- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haftalar herkese.
Beni merak eden,benden duasını esirgemeyen bütün herkesden allaah razı olsun arkadaşlar.
Beni sorarsanız daha iyi olucam inşallah.Güçlü olmam lazım biliyorum,oğlum için o zaten beni hayata bağlayan,inanırmısınız durumdan haberdar sanki.Hareketleri çok arttı sanki sımarıklık yapıyor annem ben varım bir geliyim sana unuttururum herşeye der gibi.
Bana çok dua edin rabbim sabrın en büyüğünü versin bana.Kızımın sertleşmiş halini hissettiğimemi yanayım,oğlumun şimdiye kadar herşeyi paylaştığı kardeşinin yanında haraketsiz olduğunamı;nasıl etkileniyor acaba diyorum hep.Çok karışık duygular içindeyim yani.
günaydın kızlarr,
benim bu hafta kalça ağrılarım başladı sanırım, biras otursam hemen uyuşuyor, ağrıyor. ben teke rağmen erken ağırlaşıcam sanırım, şimdiden hamile gibi yürümeye başladım kaykıla kaykıla, ufak meyilli bi yokuş çıksam nefes nefese kalır oldum. bakalım sonrası nasıl gidecek.
bugün kimsecikler yok mu buralardaaa?
slm canım
evet seninki erken başlamış,
benim evim 5.katta, o merdivenleri çıkana kadar canım çıkıyo heee
Allah yardımcın olsun inşallah rahat bir gebelik geçirirsin
buralarda pek kimse gözükmüyo buaralar
aslında daha kalabalık oluyodu
herkes nerdeeee???
bir de benim hamileligim bastan beri biraz sorunlu geçtiği için ekseriyetle evde istirahatle geçti, o sebeple de hamladım iyice sanırım. hareketim azalmasa bu kadar erken başlamazdı belirtiler diye düşünüyorumm.
Hayırlı haftalar herkese.
Beni merak eden,benden duasını esirgemeyen bütün herkesden allaah razı olsun arkadaşlar.
Beni sorarsanız daha iyi olucam inşallah.Güçlü olmam lazım biliyorum,oğlum için o zaten beni hayata bağlayan,inanırmısınız durumdan haberdar sanki.Hareketleri çok arttı sanki sımarıklık yapıyor annem ben varım bir geliyim sana unuttururum herşeye der gibi.
Bana çok dua edin rabbim sabrın en büyüğünü versin bana.Kızımın sertleşmiş halini hissettiğimemi yanayım,oğlumun şimdiye kadar herşeyi paylaştığı kardeşinin yanında haraketsiz olduğunamı;nasıl etkileniyor acaba diyorum hep.Çok karışık duygular içindeyim yani.
bir de benim hamileligim bastan beri biraz sorunlu geçtiği için ekseriyetle evde istirahatle geçti, o sebeple de hamladım iyice sanırım. hareketim azalmasa bu kadar erken başlamazdı belirtiler diye düşünüyorumm.
evet erken başlamış
biara bende yatmıştım kalkınca zor oluyo
aşırı hareketten kaçın ama hiçte hareketsiz kalma en iyisi
ilerde leğen kemiği falan genişlemeye başladımı ağrılar çoğalıyo
ama güzel şeyler bunlar insan içinde bir can büyüttüğünü hissedince hepsini unutuyo
KIRPIZIM NE GUZLE SOLEMISSIN
HERGUNUMUZE SUKRETMELIYIZ ICIMIZDE MUCIZE TASIYORUZ BEN HER NE KADAR ISIMELRINI HENUZ BULAMAMIS BILE OLSAM ONALRIN VARLIGI YETER BANA EN BUYUK HEDIYE BANA ONLAR KUCAGIMA ALICM gunu ıple cekıorum
sen daha 25. haftadasın bulamamışsın isim
benim 2 hafta sonra doğumum olacak haaala bi isim bulamadık bebişlere
koymasakmı diyoruz kocişle bazen:roflol:
al bendende o kadarisimsiz kldı kuzucuklarım bi kara veremioz benim beğendiğimi başkası beğenmyo başkasının beğendiğini ben... nolcak bilmiom.....
kııııııııssss sendemiii kaydirigubbakcemile3
bende bi tek ben varım bebiklere isim bulamayan diyodum
neyse kendime arkadaş buldum bu konuda olumunekankayizsmile
aman anacım benimde kociş pek kararsız ne söylesem beğenmiyo
sonrada çocuklar bi kahramanlık yapana kadar beklicem ona göre koyacam isimlerini diyosırnaşık şey
seninkilerin cinsiyet ne benim 2 kızım olacak allah nasip ederse....
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
benimkilerin biri kız biri oğlan
Herkese slm 25 ıncı haftaya gırdım ne cabuk gecıor gunelr yaa sasıorum