Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Hadi yaa.Onlar mesleğin yüz karası o zaman.Sağlık,insan hayatı bu kadar ucuz mu yaa

Şu eczaneye gidin size indirim yapar diyor dr mesela..evet indirim yapılıyor ama doktor da komisyon alıyor yönlendirdiği için..bazı dr lar var öyle malesef..ya da şu lab a gidin diyor dr..çünkü anlaşmalılar

canım sanırım kızının kalp atışları durmuş.Açıklama yapmamış ama dün kontrolü vardı.orda öğrendi büyük ihtimal....offff offf allahım sabır ver.....

haftalar sonra bu topige giripte böyle bir acıyla karşılaşmak çok üzdü beni çöktüm resmen.şuan geçmişe bakmaya korkuyorum umarım herkez iyidir .uzun birşey yazamıyacagım ellerim titriyor allahım ne olursun biz anneleri evlatlarımızla sınama başkabirinin acısı bizi yakarken yaşayanı nasıl yakar ..

mutlu sabahlar kızlar iyi hafta sonları
hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor bebeklerimiz için hayata güzel gözlerle bakmalıyız yoksa onlarda üzülür
Allah herşeyin hayırlısını versin çekemeyeceğimiz dert vermesin

selam kızlaar... evet bende kötü bir haberle açtım kk yı.... allah kimsenin başına vermesin... artvinlimede sabır versin

Allahım sabırlar versin inşallah ben de ilk neti açtığımda gördüm inanamadım çok üzüldüm offfffffff

inanmıyorummm tuylerım dıken dıken oldu ALLAHIM sabırlar versın ınanamıyorum ya cok uzuldum cok agladım dogumuna ne kalmsıtıkı surda
canım basın saolsun beynımden assa doktunkaynar suları ıns en kısa zamanda toplar kendını bakbız hepımız sneın yanındayız habersız bırakma bızı

slm herkeze ben dahale kendime gelemedim sabah 7 de uyumuşum daraldım nefes alamadım bütün gece dahale etkisindeyim .
günlerdir giremiyorum pc çöktü bayagı iyi çökmüş dördüncü bilgisayarcıda yapılabildi .izmirde hava yagmurlu bulutlu kasvet var sanki her yerde.tabi bendede bebişlerim dünden beridir çok az haraketediyor hatta soldakini hiç hissetmemeye başladım oda sıktı beni dr. aramadım bu haftalarda yer daraldıgındandır diye düşünüyorum umarım öyledir allahım hayırlısıyla şu iki haftayıda saglıkla atlatmayı nasipetsin .ama şubir gerçeki 33. haftadan sonrası çok zormuş canan diyordu bana daha bişey yok 33ten sonra konuşalım diye sabahlara kadar uyku yok ya agrı çekiyorum yada nefes alamıyorum .allahım hepimizin yardımcısı olsun yanımızda olsun .
neroyla medine dogum yapmış allahım analı babalı saglıkla büyümelerini nasipetsin herkez için herşey güzel alur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…