

meraba arkadaşlar. bir sorum olacak. benim göbek deliğim göbeğime göre daha sıcak. sizde de böle bişe varmı? şimdiden teşekkürler

ayşecimm kardeşin seviyor mu adını? ben türk halk müziğini çok severim, "İncecikten bir kar yağar, tozar elif elif diye" isimli bir türkü vardır, sözler karacaoğlana ait, yıllar önce bunu dinlediğimde okkadar sevmiştim ki, kızımın adını elif koyucam demiştim. temeli burdan :KK66:

Evet seviyor,isminin hakkını da veriyor..İsmi gibi uzun,ince ,narin,düzgün,dürüst...opuyorumnanaktan

Biz geldik arkadaşlar.
NST girdim.Çok şükür sancı yok,oğlumda çok iyimiş,kalp atımları çok iyi dedi dr.birde hareketlerini saymak için bir alet vardı,hareket ettikçe ona bastım.DR.çok hareketli bu oğlan dedi.:nazar:
Muayenede oldum.Herşey yolundaymış çok şükür.Eğer böyle giderse sorunsuz 38 de planlı sezeryana alırız seni dedi.
Herşey çok güzeldi moralim düzeldi,taki kızımın yüzünü ultrasyonda görene kadar,ben oğlummu diye sordum kıza bakıyorum dedi.işte yine sözün bittiği yerdeyim.senağlama

canım benim maşallah oğluna .... çok sevindim herşyin güzel olmasına allah daha iyi etsin inşallah canım benim....:nazar:a.s.

Biz geldik arkadaşlar.

benim sıpalar aşırı hareketli..Nst de kalp atışlarını bulmak zaman alıyor..bulununca da sürekli kayboluyor,propa pıt pıt vuruyorlar..sürekli kayboluyor kalp atışları çok hareket ettikleri için..Çekeceğim var...:çok üzgünüm:

Bende bugün nst de yan yattım sırt üstü yatamıyorum.Ama oğlum çok hareket ettiği için dr.bulamadı kalp atışlarını,yastıklarla destek yapıp düz yatmam gerekti,ama çok zorlandım belim koptu resmen,birde sanki kan beynime çıktı,kap atışlarımı boğazımda hissetim.Bune ya ne zormuş hamilelikte sırt üstü yatmak.

BURCUCUM benimde öyle,hep sıcak nedense.ama ters bir durum olduğunu zannetmiyorum.dr.hiç sormka aklıma gelmedi gerçi.

artvinli çok sevindim oğlunun iyi olmasına Allah kucağına versin sağlıkla
kirpiciğim bende severim o türküyü Elif güzel bir isim ismiyle çok yaşasın
dalinciğim demekki o haftalarda oluyormuş sağol canım içim rahatladı bende oğlana isim bulamadım aynı durumdayım çok sıkıntılı bir durum anlıyorum seni

selam kızlar nasılsınız.......ben keyifsizim kuzumun birini sarılık dolayısı ile hastanede bıraktık bu gece:KK43:(

nerocummmm hoşgeldinn, yerin çok görünüyor topikte özledik walla seni, kızlarının bi fotosunu da eklesen, görsek keşke. biz iyiyiz görüşmeyeli. gerçi ben bugünlerde Ankarada üniversite şenlikleri konserler gezip duruyorum sonrada her akşam acaba bebiş yorulmuşmudur, bişe olmuşmudur diye korkup angelsoundsa saldırıyorumm :)

bircecimm ben de 14. haftada popo üstü düşmüştüm, hemen acile gittik, bişey olacak olursa ilk 10 dakikada şiddetli ağrı olur, ya da kesesi zarar görürse su gelir demişti doktor. kasık ağrısı olurmuş çok fena bişe olsa, ama popo üstü bişey olacağını ben sanmıyorum,zaten popomuz bu olaylara karşı büyüyor gebelikte, koruyuculuğu artıyor :p , bana doktor bol su iç istirahat et bugün demişti düşme sonrası.

