Ayşe canım bana hakkını helal et olur mu?Bu halinle seni bilmeden korkutmuşum.Ben yazıyı yazdım hemen çıktım,görsem cevaplardım.
Kaswacim nasilsin bitanem yaaa görüsemedik.Benimde hareketlerim kisitlandi artik yatmaktan kaburgalarim aciyor ne yapalim imtehan.
Sabrediyorum Rabbim buyuk sorunlar bitmiyor simdide böbreklerim su toplamaya basladi.DR coook dikkat etmemiz lazim dedi idrar yolu enfeksyonu olabilir dedi buda erken doguma sebeb olur dedi:sinifsinif: Hayirlisi Allahtan Sen nasilsin canim bebisler iyi inseallah her zaman duamdasin unutma Dualarini bekliyorum Allaha emanet olun.
Canım sen neredesin?Neden aramadın uzun zamandır merak ediyorum..Yatmaktan bir şey olmaz başka sorun olmasın.İdrar yolundan da korkma.Böbreklere birşey olmasın inş..Biz iyiyiz teyzesi..Şimdi istanbul dışındayım hafta içi de anneme geçeceğim öteki haftaya Rabbim eriştirirse mutlaka ara bak çok merak ediyorum.Her akşam duamdasın biliyorsun bunu..Sakın habersiz bırakma beni çok öptüm çok özledim..
Ben bütün hamileilğimi bütün antibiotikleri deneyerek yine de idrar yolu iltihabını hiç önleyemedik,
temizlense 1 hafta içinde yeniden nüksediyordu,
37+1de doğurdum..
eylulcum senın az kalmıs doguma alalh bebıslerını saglıkla almahyı nasıp etsın.ben suan 19.haftadayım ama acayıp yorgunum kolumu bacagımı kaldırmak ıstemıyorum sureklı yatmak ve uyumak ıstıyorum sızde boylemıydınız.
tesekkur ederım eylulcum ınsallh hepımızın bebıslerı saglıkla dogarlar yorgunluk dısında baska sıkayetım yok ama benım dınlenme sansım pek olmuyor sabah 9 aksam 7 calısıyorum. bırde ızmır cok sıcak belkıde ondandır dıyorum ama kendımı hıc bukadar yorgun ve halsız hıssetmemıstım hatta ılk 3 ayda bıle ınsallah gecer.
ıkı kız eylulcum
sen hangı ılde yasıyorsun zaman gectıkte agırlasıyoruz bırde ustune sıcak ıyıce zorluyor tabı.