maşallahhhh benim de iki kız olacak inşallah
eylulcumben bıraz dınlenmeye gıdıyorum.kendınede bebıslerede cok ıyı bak .tanıstıgımıza cok memnun oldum tekrar gorusmek uzere
dedıgın cok dogru sankı ınsana ates basıyor.ınsallah bebıslerı kucagımıza alınca bunların hepsı gececek.istanbuldayım canım söylüyolardı inanmıyodum sıcak basar diyolardı ben sıcağı severim diyodum :))))) ama öyle değilmiş millet ü
şürken bana sıcak geliyor
güle güle canım ben de memnun oldum
bana neden kımse cevap yazmıyor
canım benim de var ama geçmedi ilaçla. sen 37+1 de randevuyla mı gittin yoksa acil mi gittin canım
kızlar nasılsınız sizin uyku pozisyonunuz nasıl oluyor ya ben şimdiden yatamıyorum saga yatsam ogluşum ezilir sola yatsam kızım ezilir diye korkuyorum sırt ustu yatmakta iyi degilmiş sola yatttıgımda onlara bişe olurmuyaa cok endişeleniyorum onları sıkıştırıyorum diye
canım onlara bişey olmaz merak etme,
sola yatmak bebişler için herzaman daha iyidir,
ben genelde sola yatıyorum, sırt üstü yatamıyorum zaten yattığımda bacağıma kramp giriyo,
yan yatabilirsin, onlar en rahat oldukları yerdeler şu an,
ben sola yatınca kızım tekmeliyo, sağa yatıncada oğlum tekmeliyo ama ne yapalım öyle uyuyoruz :)
rahatsız olmazlar merak etme :))
yaa oylemi dersin bnimkiler henüz tekmelemedigi için saga sola yatınca kasıklarım agrıyo sizdede oluyomu bu
yaa oylemi dersin bnimkiler henüz tekmelemedigi için saga sola yatınca kasıklarım agrıyo sizdede oluyomu bu
en iyi ne zamn hissederim acaba inş hayırlısyla bi hissedebilsem o zamn hamile olduma inancam bazen oluyo diyorum acaba napıyolar nasıllar hiç bişe hissetmiyorumya cok paranoyak yapıyorum iyilermi saglıklılarmı die
en iyi ne zamn hissederim acaba inş hayırlısyla bi hissedebilsem o zamn hamile olduma inancam bazen oluyo diyorum acaba napıyolar nasıllar hiç bişe hissetmiyorumya cok paranoyak yapıyorum iyilermi saglıklılarmı die