Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

sola yatmak rahim kan akışı için en uygun pozisyon,
çocuklar su kesesi içindeler zaten,hele 16.haftalardaki yerlerinin genişliği için endişelenecek hiçbirşey yok,

eğer bebeğiniz erkekse,18.haftyalarda hiisetmeye başlarsınız,
eğer kızsa 20.haftayı bulur ve geçer bile..

kız ya da erkek olması ile alakası yok bence..kızım daha hareketli oğlum daha sakin..ultrasonda da dr kızın daha hareketli göründüğünü söyledi..hatta önce kızın cinsiyetini öğrendik ve şu an kız daha ağır..değişken bunlar...

ben kızlar sakin,erkekler hareketli olur demedim,ağır yada hafif hiç demedim,çünkü bunların değişken olduğunu gayet iyi biliyorum,

fakat erkeklerin kasları daha çabuk gelişiyor ve kuvvetli oluyor,bu yüzden erken hissediliyor,

kızlar ise daha naif oluyorlar ve geç hissediliyorlar ..

Son düzenleme:
işte benim kızım daha güçlü kardeşinden de :))

bende diyordum benim kızım mı çok yaramaz olacak yoksa diye:))
hareket ediyolarmı diye soranlara evt ediyo diyorum hangisi diyolar kız diyorum hiç durmuyo herkes yok yok sen karıştırıyosundur erkektir o hareketli olan diyolar ne alakası var ben anlamıcak mıyım hangisi diyorum yinede erkektir o diyolar bende boşverdim:))))
ama cadı olacak diye düşünüyorum kardeşini şimdiden rahatsız ediyo:)))neyseki tek ben değilmişim:))

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

iyi haftasonu herkezeeeeeeeeeeee cankuşlarrrrrrrrrrrrrrr........ben geldim herkez iyidir inşallah.......

ben iyiyim allaha şükür kızlarımla birlikte...........doğum yapan diğer arkadaşlarında dediği gibi anne olmak hakkaten dünyanın en güzel duygusuymuşilk başları ne kadar zor olsada bizim gibi tecrübesizler içn ama insan çok çabuk alışıyor........

beni hatırlayıp tebrik eden tüm arkadaşlarımı çokkkkkopuyorumnanaktan
allah bütün hamile arkadaşlarımı hayırlısı ile kurtarmayı yavrularını kucağınaalmayı nasip etsin...........

geçmişi okuyamıyorum doğal olarak herkez iyimi nefes- dalin -artvinli - yavru kirpi - dorukk - doudou - fatoş hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın :))

merhaba kızlar
rahat banyo yapayım diye kabinin içine tabure koymuştum yıkanırken tabure kaydı popomun üstüne düştüm ama çok korktum kanama veya akıntı olmadı biraz belim ağrıyor sizce birşey olurmu?sizin başınızada böyle birşey geldimi?

nerocummmm hoşgeldinn, yerin çok görünüyor topikte özledik walla seni, kızlarının bi fotosunu da eklesen, görsek keşke. biz iyiyiz görüşmeyeli. gerçi ben bugünlerde Ankarada üniversite şenlikleri konserler gezip duruyorum sonrada her akşam acaba bebiş yorulmuşmudur, bişe olmuşmudur diye korkup angelsoundsa saldırıyorumm :)

bircecimm ben de 14. haftada popo üstü düşmüştüm, hemen acile gittik, bişey olacak olursa ilk 10 dakikada şiddetli ağrı olur, ya da kesesi zarar görürse su gelir demişti doktor. kasık ağrısı olurmuş çok fena bişe olsa, ama popo üstü bişey olacağını ben sanmıyorum,zaten popomuz bu olaylara karşı büyüyor gebelikte, koruyuculuğu artıyor , bana doktor bol su iç istirahat et bugün demişti düşme sonrası.

kızlar biz de dün kıraç konserine gittik, çook severim ama biraz abarttım sanırım. zaten salon konseriydi, kapalı alan olunca da ses bi hayli yüksekti, bir de gidip önlerde dinledim bir süre, sonra da akşam eve gelince tedirgin oldum bebiş rahatsız olmuşmudur diye, sonra netten baktım biras, bebiş bu haftalarda sadece annenin sesini duyuyor gibi bilgiler edindim, ama yine de tedirginim, 19. hafta itibarıyla sizce rahatsız olmuş mudur?

