- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
ay sagolun yaa amin inş saglıklı bi şekilde kucamıza almayı nasip eder
rabbim sizleride kolay mutlu saglıklı bişekilde bebklerinizi kucana almayı nasip eder inş
işte benim kızım daha güçlü kardeşinden de :))
bende diyordum benim kızım mı çok yaramaz olacak yoksa diye:))
hareket ediyolarmı diye soranlara evt ediyo diyorum hangisi diyolar kız diyorum hiç durmuyo herkes yok yok sen karıştırıyosundur erkektir o hareketli olan diyolar ne alakası var ben anlamıcak mıyım hangisi diyorum yinede erkektir o diyolar bende boşverdim:))))
ama cadı olacak diye düşünüyorum kardeşini şimdiden rahatsız ediyo:)))neyseki tek ben değilmişim:))
nerocummmm hoşgeldinn, yerin çok görünüyor topikte özledik walla seni, kızlarının bi fotosunu da eklesen, görsek keşke. biz iyiyiz görüşmeyeli. gerçi ben bugünlerde Ankarada üniversite şenlikleri konserler gezip duruyorum sonrada her akşam acaba bebiş yorulmuşmudur, bişe olmuşmudur diye korkup angelsoundsa saldırıyorumm :)
bircecimm ben de 14. haftada popo üstü düşmüştüm, hemen acile gittik, bişey olacak olursa ilk 10 dakikada şiddetli ağrı olur, ya da kesesi zarar görürse su gelir demişti doktor. kasık ağrısı olurmuş çok fena bişe olsa, ama popo üstü bişey olacağını ben sanmıyorum,zaten popomuz bu olaylara karşı büyüyor gebelikte, koruyuculuğu artıyor, bana doktor bol su iç istirahat et bugün demişti düşme sonrası.
kızlar biz de dün kıraç konserine gittik, çook severim ama biraz abarttım sanırım. zaten salon konseriydi, kapalı alan olunca da ses bi hayli yüksekti, bir de gidip önlerde dinledim bir süre, sonra da akşam eve gelince tedirgin oldum bebiş rahatsız olmuşmudur diye, sonra netten baktım biras, bebiş bu haftalarda sadece annenin sesini duyuyor gibi bilgiler edindim, ama yine de tedirginim, 19. hafta itibarıyla sizce rahatsız olmuş mudur?
canım arkadaşımm burda birbirimize destek oluyoruz ya çok rahatlıyorum dertleşmek ve sizlerden motive edici şeyler duymak çok güzelllbayanssulusmileCanan güzelim benim ya...geçecek hepsi güzelim zor kısmı bitmek üzere yavruların artık ..Oğlumdan çok çektim biliyorsunuz yavrumu yoran sıkıntıları bitince herşey düzelmeye başladı canım..Şimdi senin yavrunda canının acısından böyle huysuz inş.göreceksin çok kısa bir zaman sonra ne neşeli bir yavru olacak..Onun sadece senin kokuna,koynuna ihtiyacı var ne kadar ağlarsa ağlasın geçecek..Sonra bırak evini pislik götürsün..olabildiği kadar olsun herşey..sadece yavrularına bak sen..Kilo dediğin nedir ki gülüm ya...Bugün alınır ,yarın verilir.Elinde 2 tane dünya güzeli var onlar için feda olsun herşey,,o kuzulara sahip olmak için nelerden vazgeçmez insan..Hayatımda olmadığım kadar kilo aldım ama hepsi gidecek inş..Uykuda düzene girecek çok az kaldı canım opuyorumnanaktan
Kimseye ihtiyacın olmayacak kadar güçlü olduğunu düşün,herkese de hak ettiğini ver,beğenmeyen şeyimi yesin tövbe tövbeeeelmaz:
Kaç erkek hediye alır ki karısına yalnız değilsin boşveeerrrkaydirigubbakcemile2İnş.2-3 yıl sonra yavruların elleriyle hazırladıkları hediyeleri verirler sanakaydirigubbakcemile5
arkadaşlar merhaba..
burada yaklaşık 1 senedir çok şey paylaştık hala da fırsat buldukça paylaşıma devam ediyorum ama malum iki bebekle çok zor oluyor..inşallah hepiniz sağlıkla ve vakitlice alırsınız bebeklerinizi kucağınıza ve inşallah benimkiler gibi gazlı, kolik, mız mız, ağlayan çocuklarınız olmaz da rahatça bakarsınız..ben bir yardımcı bayan ve annemle zor yetişiyorum çünkü benim kuzulara..Allah sağlık sıhhat versin eksikliklerini göstermesin çünkü ben çooookk ama çoookk mutluyum..darısı hepinizin başına..