kızlar biz de dün kıraç konserine gittik, çook severim ama biraz abarttım sanırım. zaten salon konseriydi, kapalı alan olunca da ses bi hayli yüksekti, bir de gidip önlerde dinledim bir süre, sonra da akşam eve gelince tedirgin oldum bebiş rahatsız olmuşmudur diye, sonra netten baktım biras, bebiş bu haftalarda sadece annenin sesini duyuyor gibi bilgiler edindim, ama yine de tedirginim, 19. hafta itibarıyla sizce rahatsız olmuş mudur?
hoşbulduk cnm ilk fırsatta ekleyeceğim ama işte bu sarılık nedeniyle 2 günde bir hastaneye gidiyorum aslında düşmeye başlamıştı sarılığı ama dr dediğine göre anne sütü sarılığı dedi emzirdikçe geçicek dedi bakalım inşallah...sen iyimisin nasıl geçiyor hamilelik ???

kızlarrr geçmişi okuyamadım..nasılsınız..sanırım nerocum doğurmuş..güle güle büyüt nerocum kızlarını...Allah analı bablı büyütmayi nasip etsin...
Artvinlicim ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin oğluna ömür versin rabbim başınız sağolsun canımmm

vill sağol kuzummm

Hayırlı haftalar herkese.
Beni merak eden,benden duasını esirgemeyen bütün herkesden allaah razı olsun arkadaşlar.

Beni sorarsanız daha iyi olucam inşallah.Güçlü olmam lazım biliyorum,oğlum için o zaten beni hayata bağlayan,inanırmısınız durumdan haberdar sanki.Hareketleri çok arttı sanki sımarıklık yapıyor annem ben varım bir geliyim sana unuttururum herşeye der gibi.

Bana çok dua edin rabbim sabrın en büyüğünü versin bana.Kızımın sertleşmiş halini hissettiğimemi yanayım,oğlumun şimdiye kadar herşeyi paylaştığı kardeşinin yanında haraketsiz olduğunamı;nasıl etkileniyor acaba diyorum hep.Çok karışık duygular içindeyim yani.
artvinli cnm allah sabır versin allah oğlunu bağışlasın gülümmm

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben artık iyice fena olmaya başladım bebekler iyice karnımı itikliyo sanki karnım yanık gibi acıyor size de oluyo mu çok ağırlaştılar artık kiloları çok değil ama bana öyle gibi geliyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşlllah

eylülcüğm valla ben de çok çektim o acıyı doğurdum ama hala aynı yerlerde acım var...

selam kızlar nasılsınız.......ben keyifsizim kuzumun birini sarılık dolayısı ile hastanede bıraktık bu gece:KK43:(

neroka canım dogum yapmışsın gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah sarılık olan kuzunada Allahım şifa versin bizimde bugün kontrolumuz vardı benim kuzumun birindede sarılık varmış perşembe bakılacak ona göre hareket edilecek inşallah iyi sonuç alırız

slm kızlar benim bir sorum olacak sizlere dogumdan sonra benim bütün kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok kötü acıyor bir aydır çekiyorum bu agrıları oturup kalkamıyorum aranızda böyle olan varmı

herkese günaydın hayırlı sabahlar.....

canım sonuna gelmişsin ne güzel.Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.doğum zamanı bellimi?sabret azıcık kalmış bebeklerine kavuşmana....

bende 28 haftama yeni girdim...kaburgalarıma dayandılar herhalde,kaburgalarım çok acıyo...35-36 haftaları düşünemiyorum bile...Allahım yar ve yardımcımız olsun...
bu arada bebeklerin kaç kilo?
yok canım daha belli değil bu perşemde tekrar gidicez sanırım kesin günü söyler ama hazirana kalmaz dedi 10 güne kadar alır diye düşünüyorum bebeklere 34. haftada bakmıştı biri 1830 biri de 2050 demişti amin canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olur şimdiye kadar güzel geçti ama bu iki hafta sanki hiç geçmiyor

ayy canım ne güzel ya geçdi bitti valla. darısı bize. az kaldı şunun şurasında ne var sık dişini be canım... valla zman geçmek bilmio bana... senin kadar olabilsek ne mutlu.....
inşallah canım senin de ağrısız sıkıntısız bir an evvel geçer de bebeklerine sağlıkla kavuşursun