Kıraçı bende severim ama Ayşe ile olduğundan beri aşkım bitti kendisine kaydirigubbakcemile3

kızlarrr geçmişi okuyamadım..nasılsınız..sanırım nerocum doğurmuş..güle güle büyüt nerocum kızlarını...Allah analı bablı büyütmayi nasip etsin...
Artvinlicim ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin oğluna ömür versin rabbim başınız sağolsun canımmm

Bende ne zamandır girem,yorum biraz yoğun geçti son günlerimiz gelen giden herkes 40 mızın çıkmasını bekliyormuş :) Bugün kızlarımla dışarı çıktık ilk kez hastane dışında biyere gittik.araba aldık minişlerime...inşallah güzel günlerde kullanırız..onun dışında kızlarım her misafirde huysuz oluyolare misafiri hiç sevmiyolar :) her misafir sonrası uykusuz saatler huzurduz saaatlerle uğraşıyoruz yani.onun dışında genel olarak iiler çok şükür..

vilciğim toplanınca rahatlarsın cnm inş.misaifrden sonra olması büyük ihtimalle göze geliyolar ağırlık kalıyor kuzuların üzerinde ...ondandır ...çok öptüm seni

iyi akşamlar kızlar.....
herkes iydir inşallah... 2 gündür karnımda tık tık bişi atıyo karnımmı seğeriyo anlamdımki. bebişlerim olsa saniye başı atmaz heralde neyin nesi olabilirki.....?
artvinliyle konuşan oldumu bu arada merakdayım....

canım arkadaşımm burda birbirimize destek oluyoruz ya çok rahatlıyorum dertleşmek ve sizlerden motive edici şeyler duymak çok güzelllbayanssulusmile

burdaki arkadaşlıklarımız çok güzel canımm nede olsa ikiz annelerini anlasa anlasa gene ikiz anneleri anlıyoooo

canım vallaha süper oluyo candana verdim bazılarını abla dirime söyle banada göndersin dua ederim diyoooopuyorumnanaktan

ayy ne çabuk hamile kızzzdaha eni evlendi sprali neden çıkardınkiii

Ayy eski günlerde ki gibi bütün kızlar toplandık ,toplandık...zemuszemusopuyorumnanaktan

süperrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yuppiiiiiiiiiiii gelelim kuzum çaya...,bana da beklerim 11.katta ferah bir balkonum var gelin beklerim..zemuszemus
bak gelirizzz haaaaaaa:asigim:

demiiiiiii biaraba alsalardı süper olurduuu ama bi çiçek bile gelmediiii:sinifsinif:

Ne anlamlar ne manalr gizli sende Hymarryyyy im...bağımlılık yaparım unutma kuşum bunu şu msn ini de bir an önce hallet...

bende senin ms ni istiyommmm:kedi:

aşk olsunnnn dirimde canan burda olsaymış demişşş ben olmayayımmı yaniiiii

canım damar seyirmesi olabilir malum damarlarda geriliyooo benimde kasıklarfa oluyodyyyy artvinliyi aradım ben bi kez cevap vermedi sanırım konuşmaya uygun değil şuannn

ben geldim bu arada en son sitemlerimden sonra kız kardeşime kaçtım inanın çok kötüydüm hatta ayın 13 ü evlilik yıldönümümğzdü ilk defa ayrı geçirdikkk aşkın ömrü 3 yıldır diyolar ya doğrumu ne

canım bende de aynısı oluyor r bebekden gelen bi şey olduğu belli ama ne olduğunu bilmiyorm ama bebeğin hıçkırdığını söylüyorlar

kızlar bu perşembe doktora gidicez yani 36+1 de artık doktor gün verir di mi yoksa meraktan çatlarım uffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…