Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ayşe canım bana hakkını helal et olur mu?Bu halinle seni bilmeden korkutmuşum.Ben yazıyı yazdım hemen çıktım,görsem cevaplardım.

Kaswacim nasilsin bitanem yaaa görüsemedik.Benimde hareketlerim kisitlandi artik yatmaktan kaburgalarim aciyor ne yapalim imtehan.
Sabrediyorum Rabbim buyuk sorunlar bitmiyor simdide böbreklerim su toplamaya basladi.DR coook dikkat etmemiz lazim dedi idrar yolu enfeksyonu olabilir dedi buda erken doguma sebeb olur dedi:sinifsinif: Hayirlisi Allahtan Sen nasilsin canim bebisler iyi inseallah her zaman duamdasin unutma Dualarini bekliyorum Allaha emanet olun.

Ben bütün hamileilğimi bütün antibiotikleri deneyerek yine de idrar yolu iltihabını hiç önleyemedik,
temizlense 1 hafta içinde yeniden nüksediyordu,
37+1de doğurdum..

Kaswacim nasilsin bitanem yaaa görüsemedik.Benimde hareketlerim kisitlandi artik yatmaktan kaburgalarim aciyor ne yapalim imtehan.
Sabrediyorum Rabbim buyuk sorunlar bitmiyor simdide böbreklerim su toplamaya basladi.DR coook dikkat etmemiz lazim dedi idrar yolu enfeksyonu olabilir dedi buda erken doguma sebeb olur dedi:sinifsinif: Hayirlisi Allahtan Sen nasilsin canim bebisler iyi inseallah her zaman duamdasin unutma Dualarini bekliyorum Allaha emanet olun.

Canım sen neredesin?Neden aramadın uzun zamandır merak ediyorum..Yatmaktan bir şey olmaz başka sorun olmasın.İdrar yolundan da korkma.Böbreklere birşey olmasın inş..Biz iyiyiz teyzesi..Şimdi istanbul dışındayım hafta içi de anneme geçeceğim öteki haftaya Rabbim eriştirirse mutlaka ara bak çok merak ediyorum.Her akşam duamdasın biliyorsun bunu..Sakın habersiz bırakma beni çok öptüm çok özledim..

Canım sen neredesin?Neden aramadın uzun zamandır merak ediyorum..Yatmaktan bir şey olmaz başka sorun olmasın.İdrar yolundan da korkma.Böbreklere birşey olmasın inş..Biz iyiyiz teyzesi..Şimdi istanbul dışındayım hafta içi de anneme geçeceğim öteki haftaya Rabbim eriştirirse mutlaka ara bak çok merak ediyorum.Her akşam duamdasın biliyorsun bunu..Sakın habersiz bırakma beni çok öptüm çok özledim..

Canim benim ben seni aradadim.Demekki yoktun biliyorsun serklajdan sonra iyice hareketsiz kaldim.
Halan daha agrilarim var simdide böbrekler inanki dusunuyorum canim kardesim bunlarin hepsi sinav rabbim hakkiyla bu imtehanlari kazanmayi nasip etsin inseallahhh
Dr dedimki 20 sene ben böyle yorulmadim.20 senedir savastim sukur dedim.Hamile kaldim demekki hamile kalmayla bitmiyormus yaaaa sabir.
Yaradanima binlerce sukurler olsunki bu gunleri görduk az kaldi ama genede endiselerim bitmiyor.
Bebegim coook saglikli teyzesi ton ton olacak sanirim Allahima hep dua ediyorum rabbim evlat hasretiyle yanan kardeslerimize tez gunlerde hayirli saglikli evlatlar nasip etsin amin
Evladi olan kardeslerimizinde saglikli hayirli ana babasina saygili nesiller buyutmeyi nasip etsin inseallahhhhh minikleri benim icin öp annesi bende sizleri öpüyorum.a.s.

Ben bütün hamileilğimi bütün antibiotikleri deneyerek yine de idrar yolu iltihabını hiç önleyemedik,
temizlense 1 hafta içinde yeniden nüksediyordu,
37+1de doğurdum..

canım benim de var ama geçmedi ilaçla. sen 37+1 de randevuyla mı gittin yoksa acil mi gittin canım

eylulcum senın az kalmıs doguma alalh bebıslerını saglıkla almahyı nasıp etsın.ben suan 19.haftadayım ama acayıp yorgunum kolumu bacagımı kaldırmak ıstemıyorum sureklı yatmak ve uyumak ıstıyorum sızde boylemıydınız.

eylulcum senın az kalmıs doguma alalh bebıslerını saglıkla almahyı nasıp etsın.ben suan 19.haftadayım ama acayıp yorgunum kolumu bacagımı kaldırmak ıstemıyorum sureklı yatmak ve uyumak ıstıyorum sızde boylemıydınız.

canım maşallah bebeklerine . Amin inşallah hepimize nasip olsun ben ilk 3 ay çok uyudum onun haricinde şimdiye kadar hiç şikayetim olmamıştı çok şükür bir haftadır bebekler çok rahatsız etmeye başladı itikleyip duruyolar sanki karnım yanık gibi acıyor. bu uyuduğun günleri iyi değerlendir canım sonradan çok özlüyosun şu an keşke o zamanlardaki gibi uyuyabilsem diyorum . insallah senin de başka bi şikayetin olmaz ama olursa da panik olma çünkü çoğu arkadaşın hamileliği zor geçiyor doktor bana şok şanslısın şikayetlerin olurdu dedi

tesekkur ederım eylulcum ınsallh hepımızın bebıslerı saglıkla dogarlar yorgunluk dısında baska sıkayetım yok ama benım dınlenme sansım pek olmuyor sabah 9 aksam 7 calısıyorum. bırde ızmır cok sıcak belkıde ondandır dıyorum ama kendımı hıc bukadar yorgun ve halsız hıssetmemıstım hatta ılk 3 ayda bıle ınsallah gecer.

tesekkur ederım eylulcum ınsallh hepımızın bebıslerı saglıkla dogarlar yorgunluk dısında baska sıkayetım yok ama benım dınlenme sansım pek olmuyor sabah 9 aksam 7 calısıyorum. bırde ızmır cok sıcak belkıde ondandır dıyorum ama kendımı hıc bukadar yorgun ve halsız hıssetmemıstım hatta ılk 3 ayda bıle ınsallah gecer.

amin canım inşallah geçer burasıda artık sıcak olmaya başladı ben de o yüzden sanırım kötü olmaya başladım bol bol su içmeyi ihmal etme sakın en azından işten gelince duş al istersen yorgunluğunu bayağı alıyor

cok sevındım.eylulcum san bısey sorabılrımıyım bebıslerın kac haftalık oldugunu gosteren cızelgeyı nasıl koyuyorsunzu ekrana

sen hangı ılde yasıyorsun zaman gectıkte agırlasıyoruz bırde ustune sıcak ıyıce zorluyor tabı.

sen hangı ılde yasıyorsun zaman gectıkte agırlasıyoruz bırde ustune sıcak ıyıce zorluyor tabı.

istanbuldayım canım söylüyolardı inanmıyodum sıcak basar diyolardı ben sıcağı severim diyodum :))))) ama öyle değilmiş millet ü
şürken bana sıcak geliyor

X