söylemek istediğim şey şu: burada öyle arkadaşlıklar edindim ki bursada görüştüğüm canım arkadaşlarım, daha yüzünü bile görmediğim ama desteklerini hiç eksik etmeyen hep yanımda olan dostlarımdan yakın canlarım var benim..tek tek isimlerini saymıyorum herkes kendini biliyor..bursadaki arkadaşlarımla görüşüyorum fırsat buldukça ama başka şehirlerde olanlarda msn ya da facebook aracılığıyla paylaşımlarımız devam ediyor hatta telefonla konuşuyorum onlarla..tecrübeli arkadaşlarımdan faydalanmaya çalışıyorum ki en başta DIRIM,CANAN,KAYRA,KEVSER,ÇEKİRGELER var..her fırsatta söylüyorum hakkınızı helal edin ama sadece adını saydıklarım değil hepiniz helal edin hakkınızı..
burada bir çoğunuzun adından farklı nickleri var ve facebookta gerçek adınızla kayıtlısınız eklediğinizde ortak arkadaşlarımıza bakıp KK arkadaşlarımsa kabul ediyorum ama dünden beri yaşadığım bir olay beni çok rahatsız etti ve üzdü..olayı anlatmak istemiyorum zaten facebook listemde olanlar yapılan ayıbı gördü..uzatmak da istemiyorum ama şunu söylemeliyim ki gerek burada gerek facebookta gerek msn de beni de üzen kıran kızdıranlar oluyor zaman zaman ya da yanlış anlamalar oluyor fakat ben yaşananlar hatrına terbiyemi asla ve asla bozmuyorum herkese yapabileceğimi yapmaya çalışıyorum..herkesten de aynı hassasiyeti bekliyorum haliyle..ben yine terbiyemi bozmadan o kişiyi rencide etmeden kim olduğunu açıklamadan yazıyorum bunları..ama ricam beni eklediğinizde facebooktan buradaki nickinizi yazarsanız bana ona göre bilirim ben de kimin neye ne kadar değdiğini..
hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..
canım vallaha süper oluyo candana verdim bazılarını abla dirime söyle banada göndersin dua ederim diyoooopuyorumnanaktanvalla ben küçülenleri canoya veriyorum kabul ettiği sürece erkek olanı yanii
mesela bu seneki pijamaları vereceğim...size sormamda buraya topik açalım ihtiyacı olana yollayalım iki bebek masrfalar çok benim düşüncem tabi
kız kardeşim hamile,
kız olsaydı yaşamıştı ama,erkek onunki de,
bu yıl erkek yılı sanırım,
sanki yakında bi tane daha doğurucam gibi saklayasım da var,ama o kadar çok ki,paylaşabilirim seve seve,fakat kışlık işte..
bu arada ben bugün spiralimi çıkarttırdım..
Ayy eski günlerde ki gibi bütün kızlar toplandık ,toplandık...zemuszemusopuyorumnanaktan
bak gelirizzz haaaaaaa:asigim:Yuppiiiiiiiiiiii gelelim kuzum çaya...,bana da beklerim 11.katta ferah bir balkonum var gelin beklerim..zemuszemus
yok konuşmadık..
Artvinli az önce buradaydı,altta adı vardı,şimdi yok.
Kocam 3 ay Silivri cezaevinde görevli,mecbur arabayla gidiyor canım,
Canandan değilse bi doğum hediyesi diye,bi anneler günü diye araba mı hediye ettiler de biz mi kullanmadıkkaydirigubbakcemile3
farketmez her türlü gezilirkaydirigubbakcemile
Ne anlamlar ne manalr gizli sende Hymarryyyy im...bağımlılık yaparım unutma kuşum bunu şu msn ini de bir an önce hallet...
ay nasıl mutluyuuuuuumm,herkes burdaaaa opuyorumnanaktan
kaswamın dedüğü gibi keşke wavym de burda olsaydı,
hamişliğimize döndümm,bu gurup yeniş bir hamilelik dönemi yapalım da coşalım tekrardan yaaawwhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
burçin huuuuuuu huuuuuuuuuuuu
iyi akşamlar kızlar.....
herkes iydir inşallah... 2 gündür karnımda tık tık bişi atıyo karnımmı seğeriyo anlamdımki. bebişlerim olsa saniye başı atmaz heralde neyin nesi olabilirki.....?
artvinliyle konuşan oldumu bu arada merakdayım....
iyi akşamlar kızlar.....
herkes iydir inşallah... 2 gündür karnımda tık tık bişi atıyo karnımmı seğeriyo anlamdımki. bebişlerim olsa saniye başı atmaz heralde neyin nesi olabilirki.....?
artvinliyle konuşan oldumu bu arada merakdayım....
canım bende de aynısı oluyor r bebekden gelen bi şey olduğu belli ama ne olduğunu bilmiyorm ama bebeğin hıçkırdığını söylüyorlar
ritmik oluyorsa hıçkırıkmış o :)