Hayırlı haftalar herkese.
Beni merak eden,benden duasını esirgemeyen bütün herkesden allaah razı olsun arkadaşlar.
Beni sorarsanız daha iyi olucam inşallah.Güçlü olmam lazım biliyorum,oğlum için o zaten beni hayata bağlayan,inanırmısınız durumdan haberdar sanki.Hareketleri çok arttı sanki sımarıklık yapıyor annem ben varım bir geliyim sana unuttururum herşeye der gibi.
Bana çok dua edin rabbim sabrın en büyüğünü versin bana.Kızımın sertleşmiş halini hissettiğimemi yanayım,oğlumun şimdiye kadar herşeyi paylaştığı kardeşinin yanında haraketsiz olduğunamı;nasıl etkileniyor acaba diyorum hep.Çok karışık duygular içindeyim yani.
merhaba kızlar nasılsınız
bayadır giremedim girsemde okudum çıktım
benim alişim hasta oldu ...p.tesi ömerimin amliyatı için cerrahpaşadaydık
anestezi uzmanı gördü
eksik tahlil çıktı onları yaptırdık sonra alişimi çocuk polikliniğie götürdük öksürüğü vardı ve vücudu kabardı ...alerjiden şüphelendiler...testlar yapıldı ...alerji testi p.tesi çıkacak....ama ben dahada emin olmak için özeldeki doktoruma gittim ömer gibi bronşiyolit olmasından korktum...neyseki iyi dedi doktor boğaz enfeksiyonu...ilaçlarını aldık
alişim hasta olduğu için ömerle ayrı yerlerde olması gerekiyor ..
ömer ameliyat olacağı için enfeksiyon kapmaması gerekmiş....ben şimdi alişimle halamda kalıyorum
ömerimde ananesinde ...çok zorlanıyorum...hem hastalerde koşmaktan yorgunum hemde
ayrılıktan öğlen evime geldim.....temizlik yaptım üst baş topladım şimdi ancak çıkacağım evden ...
çıkar ayak makinam tıkanmış sıkmaya geçmedi ...onu boşattım heryer battııı
valla salak gibiyim herkesi öptüm
ayşe evet mama takviyesi herkes yapıyor bildiğim kadari ile cnm
canom haklısın cnm hemde çok....ben hiç ömeri ameliyat kıyafeti ile yolcu edeceğimi düşünmüyorum
düşünürsem yığılır kalırım...ben çok dirayetli ve güçlü olmaya çalışıyorum.....
eşim çok fena sulu gözdür ben göndermem diyor zaten...bende güçlü duruyorum işte....
sağlıcakla çıksın gelsinde bişey istemiyorum ...olması gerekiyor olacak diyorum kendime....
sıkıyorum yüreğimi oysa ne kadar yorgun bedenim ve gönlüm....
ama tüm güzellikleri çifter çifter yaşadığımız gibi sıkıntılarıda çift çift
sağlık olsun....ben güzek günlermizi hayal ediyorum...iki delikanlı olacaklar bir boyda
ahh bre deryalarr :))))) eeee nede olsa biri arnavut dimi
evet kızlar cano haklı ben çok kötü riskli bir gebelik yaşadım ama hala koca göbeklerde gözüm
ne kadar 3 bebeği istesemde yapamam ....o yüzden son hamileliğimdi...
nasıl istiyorum birkere daha karnımda hissetmek onları
şimdiki aklım olsa o anları kameraya çekerdim...siz yapın kızlar
Herkese günaydııııııın.
Biraz önce haber aldım JUSTREADER arkadaşımız vardı,temmuz annelerinden,ama arada burayada takılırdı ikiz gebelikti,dün iki kızımız olmuş.33 haftalıkken.Daha ayrıntıları bilmiyorum ama sağlıkları iyimiş dedi arkadaş.
Kızlar bana fikir verirmisiniz.Bizim bebek odamız lila krem renkte.Kapı süsü ve sepet almak istiyorum.Ben lila olsun diyorum,eşim mavi istiyor ısrarla.Ne yapsam bilemedim şimdi.