Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

istanbuldayım canım söylüyolardı inanmıyodum sıcak basar diyolardı ben sıcağı severim diyodum :))))) ama öyle değilmiş millet ü
şürken bana sıcak geliyor
dedıgın cok dogru sankı ınsana ates basıyor.ınsallah bebıslerı kucagımıza alınca bunların hepsı gececek.

bana neden kımse cevap yazmıyor

benim uyku hali sorunum hiç olmadı ama yorgunluk çok oluyordu dr test yaptı magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor dedi dr unla bir konuş istersen
bende izmirde yaşıyorum bostanlıda haklısın sıcaklarda zor oluyor hamilelik Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla doğurmayı nasip etsin

canım benim de var ama geçmedi ilaçla. sen 37+1 de randevuyla mı gittin yoksa acil mi gittin canım

yok canım bizzat süslene püslene temizlene temizlene güle oynaya gittim hamdolsunbayanssulusmilekaydirigubbakcemile5,
darısı herkesin başına

slm kızlar herkez burda nerdeyse .herkez iyidir inşallah .
biz dr. gittik geldik şükür korktugumuz başımıza gelmedi şükür herşey yolunda ama benimkarnımda yermi kalmadı hiç yazık kuzulara haraket yok dogru düzgün kıyamam onlara .neyse az kaldı biraz daha sıkacaklar dişlerini.

Son günlerde daha da ağırlaştığımı hissediyorum..yatakta sağa sola dönmek ya da wc ye gitmek için kalkmak eziyet gibi olmaya başladı nerdeyse...:bbo:

slm kızlar, nasılsınız, epeydir gelemiyorum topiğe,
pc başında çok oturamadığım için geçmişi okuyamıyorum
biz iyiyiz çok şükür,
3-4 hafta gibi bişi kaldı doğuma,
doktorum kiloları iyi olursa 36 da alacağını söyledi
böbreklerimden de rahatsız olunca çok bekletmicek sanırım
sizder ne var ne yok???

kızlar nasılsınız sizin uyku pozisyonunuz nasıl oluyor ya ben şimdiden yatamıyorum saga yatsam ogluşum ezilir sola yatsam kızım ezilir diye korkuyorum sırt ustu yatmakta iyi degilmiş sola yatttıgımda onlara bişe olurmuyaa cok endişeleniyorum onları sıkıştırıyorum diye

canım onlara bişey olmaz merak etme,
sola yatmak bebişler için herzaman daha iyidir,
ben genelde sola yatıyorum, sırt üstü yatamıyorum zaten yattığımda bacağıma kramp giriyo,
yan yatabilirsin, onlar en rahat oldukları yerdeler şu an,
ben sola yatınca kızım tekmeliyo, sağa yatıncada oğlum tekmeliyo ama ne yapalım öyle uyuyoruz :)
rahatsız olmazlar merak etme :))

yaa oylemi dersin bnimkiler henüz tekmelemedigi için saga sola yatınca kasıklarım agrıyo sizdede oluyomu bu

bir sağa bir sola yatıyorum..sırt üstü asla yatamıyorum..malum yüz üstü de yatamıyoruz..başka çözüm yok..bir sağa bir sola...

yaa oylemi dersin bnimkiler henüz tekmelemedigi için saga sola yatınca kasıklarım agrıyo sizdede oluyomu bu

kasık ağrılarım benimde oldu canım, hamileliğin o dönemlerinde oluyo ağrılar,
biara geçti diyodum ilerledikçe yeniden başlıyo, şimdi iyice ağırlaştık ağrılar değişiyo haliyle,
şimdi uyuyabildiğin kadar uyu ve uykunun tadını çıkar,
ben bütün gece bi oyana bi bu yana dönüyorum, oda oda geziyoruz bazen,
bacaklarımın arasına yastık koyup yatıyorum bazende, sende dene belki rahatlatır,
ama onlara bişey olmaz o yönden için rahat olsun...

en iyi ne zamn hissederim acaba inş hayırlısyla bi hissedebilsem o zamn hamile olduma inancam bazen oluyo diyorum acaba napıyolar nasıllar hiç bişe hissetmiyorumya cok paranoyak yapıyorum iyilermi saglıklılarmı die

en iyi ne zamn hissederim acaba inş hayırlısyla bi hissedebilsem o zamn hamile olduma inancam bazen oluyo diyorum acaba napıyolar nasıllar hiç bişe hissetmiyorumya cok paranoyak yapıyorum iyilermi saglıklılarmı die

kasık ağrıların rahmin yan bağları gerilip rahmin büyümeye başladığı için canım..
20 li haftalarda daha net olarak hissetmeye başlarsın..

sen rahat olacaksın ki onlarda rahat olsun annesi, sıkıntılanıpta onlarıda üzme,
20 li haftalarda hissetmeye başlarsın az kalmış seninde zaten,
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

ay sagolun yaa amin inş saglıklı bi şekilde kucamıza almayı nasip eder
rabbim sizleride kolay mutlu saglıklı bişekilde bebklerinizi kucana almayı nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…