Kızlar acİl cevap verİn lÜtfen
karnımın saĞ Üst boŞluĞunda dıŞarıdan hİssedİlebİlen bİr ŞİŞlİk var Çok kaygılanıyorum baskı ve hafİf aĞrı yapıyor tecrÜbelİ arkadaŞlardan ne olabİleceĞİne daİr bİlgİ beklİyorum sol tarafım normal saĞ sert ve ŞİŞ gÖbek delİĞİmden 4 parmak yukarıda
canım benim de bebeklerden biri sağ taraftaki göğsümün altına dayanıyor ben de tedirgin oluyodum ama kontrollerde iyi olduğunu görünce artık alıştım. sanırım itikliyo
Biz geldik arkadaşlar.
Herşey çok güzeldi moralim düzeldi,taki kızımın yüzünü ultrasyonda görene kadar,ben oğlummu diye sordum kıza bakıyoruim dedi.işte yine sözün bittiği yerdeyim.senağlama
canım oğlun için çok sevindim maşallah nazar değmesin ona
eylülcüğm valla ben de çok çektim o acıyı doğurdum ama hala aynı yerlerde acım var...
nero canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız

neroka canım dogum yapmışsın gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah sarılık olan kuzunada Allahım şifa versin bizimde bugün kontrolumuz vardı benim kuzumun birindede sarılık varmış perşembe bakılacak ona göre hareket edilecek inşallah iyi sonuç alırız
sağol cnm allah razı olsun.....amin cnm inşallah.......bizim sarılığımız düştü aslında ama sonradan yeniden çıktı anne sütü yapıyormuş benim....sende inşallah iyi sonuç alırsın kaç derecesi sarılığın ???

inşallah eyllcüğüm atlatacağız...

artvınlı canım oglunun ıyı olduguna coook sevındım bu arada kacıncı haftadasın acaba.HITUCI senınle aynı haftadayız bende 28.hatama gırdım ınsallah 10 haftamız daha olur kısmet artık...

Biz geldik arkadaşlar.

canım maşallah güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim .morelinin iyi olmasınada sevindim inşallah dr dedigi gibi herşey planlı ve güzel olur canım.opuyorumnanaktan

Artvinlimmm iyi haberlerle gelmene çok sevindimm, inşallah oğluşun tam haftasında sağlıkla gelir kucağına. Ben kendimi yormadan geziyorum canım, yani fazla ayakta kalmadan sosyalleşiyorum. hiç yorulmayı göze alırmıyımm. Hatta geçen dedim ya konsere gittik sonra müzik bebişi rahatsız etmişmisir diye çok tedirgin oldum. Kadın doğumcu bir arkadaşıma sordum, Haydar dümen soruları gibi olmuş, bu kafayla hamilelik bitmez rahat ol dedi :)

nerocumm geçmiş olsun sağlıkla kavuş inşallah yavruna, Rose size de geçmiş olsun canım.

kızlar isim cidden çok önemli, benim birkaç kriterim vardı bu konuda. Birincisi piyasa isimleri sevmiyorum (duru, derin, kuzey, poyraz, doruk, efe vs gibi gibi) çünkü ileride bu çocuklar okula gittiğinde ayşe fatmadan çok bu isimler olacak etrafta. bir de isim kolay anlaşılabilir olmalı bana göre, anlamı çok önemli, kulağa hoş gelmesi vs vs....

slm kızlar benim bir sorum olacak sizlere dogumdan sonra benim bütün kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok kötü acıyor bir aydır çekiyorum bu agrıları oturup kalkamıyorum aranızda böyle olan varmı
çok normal canım..benim ağrılarım yeni yeni geçiyor..dizlerim haa ağrıyor mesela..kolay mı aylarca o kadar yük taşıdık..biraz daha sabır ama bitecek hepsi inşallah..
Biz geldik arkadaşlar.

çok sevindim bitanem çooookkk..Allah oğluna güç kuvvet sana da bol bol sabır versin..inşallah tam vaktinde sağlıkla gelecek yakışıklı erkekin :)

X