Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakeeemm???

Hayırlı haftalar herkese.
Beni merak eden,benden duasını esirgemeyen bütün herkesden allaah razı olsun arkadaşlar.

Beni sorarsanız daha iyi olucam inşallah.Güçlü olmam lazım biliyorum,oğlum için o zaten beni hayata bağlayan,inanırmısınız durumdan haberdar sanki.Hareketleri çok arttı sanki sımarıklık yapıyor annem ben varım bir geliyim sana unuttururum herşeye der gibi.

Bana çok dua edin rabbim sabrın en büyüğünü versin bana.Kızımın sertleşmiş halini hissettiğimemi yanayım,oğlumun şimdiye kadar herşeyi paylaştığı kardeşinin yanında haraketsiz olduğunamı;nasıl etkileniyor acaba diyorum hep.Çok karışık duygular içindeyim yani.

canııım Rabbim sabır versin oğluşunada sağlık versin inşallah bitanem
zor bi durum tabii ama oğluşunu üzmemek için seninde güçlü olman gerekli annesi
sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlım

günaydın kızlarr,

benim bu hafta kalça ağrılarım başladı sanırım, biras otursam hemen uyuşuyor, ağrıyor. ben teke rağmen erken ağırlaşıcam sanırım, şimdiden hamile gibi yürümeye başladım kaykıla kaykıla, ufak meyilli bi yokuş çıksam nefes nefese kalır oldum. bakalım sonrası nasıl gidecek.

bugün kimsecikler yok mu buralardaaa?

slm canım
evet seninki erken başlamış,
benim evim 5.katta, o merdivenleri çıkana kadar canım çıkıyo heee
Allah yardımcın olsun inşallah rahat bir gebelik geçirirsin

buralarda pek kimse gözükmüyo buaralar
aslında daha kalabalık oluyodu
herkes nerdeeee???

bir de benim hamileligim bastan beri biraz sorunlu geçtiği için ekseriyetle evde istirahatle geçti, o sebeple de hamladım iyice sanırım. hareketim azalmasa bu kadar erken başlamazdı belirtiler diye düşünüyorumm.

bir de benim hamileligim bastan beri biraz sorunlu geçtiği için ekseriyetle evde istirahatle geçti, o sebeple de hamladım iyice sanırım. hareketim azalmasa bu kadar erken başlamazdı belirtiler diye düşünüyorumm.

evet erken başlamış
biara bende yatmıştım kalkınca zor oluyo
aşırı hareketten kaçın ama hiçte hareketsiz kalma en iyisi
ilerde leğen kemiği falan genişlemeye başladımı ağrılar çoğalıyo
ama güzel şeyler bunlar insan içinde bir can büyüttüğünü hissedince hepsini unutuyo

inşallah çok daha iyi olacaksın canım ....bak ne güzel ben burdayım anne diyor sana beni unutma bende burdayım diyor... çok şükür hamdolsun rabbime oğlun seninle.... her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır unutma emi.... seni çok merak ediyoruz arada lütfen gir bizi habersiz bırakma canım.... dularım seninle arkadaşım..

belli bi süre hareketsiz kalınca oluyo canım bendede omuşdu ama geçdi 3 4 güne... evin içinde arar ara dolaş iyi gelir.....

Eveeet o kesin canım, her yeni güne Elif'le uyanmak dünyanın en güzel hissi, hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum kesinlikle. bu saydığım şikayetler sadece işin fizyolojik boyutu, içimde bir can taşımak mucizevi bir güzellik. her gün şükrederek başlıyorum güne, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...

KIRPIZIM NE GUZLE SOLEMISSIN
HERGUNUMUZE SUKRETMELIYIZ ICIMIZDE MUCIZE TASIYORUZ BEN HER NE KADAR ISIMELRINI HENUZ BULAMAMIS BILE OLSAM ONALRIN VARLIGI YETER BANA EN BUYUK HEDIYE BANA ONLAR KUCAGIMA ALICM gunu ıple cekıorum

KIRPIZIM NE GUZLE SOLEMISSIN
HERGUNUMUZE SUKRETMELIYIZ ICIMIZDE MUCIZE TASIYORUZ BEN HER NE KADAR ISIMELRINI HENUZ BULAMAMIS BILE OLSAM ONALRIN VARLIGI YETER BANA EN BUYUK HEDIYE BANA ONLAR KUCAGIMA ALICM gunu ıple cekıorum

sen daha 25. haftadasın bulamamışsın isim
benim 2 hafta sonra doğumum olacak haaala bi isim bulamadık bebişlere
koymasakmı diyoruz kocişle bazen:roflol:

sen daha 25. haftadasın bulamamışsın isim
benim 2 hafta sonra doğumum olacak haaala bi isim bulamadık bebişlere
koymasakmı diyoruz kocişle bazen:roflol:

al bendende o kadarisimsiz kldı kuzucuklarım bi kara veremioz benim beğendiğimi başkası beğenmyo başkasının beğendiğini ben... nolcak bilmiom.....

al bendende o kadarisimsiz kldı kuzucuklarım bi kara veremioz benim beğendiğimi başkası beğenmyo başkasının beğendiğini ben... nolcak bilmiom.....

kııııııııssss sendemiii kaydirigubbakcemile3
bende bi tek ben varım bebiklere isim bulamayan diyodum
neyse kendime arkadaş buldum bu konuda olumunekankayizsmile
aman anacım benimde kociş pek kararsız ne söylesem beğenmiyo
sonrada çocuklar bi kahramanlık yapana kadar beklicem ona göre koyacam isimlerini diyosırnaşık şey

seninkilerin cinsiyet ne benim 2 kızım olacak allah nasip ederse....

Herkese slm 25 ıncı haftaya gırdım ne cabuk gecıor gunelr yaa sasıorum

Canım şimdi günler çabuk geçiyor diyorsun,maşallah 25.haftalık olmuşsun.
Ama inan 28.den sonrası hiç geçmiyormuş gibi geliyor bana.Gözünü korkutmak istemem ama bu haftalar çok rahatt tadını çıkar.

herkese merhaba...ben geldiiimmm....
haftasonu annemler burdaydı ve bugün gittilermafoldumben
annemi istiyorum beeeennnn...
bu arada cumartesi kontrolümüz vardı...kızlarımdan birisi 903 gr.birisi 914gr olmuş teyzeleri maşaallah deyin.27 haftalık olduk Allahınizniyle.bu haftalarda sizinki nekadardı.sizce iyimi kiloları.
umarın herkes iyidir..nerodan sonra doğuran yok değilmi kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…